× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

İPhone 12 

Apple’ın Eylül ayında her yıl olduğu gibi neredeyse kesinlikle piyasaya süreceği yeni nesil telefonlarla ilgili bazı şüpheler var. Bunlardan biri, nihayetinde 5G bağlantı kuracakları mı yoksa en azından bazı modellerde olacak mı? Apple’ın, iPhone 11 ile bu yıl aldığı gibi telefonlarının kameralarıyla da bir adım atması bekleniyor.

SamsungGalaxy S11

Galaxy serisinin yıldız amiral gemisi, yılın ilk aylarında en çok beklenen amiral gemisidir. Şubat ayında muhtemelen diğer yıllar gibi yapılan lansmanı, genellikle Android telefonlardan neler bekleyebileceğimizi belirler.

Huawei P40

 Bu telefonun büyük bulmacasının Google’ın Android’ine sahip olup olmadığını görmek için açıklamaya neredeyse hiç gerek yok. HuaweiMate 30 Pro’nun da gösterdiği gibi  bu sistem olmadan bir telefona uymanın ne kadar zor olduğunu görmek zaten mümkün oldu . Kullanıcının Android’in egzotik sürümü ile kaybolmuş hissettiği mükemmel bir amiral gemisi.

Google Pixel 4a 

Pixel telefonlar sonunda iyi satışlar gerçekleştirdi, ancak bu yüksek beklentileri olan Pixel 4 değil, Pixel 3a sayesinde oldu ve Google yüksek kaliteli bir telefon elde etmiş olmasına rağmen önceki sürümlerde olduğu gibi yenilik yapamadı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir