Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - birsevda

Sayfa: [1]
1
Webmaster / ARKADAŞLIK SİTESİ
« : 07 Mart 2023, 23:38:25 »
ARKADAŞLIK SİTESİ
Erkek, kız, bayan, arkadaş bulma konusunda sıkıntı çeken herkesi ücretsiz arkadaşlık sitesi olarak hizmet veren Heyt'a bekliyoruz. 7/24 Heyt'ta sizlerle buluşmaya hazır olan kadın,erkek'lere konuşabilir, muhabbet edebilir, eğer istiyorsanız olan dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Sizden hiçbir ücret talep etmeyen ve bedava hizmet sunan Heyt aracılığı ile belki de hayatınızın aşkını bulacaksınız.

Herkes aşk için girmez tabi arkadaşlık siteleri'ne, kimisi de gerçek anlamda arkadaş bulma umudu içindedir, konuşacak, sohbet edecek ve sıkıntılarını paylaşabileceği candan arkadaşlara ihtiyacı olanlar da Heyt'ta mevcut. Sıcak arkadaşlıkları bu platform sayesinde kurulabilme ihtimali dışarıya göre çok daha fazladır, zannetmeyin ki bu siteleri sadece aşk arayanlar veya manita peşinde koşanlar kullanıyor, aksine gerçek arkadaşlığa ihtiyacı olan herkes Heyt sosyal ağ çevresinde toplanmaktadır. Arkadaşlık sitesi her kesimden kadın,erkek,kız'ın bir araya gelebileceği, bir birlerini tanıma fırsatı bulacağı yerdir.

Kadın, erkek tabiatı gereği yalnız yaşamaktan hoşlanmaz, hep birileri ile konuşmak, ortak paylaşımlarda bulunmak ister ama bunu başarmak her zaman düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. Bire bir ilişkilerde başarılı olamayanlar için bulunmaz bir nimet olan Heyt arkadaşlık sitesi kadın, erkek, kız’ların kolayca kendilerini anlatabileceği, yanıt arayacağı ve ileriye dönük birlikteliklerin ilk adımlarının atıldığı yerlerdir. Belki de takip etmişsinizdir, bu platformda tanışarak evlenen ve çok da mutlu olan kadın, erkek, kız’lar olabildiği gibi, sadece ilişkilerini arkadaşlık çerçevesinde yaşayan ve bu sayede de unutulmaz kısa süreli arkadaşlıkların temelinin atılmasına yol açan site arkadaşlık'ları var.

ARKADAŞLIK SİTESİ ÜCRETSİZ
Yaşanılanlar için ödün veren, kendisi gibi karşısındakinin de görüş ve düşüncelerine saygı duyan ve emek vererek büyüttüğü arkadaş'lıkları özel yaşamlarında da sürdüren pek çok Heyt site arkadaşı var. Düşündüğünüz zaman belki de saçma gibi gelebilecek bu ilişkilerin saygı ve kalite çerçevesinde devam ediyor olması arkadaşlık sitesi kavramına da yepyeni boyutlar getirmiştir. Bulunduğunuz şehre ve bölgeye göre online aramalar yaparak fazla zaman harcamadan ücretsiz arkadaşlık sitesi ile iletişim kurarak kısa yoldan dilediğiniz gibi arkadaş edinebilir, aşklar yaşayabilirsiniz. Heyt arkadaşlık sitesi nin bir amacı da gençlerin bir birleri ile tanışıp flört etmeleri ve ileriye dönük planlar yapmalarına olanak tanımaktır. Heyt arkadaşlık sitesi üyesi olarak doğru kadın,erkek'i bulmakta hiç zorlanmayacaksınız.
https://heyt.net/
ARKADAŞLIK SİTESİ ÜCRETSİZ SOHBET
Çok geniş bir üye portföyüne sahip olan Heyt arkadaş siteleri'nde yaş sınırlaması da yoktur. 18 den itibaren herkes burada kendisine arkadaş bulup geleceğine yön verebilir, ışık tutabilir. Belki de siz yalnızca konuşabileceğiniz kadın,erkek,kız'lar arıyorsunuz, o zaman da yapacağınız en güzel şey yine Heyt arkadaşlık sitesi'ne girip üye olmak ve karşınıza çıkacak olan kadın,erkek'lerle görüntü olmadan canınızın istediği gibi arkadaşlık kurmak, onları pekiştirmektir. Arkadaş arayanların ve yalnızlık çekenlerin buluşma yeri olan Heyt sizede kısa sürede alışkanlık yapacak ve takip etmeden, sohbet ve muhabbet etmeden kendinizi alamayacaksınız Heyt %100 ücretsiz arkadaşlık sitesi.
Heyt.net’te kontrol kadınların elinde
Aşkı bulmak isteyen kadınlara müthiş bir haberimiz var: Türkiye’nin en iyi arkadaşlık sitesi Heyt.net yenilendi. Yeni Heyt.net artık çok daha güvenli ve tam kadınlara göre!
Heyt.net'te kontrol kadınların elinde
Kadınlar güvende hissetmek ister, kontrolün kendilerinde olmasını ister ancak öyle ortamlarda rahat eder. Heyt.net kadınlara böyle bir ortam sunabilmek için tasarım ve içeriğiyle tepeden tırnağa yenilendi. Binlerce kadın Heyt.net’in yeni özellik ve ayarlarından faydalanıyor, aradığı kişiyi, çok daha eğlenceli ve güvenli bir ortamda, kısa sürede buluyor. İşte Heyt.net’in size güvenliğinizi garanti eden yeni özellikleri...

1) Sohbet etmek istediğiniz üyeyi siz seçin!

Heyt.net Sohbet’i kullanarak iletişim kurmak istediğiniz kişileri siz belirleyin. İsterseniz Heyt.net Sohbet’i kapatabilir ya da sadece arkadaş listenize eklediklerinizle konuşabilirsiniz..

2) Uyum oranınıza bakın, kararsız kalmayın...

İnternet’te birini tanımak daha zormuş gibi düşünülür ama artık öyle değil! Ziyaret edeceğiniz profilin köşesinde yer alan ve ortak beklentilerinize göre hesaplanan Heyt.net Uyum Puanı sayesinde hayata bakışınızın ya da aradığınız fiziksel özelliklerin uyuşup uyuşmadığına hemen karar verebilirsiniz.

3) Size mesaj atabilecek ve göz kırpabilecek üyeleri siz belirleyin.

Gelişmiş ayarlar sayesinde size mesaj atabilecek ve göz kırpabilecek üyeleri siz belirleyin, ilgilenmeyeceğiniz kişilerle boşuna vakit harcamayın.

4) Hoşunuza gitmeyeni engelleyin, rahatsız eden olursa şikayet edin!

İlginizi çekmeyen bir üye mi var? Sizinle sürekli sohbet etmek isteyen bir gevezeye mi rastladınız? Onu hemen engelleyin! Sizinle iletişime geçemesin, sitede olduğunuzu ya da onu engellediğinizi bilmesin.

Heyt.net’te kontrol ve mutluluk elinizde, tadını çıkarın...

Heyt.net’e ücretsiz ilan vermek için hemen tıklayın.
https://heyt.net/

2
Webmaster / HABER - SON DAKİKA HABER
« : 07 Mart 2023, 23:37:40 »
HABER - SON DAKİKA HABER
Haber, kitlesel iletişim kullanılan ve insanların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan bilgi aracıdır. Günlük hayatta karşılaşılan her türlü olay karşısında bu durum birebir geçerlidir. Bu alanda çalışan profesyonel kişiler veya normal bireyler, kamuyu ilgilendiren ve alakadar eden her türlü olay hakkında, bu kurallara uygun şekilde bilgiyi başkalarıyla paylaşabilir. Öte yandan diğer önemli bir konu başlığı ise yalan haber paylaşımıdır.
Yalan haber paylaşımları, kasıtlı yapılan ve kötü amaçlar için kullanılan bu olaydır. ABD'de (Amerika Birleşik Devletleri) bu olay hakkında çok sayıda araştırma vardır. Bu olay ile çok güçlü bir kitlesel silah elde edilmiş olmaktadır. Bu duruma örnek olarak, ABD seçimleri sırasında, Facebook tarafından, ABD Başkanı Donald Trump için yapılan gösterimler örnek gösterilebilir. Hatta bu durum ortaya çıkmış ve mahkeme kararı ile Facebook şirketi büyük bir tazminat ödemek zorunda kalmıştır.
GÜVENİLİR HABER NEREDEN TAKİP EDİLİR?
Güvenilir haber, kurumsal kimlik taşıyan kaynaklardan takip edilmelidir. Özellikle, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara çok fazla kulak asmamak gerekmektedir. Sosyal medya da bu tarz yalan bilgiler çok hızlı yayılım göstermektedir.
Türkiye'de çok sayıda haber paylaşımı yapan güvenilir siteler bulunmaktadır. Lakin bunların çoğu siyasi görüşe hizmet etmek ile birlikte, tarafsız bakış açıları yoktur. Haber Gözlem ailesi olarak ekibimiz, tarafsızlık ve güvenilir kaynak anlayışıyla hareket etmektedir.
HABER KATEGORİLERİ NELERDİR?
Haber kategorileri; son dakika, gündem, dünya, siyaset, politika, teknoloji, magazin ve spor alanlarında ayrılmaktadır. Bu kategorilerin haricinde, yaşanan her türlü gelişme için bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Kamuoyunu yakından ilgilendiren her türlü olay hakkında bilgi paylaşımı yapılabilir. Bu konu hakkında belirli bir kısıtlama olmadığı gibi, herhangi bir engelleme de söz konusu değildir.
HABERLER
Haberler, gündemin son dakika gelişmelerini okuyuculara ve izleyicilere aktarmak için kullanılan temel araçtır. İnsanlık tarihi ile beraber gelişen bu süreç, teknolojinin ilerlemesi ile farklı boyutlar kazanmaya devam etmektedir. Örneğin 100 yıl önceki bilgi anlayışı ile, günümüz de paylaşılan bilgi anlayışı farklıdır, çünkü günümüzde internet araçları sayesinde, herkes bilgiye hemen hemen saniyeler içinde ulaşabilir bir hale gelmiştir.
https://egik.net/

3
Webmaster / Nefis Yemek Tarifleri
« : 07 Mart 2023, 23:37:16 »
Nefis Yemek Tarifleri
Nefis Yemek Tarifleri, ülkenin en güvenilir ve lezzetli arşivi… En beğenilen yemek tarifleri  resimli anlatımları sayesinde mutfakta tecrübesi olan veya olmayan herkese hitap edebilecek kalitede! Her öğüne ve her özel duruma göre yüzlerce farklı ve leziz yemek çeşidine dair tarifler bulabilirsiniz.

https://www.birbeslenme.com/   
https://www.birbeslenme.com/  sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup yemekler hakkında güncel merak edilen tüm anlatımları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan kapsamlı yemek sitesi.

4
Webmaster / Site Adı: Ankara Haber
« : 07 Mart 2023, 23:36:57 »
Site Adı: Ankara Haber
Site Adresi: https://internet06.com/

Site Açıklaması:
Ankara Haber
Bizler Ankara’ya gönül vermiş birkaç gönüllü insanız amacımız Ankara hakkında hem bilgi paylaşmak hemde güzelim Ankaramızı elimizden geldiğince tanıtmak.
İnternet06.com’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Ankara Haber sorumlu tutulamaz.
Yerel bir internet gazetesi olan İnternet06.com, Ankara başta olmak üzere ülkemizden ve dünyadan önemli gelişmeleri kendi yazar kadrosuyla sizlere aktarmayı hedefler. Ankara Haberleri kimliği ile Ankara’da yaşanan son dakika haberlerini sizlere özgün ve hızlı bir şekilde, tarafsız, bağımsız ve ilkeli bir tutumla aktarmayı amaç edinmiştir.
 
