× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Telefonlar artık neredeyse her insan için ihtiyaç haline gelmeye başladı, talep çok olunca her gün daha iyileri çıkmaya devam ediyor. Dünyamızın son gündemi haline gelmiş durumda Covid19 virüsü çok tehlikeli olduğu için dünyada bazı fabrikalar üretmiyor hal böyle olunca telefonların fiyatları çok artmış durumda, yeni çıkan cihazlarda yeni teknolojiler olduğu için fiyatları çok daha yüksek oluyor. Bizde sizin için giriş-orta seviye telefonları listeledik ve fiyatımız 1500 ile 2500 seviyelerinde.

VESTEL VENUS V6

Vestel markası ülkemizdeki teknolojik faaliyetleri ve ürün çeşitliğiyle bilinen bir Türk markası, Listemizin en ucuz modeli Vestel markasına aittir. Vestel Venus V6 Türkiye de 1499 TL bandında bulunmaktadır.

Özellikler

Cihazın ekranı 5,7 inç boyutunda IPS LCD 720×1440(HD+) piksel gibi özelliklere sahip. Telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 450 işlemcisinden almakta ve 3 GB bellekle desteklenmekte. Telefonun bataryası 3336mAh boyutunda ve 18 W hızlı şarj destekliyor. Cihazın arka kısmına geçer isek arkada bizi 2 adet kamera karşılıyor, bu kameralardan ilki 13 MP, ikinci kamera ise 5 MP değere sahip. Ön kısımda bulunan selfie kamerası ise 8 MP değere sahip.

HUAWEİ P20 LİTE

 HUAWEİ, Ülkemizde dahil olmak üzere pek çok ülkede telefon pazarında oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve birçok başarıya imza atmıştır. Her ne kadar ABD tarafından yaptırımlara uğrasa da liderlik tahtından inecek gibi gözükmüyor. Huawei markasının başarılı uygun fiyatlı telefonlarından biri olan P20 LİTE bu fiyat aralığında oldukça iyi teknik detaylara sahip konumda.

Özellikler

Cihazda 5,84 inç ve 1080×2280 piksele sahip bir ekran konumlandırılmış. Cihaz gücünü HiSilicon Kirin 659 işlemcisi ve 4 GB bellekten alıyor. Telefonda batarya olarak 3000mAh boyutunda 18 W hızlı şarj destekli bir batarya bulunuyor. Cihazın arka kısmında 2 adet kamera bulunuyor; ilk kamera 16 MP, ikinci kamera 2 MP değere sahip. Ön kısımdaki selfie kamerası ise 16 MP değerine sahip.

Fiyatına geldiğimizde Ülkemizde çift hatlı model 1949 TL, tek hatlı model 2534 TL bandında bulunmaktadır.

OPPO A5S

Ülkemizde başarılı reklamlarıyla adını duyurmayı başaran OPPO markası oldukça güçlü ve iddialı bir cihazla karşımıza çıkmakta eğer bu fiyat bandında cihaz aramaktaysanız bu modele de bir göz atmanız gerekiyor.

Hadi gelin OPPO A5 S in teknik detaylarına geçelim.

Özellikler

Cihazda ekran olarak 6,2 inç boyutunda 720×1520 çözünürlüğüne sahip oldukça büyük bir ekran karşımıza çıkmakta. Telefon gücünü HELİO P35 ve 3 GB bellekten almakta. Batarya olarak 4230mAH gibi büyük bir batarya konumlandırılmış durumda. Cihazın arka kısmında 2 adet kamera bulunmakta bu kameralardan ilki 13 MP, ikincisi ise 2 MP değere sahip. Ön kısımdaki selfie kamerası damla çentik içerisine yerleştirilmiş ve 8 MP değere sahip.

Telefonun fiyatına geldiğimizde telefon Türkiye pazarında 2149 TL bandında bulunmaktadır.

SAMSUNG GALAXY A20S

Ülkemizde neredeyse herkesin yakından tanıdığı ve yıllardır Türkiye pazarında bulunan Samsung A serisiyle oldukça iyi satış rakamlarına ulaştı A serisinin başarılı modellerinden olan A20S oldukça iyi özellikleriyle listede yer edinmeyi başardı.

Gelin bu cihazın teknik özelliklerine göz atalım.

Özellikler

Telefonun ekranı 6,5 inç boyutunda 720×1560 piksel gibi detaylara sahip. Cihaza gücünü Qualcomm Snapdragon 450 ve 3 GB bellekten almakta. Batarya olarak 4000mAH boyutunda 15 W hızlı şarj destekli batarya konumlandırılmış.

Cihazın arka kısmına geldiğimizde bizi 3 adet kamera karşılıyor; ilk kamera 13 MP, ikinci kamera 8 MP ve sonuncu yani üçüncü kamera ise 5 MP teknik detaylara sahip. Cihazın ön kısmında bulunan kamera ise 8 MP değere sahip.

Cihaz Türkiye de 2349 TL bandında bulunmaktadır.

HONOR 8X

Ülkemizde yeni yeni tanınan aslında HUAWEİ’NİN alt markası olan fiyat performans telefonlarını üreten marka. Marka gerçekten fiyat performans olarak diğer markalarla rekabet edecek seviyede. Gelin HONOR’UN 8X modelinin teknik detaylarına bakalım.

Özellikler

Cihazın ekranı 6,5 inç boyutunda ve 1080×2340 piksel özelliklerine sahip. Cihaz gücünü Kirin 710 işlemcisinden ve 4 GB bellekten almakta. Telefonda 3750mAh boyutunda bir batarya bulunmakta. Cihazın arka kısmına geçtiğimizde bizi 2 adet kamera karşılamakta; bunlardan ilki 20 MP, ikincisi ise 2 MP değere sahip durumda. Telefonun ön kısmında bulunan selfie kamerası ise 16 MP değere sahip.

Cihazın Türkiye de 2179 TL bandında bulunabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir