× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Geçen günlerle birlikte teknoloji gelişmeye devam ediyor, teknolojinin son çıkan icatlarında telefonlar gelişmeye devam ediyor. Telefonlar her sene karşımıza yeni özellikler ile çıkıyor.

Cihazlar yeni teknolojilerle geliyor fakat gelen teknolojiler daha çok yeni olduğu için bazı telefonların fiyatı yüksek oluyor. Üst düzey telefonlara sahip olmak isteyen teknoloji tutkunları cihazlara çok fazla bütçe ayırdığı için alacağı telefonun fiyatına göre en iyisi olmasını istiyorlar. İşte bu seviyelerde bütçeniz var ise size önerebileceğimiz birkaç telefonu listeledik.

Apple İphone XS

Son yılların en popüler markalarından olan dünyaya ismini duyuran teknoloji devi Apple’ın cihazlarından da ekledik bu cihazların en uygun fiyatlı olanı İphone XS geçtiğimiz senenin serisi konumunda. Gelin bu cihazın teknik özelliklerine göz atalım.

Telefonda ekran olarak5,8 inç boyutunda ve OLED bir ekran sunulmuş. Cihaz gücünü Apple A12 Bionicden ve 4 GB bellekten alıyor. Telefonda batarya olarak 2658mAh boyutunda batarya konumlandırılmış. Depolama olarak 64 GB olan modeli incelemekteyiz.

Telefonun arka kısmına göz attığımızda bizi iki kamera karşılıyor bu kameralardan ikisi de 12 MP değerinde.

Ön kısımda bulunan selfie kamerası ise 7 MP olarak konumlandırılmış. Apple’ın başarılı modellerinden biri olan İphone XS Türkiye de 7139 TL bandında bulunmaktadır.

HUAWEİ P30 PRO

Teknoloji devlerinden HUAWEİ ülkemizde oldukça popülerleşmiş durumda, listemizdeki bir diğer telefon bu markanın amiral gemilerinden biri olan P30 PRO, bütçeniz yetiyor ise bu telefon aklınızın bir köşesinde kalsın, gelin bu cihazın teknik özelliklerine bakalım. Telefonda bizi 6,47 inç OLED bir ekran karşılamakta. Cihaza gücünü HİSLİCON KİRİN 980 gibi güçlü bir işlemci ve 6 GB bellek veriyor.

Cihazda 4200mAh boyutunda bir batarya konumlandırılmış.

Kamera kısmına geldiğimizde bizi arka kısımda 4lü dizilim karşılıyor, ilk kamera 40 MP, ikinci 20 MP, üçüncü 8 MP, dördüncü ise bir TOF sensörü olarak konumlandırılmış.

Ön kısımda bulunan kamera 32 MP değere sahip.

Cihazın fiyatına geldiğimizde Türkiye de 7399 TL bandında bulunmaktadır.

APPLE İPHONE 11

Apple’ın en güçlü telefonlarından biri olan İphone 11 Serisinin en uygun fiyatlısı İphone 11 oldukça başarılı bir akıllı telefon ve listedeki diğer tüm telefonlara rakip olabilecek seviyede, gelin bu telefonun teknik özelliklerine göz atalım.

Cihazda konumlandırılan ekran 6,1 inç boyutunda IPS LCD gibi özelliklere sahip. Telefonda gücünü oldukça güçlü bir işlemci olan APPLE A13 BİONİC’DEN almakta ve 4 GB bellek ile desteklemekte. Batarya olarak 3110mAh boyutunda batarya bulunuyor. Cihazın arka kısmında 2 adet kamera bulunuyor bunlardan ikisi de 12 MP değerlere sahip. Ön kısmında bulunan kamera ise tıpkı arkadaki gibi 12 MP değerine sahip.

Cihazın Türkiye de 64 GB olan modeli 6999 TL seviyelerinde 128 GB olan model ise 7540 TL seviyelerinde bulunmaktadır.

HUAWEİ P40

HUAWEİ markasının en güçlü akıllı telefonlarından olan P40 gerçekten üst düzey teknolojileri içerisinde barındırmakta. Bu seviyelerde bir akıllı telefon arıyorsanız bu telefon alternatif olabilecek özelliklere sahip.Gelinbu başarılı telefonun teknik detaylarına geçelim.

Cihazın bulunan ekran 6,1 inç ve OLED teknolojisine sahip. Cihaz gücünü HUAWEİ KİRİN 990 5G işlemciden ve 8 GB bellekten almakta. Batarya olarak 3800mAh boyutunda batarya bulunuyor.  Arka kısımda üç adet kamera bulunuyor, ilk olan 50 MP, ikincisi 16 MP, üçüncü kamera ise 8 MP değere sahip. Cihazın ön kısmında 2 adet kamera bulunuyor bunlardan biri kızıl ötesi diğeri ise 32 MP değerinde kamera özelliklerine sahip. Cihazın Türkiye fiyatı 7740 TL bandında dolaşmaktadır.
Samsung Galaxy S20 PLUS

Ülkemizde yıllardır oldukça yüksek satış rakamları yakalamış olan Samsung Firması tabii ki de listemizde yer alacaktı En son çıkan S20 ailesinin Plus modelini listemize ekledik, cihaz gerçekten üst düzey akıllı telefon eğer bütçeniz yeter ise alternatif olarak düşünebilirsiniz. Hadi gelin bu üst düzey telefonun teknik özelliklerine bir göz atalım.

Cihazın ekranı 6,7 inç boyutunda ve DİNAMİC AMOLED teknolojisine sahip. Telefon gücünü Samsung EXYNOS 990 işlemcisi ve 8 GB bellekten almakta. Cihazın bataryası 4500mAh değerine sahip. Arka kısımda dört adet kamera bulunuyor, ilk kamera 12 MP, ikinci kamera 12 MP, üçüncü kamera 64 MP, dördüncü ise TOF sensöre sahip durumda. Ön kısımdaki kamera ise 10 MP değere sahip.

Cihazın Türkiye fiyatı 7969 TL ile 8050 TL arası gidip gelmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir