× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

GalaxyNote 20 Ultra Kanlı Canlı Görüntülendi

5 Ağustos tarihinde UNPACKED etkinliğiyle birlikte resmi olarak tanıtılacak olan Note 20 serisinin gerçek hayat görselleri Jimmy Is Promo isimli bir kişi tarafından sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Samsung Ukrayna tarafından “yanlışlıkla” paylaşılan Render görselleriyle birebir aynı olarak gözüken cihaz geçen seneki model gibi köşeli tasarımıyla dikkat çekiyor ve arkasında üçlü bir kamera sistemini ve Lazer Otofokus’u bulunduruyor.

Cihazın ön kısmında ise geçen seneki modeliyle aynı bir ön kamera deliği veya Samsung’un tabiriyle “Infinity-O Kamera” bulunuyor. Samsung’un S20 serisinde vazgeçtiği kavisli ekrana Note 20 serisinde geri dönüldüğünü görüyoruz.



Pil tarafında ise GalaxyNote 20’nin 4300mAh, Note 20 Ultra’nın ise 4500mAh kapasitesinde olacağı söylenen bataryanın geçen seneye göre oldukça büyük bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz, iki cihazda da resmi kayıtlara göre 25W Kablolu hızlı şarj özelliğinin bulunduğu belirtiliyor. Bazı telefonlarda 60W’a kadar çıkan hızlı şarj özellikleri göz önünde bulundurulduğunda Samsung’un Amiral Gemisi 1299 Dolarlık fiyatıyla hayal kırıklığına uğratıyor. 120hz Akıcı Ekran teknolojisinin bu seride de devam ettirilmesi bekleniyor. 5 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Note 20 Serisi 21 Ağustos tarihinde yurt dışında elde edilebilir hale gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir