Haberler:

Forum

tahribat.com (Okunma sayısı 2480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Melih Demirtaş

* 03 Aralık 2017, 03:43:32
Kurucusu holyone olan bir webcoder zamanını büyük bölümünü internette geçiren önemli şahsiyet.  www.tahribat.com  2002 yılından beri açıktır. Her konudan yardım alabileceğiniz mükemmel ötesi bir yerdir. Holynin yardımcısı değerli şahsiyet rene dir. Oda mükemmeldetmeleridir. Tahribat süper bir yerdir her konuda  yardım alabilirsiniz oyundan sanata sanattan bilime bilimden felsefe herşeyin bulunduğu mekan. Site kesinlikle reklam kabul etmeyen muridler üzerinden para kazanmaz.


Tahribat  her türlü insan mevcuttur hiti yüksek olan bir yer o yüzden üyelik davetiye ile gönderiliyor  size tavsiyem üyeliğiniz yoksa hemen alın bolca vakit geçirebilirsiniz.  Dediğim gibi tahribattaki herkes mükemmel dir. Orayı çok seviyorum iyiki varsın tahribat.


Tahribat bir kere güvenlik li dir  bir kere hacklendi ama olsun her site hacklenir. Birde ixkorpix vardır. Tahribatın belası kendisi lamer sanırım tahribatı hacklemeye çalışırken hacklendi :) neyse benden bu kadar daha sonra başka bir siteyi tanıtımı yapicam kendinize iyi bakın iyi günler.


www.tahribat.com
Kayıtlı