× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Ülkemizde fiber internet denildiği zaman akla gelen ilk internet sağlayıcısı olan Turkcell Superonline fiber internet kapasitesini her geçen gün daha da artırıyor. Büyük şehirlerin önemli bir kısmında altyapı çalışmalarını tamamlayan Turkcell Superonline çalışanları, diğer tüm şehirlerde de bu işlemleri gerçekleştirmeye çalışıyor. Oldukça hızlı ve güvenli olan internet hizmeti ile müşterilerinin memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı başaran Turkcell’in yeni hizmetleri de kısa sürede büyük ilgi görecek gibi gözüküyor.

Tek Fatura Kolaylığı Başladı

Turkcell Superonline’ın sağladığı evden ve cepten interneti tek fatura altında ödeme yeniliği oldukça mantıklı ve uygun bir hizmet. Evde kullanılan internete ayrı fatura, cep telefonu ve diğer akıllı cihazlarda kullanılan internete ayrı fatura ödeme derdine son veren Turkcell Superonline, bu iki faturayı daha uygun bir fiyat ile tek fatura haline dönüştürüyor ve hem evde hem cepte oldukça hızlı ve kesintisiz internet keyfi sunuyor.

Fiber İnternetin Hızına Ayak Uydurun

Turkcell Superonline fiber internet paketleri hızlı, süper hızlı ve ışık hızında olarak kategorilere ayrılmış durumda. Normal internet paketi olan hızlı internet paketinde, diğer internet sağlayıcılarından çok daha hızlı ve kesintisiz internet hizmeti sunan Turkcell bunun yanı sıra fiber altyapısı bulunan noktalarda süper hızlı ve ışık hızında internet paketlerini müşterilerine sunuyor. 25 Mbps’den başyarak 1000 Mbps’ye kadar oldukça geniş bir internet hızı hizmetine sahip olan Turkcell Superonline internet sitesinde verdiği örnekler ile internet hızının farkını ortaya koyuyor. Öyle ki en hızlı internet paketi olan 1000 Mbps’de videoları ve müzikleri indirmek sadece birkaç saniye alırken onlarca gigabyte’ı bulan boyutları ile bilinen Bluray filmleri indirmek sadece birkaç dakikanızı alacak. Ülkemizin en gelişmiş internet ve GSM sağlayıcısı olan Turkcell’in GSM ve internet paketleri hakkında ayrıntılı bilgiyi resmi internet sitelerinden ya da Turkcell iletişim merkezlerinden alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir