× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Yıllardır hayatımızda olan ve artık hayatımızın bir parçası olan telefonlar artık günün her kısmında yanımızda, durumun böyle olmasından dolayı dünyada en büyük rekabetin yaşandı pazarlardan biriside akıllı telefon pazarı, akıllı telefonlar nerdeyse her bütçeye uygun bulunabiliyor. Ülkemizde kur artışıyla birlikte akıllı telefon fiyatlarında da oldukça büyük bir artış bulunmakta. Hal böyle olunca bizde sizler için 3500 TL VE 5000 TL Arasında alınabilecek en iyi Orta-Üst segment cihazları listeledik ve açıkladık. Gelin bu akıllı cihazlara bir göz atalım.

Xiaomi Mi Note 10

Ülkemizin son birkaç yılında satış rakamlarını en çok artıran üreticilerden olan Xiaomi gerçekten başarılı modeller çıkarmaya devam ediyor, bu cihazlardan biri olan Xiaomi Mi Note 10 oldukça iyi özellikleriyle kullanıcıyı cezbetmeyi başarıyor.

Cihazın ekranı 6,47 inç boyutunda ve AMOLED teknolojisine sahip. Telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 730G işlemcisinden ve 6 GB bellekten almakta. Batarya olarak 5260 mAh boyutunda oldukça yüksek kapasiteli bir batarya sunulmuş ve bu batarya 30 W hızlı şarj destekliyor. Telefonun arka kısmında dört adet kamera bulunuyor; bunlardan ilki 108 MP, ikincisi 20 MP, üçüncüsü 5 MP ve sonuncu kamerası ise 12 MP değere sahiptir. Ön kısımda bulunan kamera ise 16 MP değere sahip.
Telefonun fiyatına geldiğimizde 128 GB depolamaya ve 6 GB belleğe sahip model 4999 TL bandında bulunabilmektedir.
Samsung Galaxy S10e
Samsung üreticisi ülkemiz 7‘den 70e herkes neredeyse tanıyor ülkemizde adını oldukça duyuran Güney Koreli Üretici listemizde Galaxy S10e Modeliyle yer almakta gelin bu cihazın teknik detaylarına geçelim.

Cihazın ekranı oldukça küçük eğer küçük bir cihaz seviyorsanız göz atabilirsiniz çünkü ekran tam 5,8 inç ekran DYNAMİC AMOLED teknolojisini de barındırmakta. Bataryası 3100 mAh ve 15 W hızlı şarj desteklemekte.         Cihazda EXYNOS 9 SERİES 9820 işlemcisi yer almakta, ayrıca telefonda 6 GB bellek bulunmakta. Telefonun arka kısmında 2 adet kamera bulunuyor. İlk kamera 12 MP, ikinci kamera ise 16 MP değere sahip. Cihazın ön kısmında ise 10 MP değerinde bir kamera konumlandırılmış.

 Cihazın ülkemizde 128 GB olan modeli 4500 TL bandında bulunabilmektedir.

OPPO RENO 3

Son zamanın en popüler markası olan          OPPO RENO 3 Modeli ile Karşımıza çıkmakta. Oldukça iyi özelliklere sahip olan bu telefonu gelin hep birlikte inceleyelim.

Cihazda bulunan ekran 6,4 inç boyutunda ve AMOLED bir ekran, cihazda 4025 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya 20 W hızlı şarj desteklemekte. Cihaza gücünü veren işlemci MediaTek’in  HELİO P90 işlemcisi. Ayrıca cihazda 8 GB bellek bulunmakta. Kameralara geldiğimizde bizi arka kısımda

Dört adet kamera karşılamakta. İlk kamera 48 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera 13 MP ve sonuncu kamera ise 2 MP değere sahip. Ön kısmında bulunan kamera ise 44 MP değere sahip.

Cihazın 256 GB olan modelini fiyatı Ülkemizde 3800 TL bandında bulabilmekteyiz.

Samsung Galaxy M51

Listemizde bulunan ikinci Samsung modeli olan M51 yeni çıkmasına rağmen oldukça beğeni topladı gelin bu devasa bataryalı telefona bir göz atalım.

Cihazın ekranı 6,7 inç boyutunda ve Süper AMOLED teknolojisine sahip durumda. Cihazın gücünü Qualcomm Snapdragon 730G işlemcisinden almakta. Ayrıca telefonda      8 GB bellek bulunmakta. Cihazın en iddialı olduğu konu şüphesiz bataryası çünkü cihazda tam 7000 mAh batarya bulunmakta ve bataryada 25 W hızlı şarj bulunuyor. Cihazın arka kısmına geldiğimizde bizi 4 adet kamera karşılamakta bu kameralardan ilki 64 MP, ikincisi 12 MP, üçüncüsü 5 MP ve son kamera ise 5 MP değere sahip. Cihazın ön kısmında 32 MP değere sahip konumlandırılmış bir kamera bulunuyor.

Cihazı Ülkemizde 8 GB bellek ve 128 GB depola alanı olanı 3799 TL bandında bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir