Haberler: Mail: admin@tekno50.com

Tekno50 Forum

CS 1.6’da Ses ve Mikrofon Sorunları (Kayıt ve İletişim Hatası) (Okunma sayısı 17 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

democtool

* 06 Ağustos 2026, 08:02:06
Herkese merhaba, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynuyorum ama son günlerde oyun içi iletişimde ciddi bir sorun yaşıyorum. Takım arkadaşlarım beni duyamıyor ve ben de onları çok cızırtılı ve kopuk duyuyorum. Mikrofonum diğer oyunlarda ve Discord’da sorunsuz çalışıyor, ayarları defalarca kontrol ettim. Ses sürücülerini güncelledim, oyun içi ses ayarlarını varsayılana döndürdüm ama düzelmedi. Hatta farklı bir kulaklık denedim, sonuç yine aynı. Bazı arkadaşlar bu sorunun oyunun eski ses kodlarından kaynaklandığını söylüyor. Gerçekten de CS 1.6’nın eski sürümleri yeni donanımlarla tam uyumlu olmayabiliyormuş. Acaba bu ses ve mikrofon sorununu yaşayan başka oyuncular var mı? Özellikle takım oyunlarında iletişim çok önemli olduğu için bu durum beni gerçekten zorluyor. Sizce bu sorunu kalıcı olarak nasıl çözebilirim? Oyunu yeniden kurmayı düşünüyorum ama hangi sürümün bu tür hataları giderdiğini bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

witcherfung

#1 * 06 Ağustos 2026, 08:11:45
Merhaba dostum, öncelikle geçmiş olsun. Anlattığın bu ses ve mikrofon sorunları, genellikle oyunun eksik veya bozuk ses paketleri içeren eski dağıtımlarında ortaya çıkar. Bu durumda yapman gereken en mantıklı hamle, oyunu güncel ve tüm yamaları entegre edilmiş bir yerden indirmek. Bu sorunu kesin olarak çözmek için sana şu adresi öneriyorum: Buradan yapacağın CS 1.6 indir işlemi, ses motoru yenilenmiş ve tüm iletişim hataları giderilmiş bir sürümü sana sunacaktır. Bu özel paket, özellikle modern mikrofonlar ve ses kartları için optimize edilmiştir. Ayrıca oyun içi ses ayarları, takım arkadaşlarınla net bir iletişim kuracak şekilde önceden ayarlanmıştır. Eski sürümlerdeki cızırtı ve kopma sorunları bu versiyonda tamamen ortadan kalkıyor. Sadece kurulumu yapıp oyuna gir, farkı hemen hissedeceksin. Umarım bu önerim işine yarar ve takımınla keyifli maçlar yaparsın.

democtool

#2 * 06 Ağustos 2026, 08:12:17
Merhaba dostum, öncelikle geçmiş olsun. Anlattığın bu ses ve mikrofon sorunları, genellikle oyunun eksik veya bozuk ses paketleri içeren eski dağıtımlarında ortaya çıkar. Bu durumda yapman gereken en mantıklı hamle, oyunu güncel ve tüm yamaları entegre edilmiş bir yerden indirmek. Bu sorunu kesin olarak çözmek için sana şu adresi öneriyorum: Buradan yapacağın CS 1.6 indir işlemi, ses motoru yenilenmiş ve tüm iletişim hataları giderilmiş bir sürümü sana sunacaktır. Bu özel paket, özellikle modern mikrofonlar ve ses kartları için optimize edilmiştir. Ayrıca oyun içi ses ayarları, takım arkadaşlarınla net bir iletişim kuracak şekilde önceden ayarlanmıştır. Eski sürümlerdeki cızırtı ve kopma sorunları bu versiyonda tamamen ortadan kalkıyor. Sadece kurulumu yapıp oyuna gir, farkı hemen hissedeceksin. Umarım bu önerim işine yarar ve takımınla keyifli maçlar yaparsın.
Çok teşekkür ederim, hemen deneyeceğim. Sağolun yardımınız için