Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - vartolu60

Sayfa: [1]
1
Tavan arası / Moradam seo hizmetleri
« : 02 Temmuz 2018, 00:02:37 »
Moradam Kimdir?
Moradam, yenilikçi ve kaliteli premium olarak hizmet veren bir ajanstır. Online işletmenizi, web sitenizi veya markanızı dijital dünyada tanıtmak için Moradam’ı tercih edebilirsiniz. Yalnızca markanızı tanıtmak için değil, sosyal medya hesaplarınızı yönetmek, sosyal medya dönüşümlerinizi artırmak veya SEO çalışmalarınız için sizlere hizmet sunmaktayız. Markanıza ilişkin tanıtım videoları hazırlayarak hedef kitlenizin ile etkileşime geçmenizi sağlayabiliriz. Eğer bir web siteniz, online işletmeniz veya mobil uygulamanız varsa size sunacağımız SEO hizmetinden yararlanarak internet üzerinden sağlayacağınız gelirinizi artırabilirsiniz. Sadece internet üzerinden sağlayacağınız geliri artırmayacağız. Aynı zamanda arama motorlarında görünürlüğünüzü artırarak dijital ortamda en çok ziyaret edilen bir web sitesi haline getireceğiz. Bunlarla birlikte Moradam, bütünleşik hizmet sunan bir ajanstır. SEO ve reklam çalışmalarıyla birlikte İçerik Hizmetleri, PPC, Network Reklamcılığı, Web Tasarım ve İş Geliştirme ve Kiriz Yönetimi hizmetlerini de sunmaktadır.
Hizmetlerimiz
Moradam, her biri alanında uzman kişiler tarafından oluşan büyük bir ekiptir. Uzman kadrosu sayesinde web siteniz, mobil uygulamanız veya online işletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri sizlere sunmaktadır. Markanızı tanıtmak, arama motorlarında web sitenizin sıralamasını yükseltmek, daha fazla müşteriye erişmek, dönüşüm oranınızı artırmak veya satışlarınızı artırmak istiyorsanız sizin için hazırlanan uygun tekliflerimizi kaçırmamalısınız.
Moradam, yenilikçi yapısıyla alışılagelmiş ve artık kısırlaşan yani sonuç vermeyen teknikler yerine en kısa sürede başarı yakalayacağınız teknikleri kullanmaktadır. Bu teknikler arama motorlarının algoritmalarına ve yaşanan güncellemelere uygun şekilde sürekli güncellenen tekniklerden oluşmaktadır. Sizlere kısa süreli başarı değil, uzun dönemde kalıcı başarı yakalayacağınızı taahhüt ederek çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz.
Moradam ile ihtiyacınız olan tüm hizmetlere ulaşabilirsiniz. Web siteniz için SEO çalışması yaptırabilir, sosyal medya reklam yönetimi, İçerik Hizmetleri, PPC, Network Reklamcılığı, Web Tasarım ve İş Geliştirme ve Kiriz Yönetimi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Çalışmanız boyunca sizler için hazırlanan panel üzerinden her an web sitenizi takip edebilir ve sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Moradam, birçok ajanstan farklı olarak sizlere ücretsiz yararlanabileceğiniz Online Rapor ve Analiz sistemi sunmaktadır. Anahtar kelimelerinizi ve web sitenizin sıralamasını sistem sayesinde her an kontrol edebilirsiniz. Ayrıca analiz sistemi ile web siteniz üzerinde var olan hataları görebilir, çözüm üretebilirsiniz. Moradam ile oldukça düşük bir bütçeyle çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.
Moradam ile Eşsiz SEO Deneyimine Hazır Olun!
Moradam, birçok SEO ajansı içerisinde en iyi organik SEO hizmetini sunan ajanstır. SEO’nun kalıplaşan ve artık başarı sağlamayan teknikler aksine Moradam, güncel ve eşsiz teknikler ile sizlere uzun dönemde kalıcı başarı sağlamaktadır. Arama motorlarında görünürlüğünüzü artırarak ilk sıralara yerleşmenizi ve hedef kitlenize ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır. Online işletmenizin markalaşma sürecini hızlandırarak dönüşüm ve satış oranlarını artırmaktadır. Tüm bunların yanı sıra verimsiz reklam çalışmalarının aksine iyi bir bütçe planlaması ile reklam kampanyalarından yüksek verim sağlamanıza da yardımcı olmaktadır. Online rapor ve analiz sistemi ile tüm süreci yakından takip etmenizi sağlarken aynı zamanda tüm bu süreci sizlere detaylı ve PDF rapor ile sunmaktadır. Dilerseniz Moradam’ın sizler için hazırladığı ücretsiz SEO araçları ile web sitenizi analiz edebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip paneli ile anahtar kelimelerinizi takip edebilir, web sitenizde yer alan hataları tespit ederek düzeltebilirsiniz. Yenilikçi, kaliteli ve hızlı çözüm üreten Moradam’ın sizler için hazırladığı fırsatlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.

2
Tavan arası / BİRBU DİJİTAL REKLAM AJANSI
« : 30 Haziran 2018, 23:04:12 »

            Son yıllarda internet, tüm insanlar için gündelik hayatta vazgeçilmez bir unsur olmakla birlikte aynı zamanda insanların hayatlarının tam da merkezinde yer almaya başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bilim ve teknoloji çağının bir gerekliliği ve aynı zamanda da sonucu olarak ortaya çıkan internet kullanımı, artık insanların hemen hemen tüm işlerini gerçekleştirebildiği son derece geniş kapsamlı bir alan haline gelmekle birlikte aynı zamanda devasa bir hizmet alanı haline de gelmiştir.
            İnternet alanında yer alan tüm sitelerin bir takım iyileştirmeler ve düzenlemeler sonucunda yüksek kalitede bir site olması oldukça basit olmaktadır. Bu konuda tüm hizmetleri alabileceğiniz Birbu Dijital Reklam Ajansı, sizlere 7/24 hizmet verirken aynı zamanda teknik destek hizmeti de sağlamaktadır.

Kusursuz Web Yazılımı İçin Tek Adres

            Birbu Dijital Reklam Ajansı, geniş bir hizmet yelpazesine sahip olmakla birlikte aynı zamanda sektörde başarıları ve müşteri memnuniyetleri ile zirvedeki yerini koruyan bir ajans olmaktadır. Son derece kusursuz ve aynı zamanda uzun ömürlü web yazılım geliştirme hizmeti sunan Birbu Dijital Reklam Ajansı, web yazılım hizmetlerinde önceliğini müşterilerinin talep ve isteklerine vermektedir.
           
            Prensip olarak müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı kendisine amaç edinen firma, web yazılım hizmetinden önce mutlaka müşterilerinin ne istediğini tam olarak anlayarak yola çıkmaktadır. Planlama aşamasının ardından geliştirme aşamasında içerik geliştirme yöntemleri geliştirilmesinin ardından web yazılımı tamamlanan site, test edilerek denenmektedir ve bu aşamada sitenin var ise sorunlarının ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. Tüm bu test sürecinin ardından lansman süreci başlar ve site artık müşterilerine hizmet vermeye hazır hale gelmiş bulunur. Aynı zamanda Birbu Reklam Ajansı, hizmet sonrasında da bakım ve teknik destek gibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

SEO Uyumluluğu İle Siteniz İlk Sıralara Yerleşsin

            İnternette bulunan tüm sitelerin Google arama motorlarında belirli kriterler doğrultusunda sıralamaları belirlenmektedir. Bu kriterlerden en önemlisi SEO uyumluluğu ya da diğer adı ile arama motoru optimizasyonu olmaktadır. Birbu Dijital Reklam Ajansı’nın, kalite standartlarının üzerinde sunduğu hizmetlerinden bir tanesi de SEO uyumluluk hizmetleri olmaktadır.

            Birbu Ajansı, arama motoru optimizasyon hizmetleri sırasında öncelikle sahip olduğu arama motoru pazarlaması doğrultusunda geniş çaplı bilgi birikimi ile çalışmalarına başlamaktadır. Anahtar kelime araştırmaları, site içi ve site dışı optimizasyonu, gerekli bağlantıları kurma ve analiz gibi tüm işlemleri başarılı bir şekilde profesyonel kadrosu ile gerçekleştiren Birbu, siteniz için en kaliteli ve aynı zamanda en yenilenebilir arama motoru optimizasyonunu sizlere iftiharla sunmaktadır.

Sosyal Medya Hesaplarınız Birbu İle Artık Daha Profesyonel

            Sosyal medya, özellikle son dönemlerde insanlar için son derece etkili ve verimli bir iletişim aracı haline gelmiştir. Dolayısıyla da müşterilerinin istek ve talepleri doğrultusunda hizmet kapsamını sürekli geliştiren ve çağın gereklilikleri doğrultusunda yenileyen Birbu, hizmet kapsamı içerisine sosyal medya hizmetlerini de ekleyerek sizlere garanti sözü vererek sunmaktadır.

            Sosyal medya pazarlama hizmeti ile hizmet kalitesini ayağınıza getiren Birbu, sosyal medya stratejisi geliştirerek tüm sosyal medya faaliyetlerinizden somut sonuçlar elde etmenizi sağlamak amacı ile sizlere danışmanlık hizmeti sunarken aynı zamanda sosyal medya reklam yönetim hizmeti ile sosyal medya reklam faaliyetlerinizin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca sosyal medya içerik yönetimi hizmeti de sunan Birbu, tüm tekliflerinizi direk ya da dolaylı olarak pazarlamanız için en uygun ve en karlı ortamı sizin için hazırlamaktadır.

E-Ticaret ve Wordpress Hizmetleri İle Ayrıcalığın Farkına Varın

            Birbu Dijital Reklam Ajansı’nın uzman olduğu alanlardan bir diğeri ise esnek olmakla birlikte aynı zamanda kişiselleştirilebilir özelliğe sahip içerim yönetim sistemi olan wordpress sistem kurulumu olmaktadır. Küçük çaplı ticaret sitelerinde ve blog sitelerinde rahatlıkla kullanılabilen ve kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayan wordpress, Birbu’nun profesyonel ve alanında uzman olan ekibi dahilinde; tema kurulumu, temalar için gerekli Premium eklentilerin eklenmesi, temaların uyarlanması, içeriklerin geliştirilmesi ve son aşamada ise Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında sitenin en üst sıralara çıkması amacı ile SEO uyumluluğu çalışmaları yapılmaktadır. Bu sayede kusursuz bir şekilde oluşturulan wordpress içerik yönetim sistemi, uzmanlar tarafından hem uzun ömürlü hem de işlevsel bir hal almaktadır.

            Eğer iyi bir ticaret insanı iseniz ticaretin sadece yakın çevreye ve coğrafi konuma bağlı kalınarak yapılmasından ziyade internet ortamında yapılan e-ticaret sisteminin daha karlı olduğunu da bilirsiniz. Bu noktada yine yolunuz mutlaka Birbu Dijital Reklam Ajansı’na düşmelidir. Çünkü e-ticaret sitesi kurulumunda uzmanlık derecesi son derece yüksek olan Birbu, e-ticaret sitesi kurulumunda da kalite ve başarı farkını ortaya koymaktadır. Online iletişim durumu tasarlamaları, isteğe bağlı mobil uygulamaları, web hosting ve domain kayıt hizmeti, olağandışı e-posta kampanyaları, tüm sitelerden farklı olan açılış sayfaları ve %100 arama motoru optimizasyonu oluşturan Birbu profesyonel ekibi, bu alanda en iyisini sizlere sunan kurumsal bir ajans olmaktadır.

Sayfa: [1]