Ankara Firmanızı Ekleyin

Öncelikle Firmanızı Eklerken Dikkat Etmeniz Gerekenler
1.    Urlniz yazan kısıma varsa internet web siteniz yazabilirsiniz yoksa boş bırakabilirsiniz. Eğer sosyal medya hesaplarınızı eklemek istiyorsanız  en alta mesaj içeriği bölümüne ekleyebilirsiniz.
2.   Yazı başlığı Kısmına firmanızın adını yazınız.
3.   Gönderi Kategorisi bölümünde ilgili alan yoksa Geneli seçiniz.
4.   Mesaj İçeriği bölümüne firmanız hakkında bilgileri yazmayı unutmayınız.
5.   Mesaj İçeriği bölümüne adres bilgilerinizi de yazınız.
Ankara Firma Ekle
https://internet06.com/


5
Webmaster / Türkiye'nin Arkadaş Bulma Sitesi
« : 07 Mart 2023, 23:36:41 »
Türkiye'nin Arkadaş Bulma Sitesi
BirEvLiLiK | Evlilik sitesi | Kısmetse izdivaç etmek istiyorum diyenlerin merkezi Ciddi islami evlilik sitesidir..
Türkiye’nin ilk ücretsiz evlilik duyuruları bulma sitesi. Genç, olgun, yaşlı, zengin, fukara, boşanmış, bekar, özürlü, Türk, Kürt, Alevi, bayan erkek başka bir deyişle her kesimden ömürlük arkadaşlık evlilik arayanlar burada. Hemen ücretsiz ilan verebilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Samsun, Konya, Gaziantep, Denizli, Mersin, Kayseri, Diyarbakır, Eskişehir, Şanlıurfa evlilik sitesi ve bir çok şehre göre arama yaparak, ücretsiz adayınızı arayabilirsiniz.
Evlilik sitemizi ücretsiz arkadaşlık sitesi ile karıştırmamanız gerekmektedir. Kısmetse diyerek evlilik yoluna müracaat eden kişilerin mutlu bir yuva kurmak ücretsiz ileti gönderebilecekleri gold üyelik gerektirmeyen bir site, olduğu için niyeti ciddi evlilik olan bayan, erkek, boşanmış veya bekar kişilerin duyuruları öncelikli olarak yayınlanır. Evlilik duyuruları site yöneticileri tarafından kontrol edilmeden katiyen yayınlanmaz. Profil resmi bulunmayan izahında yeterince kendisinden söz edilmeyen ücretsiz evlilik duyuruları yayınlanmaz. BirEvlilik denilince akla izdivaç etmek isteyen mutlu evlilik düşüncesini kafasında oturtmuş, kendisini ve karşısındaki insanı ciddi evlilik düşüncesi içinde hayat boyu mutlu etmeyi düşünen zengin, fakir, türk, kürt, suriyeli kim olursa mutluluğu amaçlayan kişiler evlilik sitesi olarak bizi seçenek etmelidir.
Birevlilik.com
evlilik sitesi, evlilik siteleri, evlilik, islami evlilik, islami evlilik sitesi, ciddi evlilik sitesi, yurtdışı evlilik, Avrupa evlilik, güvenilir evlilik, ücretsiz evlilik sitesi, islamda evlilik, tesettürlü bayan, dindar bayan, eş arıyorum, tesettürlü bayanlar, islamda evlilik bilgileri
 https://birevlilik.com/


6
Hosting Şirketleri / Bizimle İnternette Büyüyün
« : 07 Mart 2023, 23:35:39 »
Bizimle İnternette Büyüyün
Bizimle İnternette Büyüyün
İka Bilişim ile internette işlerinizi büyütün, geliştirin ve destek alın. Seo, Webtasarım, Makale, Sosyal Medya ve daha fazlası sizler için burada sizlerle. Hem yenilikçi hem ilerleyen teknolojiye ekibimiz sayesinde sizlerde ayak uydurun.

İkabil Anlamı
Nedir Ne Değildir?
Öncelikle şunu belirtelim İKA Bilişim diyoruz kendimize. İKA ne demek? İpekyolu Kalkınma Ajansı diye okuyabilirsiniz ama değil, İnsan kaynakları Ajansı diye de okuyabilirsiniz ama değil, İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı diye de okuyabilirsiniz ama değil, biliyoruz sıkıldınız ama o hayal ettiklerinizi sizlere söyleyemeyeceğiz ne yazıkkı. İKA’nın anlamı hayattaki tek varlığım Oğlumun isminin baş harfleri (İsmail Koray) ve can yoldaşım kardeşim isminin baş harfi (Abdurrahman)’nın baş harfleridir. İK= İsmail Koray, A harfi ise Abdurahman’dan gelmektedir.
İsmimizin nereden geldiğini öğrendiğimize göre gelelim asıl soruya kimiz bize.
Biz 2007’den beri çeşitli proje işlerde çalışmış bu süreçte en iyinin en iyisi olmak için kendimizi her gün yenileyerek ilerleyen bir ekibiz. Bir çok firma ve kuruluşta hep arka plandaki kişi veya kişiler olmuş artık kendi ekibimizle sizlere direk hizmet vermeyi amaçlayan firmayız.
Gerek web tasarım alanında gerek seo alanında gerek sosyal medya danışmanlığı alanında gerekse bir çok alanda her zaman en iyinin en iyisi olmayı amaçlayan bir firmadır İkabil.
Haftanın 7 günü 24 saati her zaman her yerde size bazen bir telefon kadar, bazen ise bir tık ile yanınızdayız.
İka Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri

https://ikabil.com

7
Site ekle ( Add Url)
• E-Posta Onay derdi yok
• Sınırsız Site Ekleyebilme
Sitelerinizi Eklerken En az 50 Kelimelik Tanıtım Yazısı Yazmalısınız. Yoksa Siteleriniz Onaylanmaz.
Resim eklemenize Gerek Yoktur. Sitemiz Sitenizin Resmini Oto Bir şekilde çeker
• Açıklama – Anahtar Kelime sınır yok
• Sistem Wordpress olduğu için saatler içinde index alır.
• Siteleriniz Ben online olduğum süre içinde onaylanır.
• Lütfen Sitenizi Ekledikten Sonra burada ekledim demeniz yeterlidir. Amacımız konu aktif olmasıdır.
• Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına Uygun olmayan siteler kabul edilmez.
• Sitemiz Bir Dizin Projesidir. Özel bir sciprt ile devam edilmesi sizlerin göstereceği desteğe bağlıdır.
• Sitenizi Eklediğiniz İçin Teşekkürü bir borç bilirim.
• Sitelerinizin kategorisi yoksa lütfen iletişim üzerinden yada site eklerken açıklamada belirtiniz.
 • Bol Site Eklemeler. Bol Hitler.

Sitemiz

Direk Site Ekleme Sayfası
Forumumuza Da Tanıtımlarınızı Ekleyebilirsiniz
Ekstradan Forumumuz site tanıtımı için tıkla





 
 

Domain Ve Site Yenidir. Bu yuzden Alexa Ve Moz Değerleri Eklenmemiştir.
Sitemizden Son Gelişmeler
Ayrıntılı Site Dışı Seo Yolları Sitemizde uzun bir yazı ile paylaşıldı
Ücretsiz Backlink Alacağınız Siteler Kısaca Tüm Backlink Arşivim Sitemizde. Sürekli Güncellenecektir.
Doğal Yollarla Nasıl Backlink Edinebilirsiniz Eklendi.



Sitemizde yaptığımız ufak bir gelişmeden sizleri de haberdar edelim
Bu arada sitemizdeki son güncellemeleri de paylaşayım buradan sizler tanıtım eklediğiniz de 100 kelimenin altında ise sistemimiz sitenizden bunu en az 250 en fazla 600 kelime olacak şekilde sitenizde hakkımızda bölümünden çekmektedir. Burada ki amacımızsa hem size olumlu katkı sağlamak hemde bizlere
Sitemizin Son Moz Rank Durumu Ve Alexa Durumu
[H=4]Mozrank Değerleri;[/H]
Da; 12
Pa;35
https://webdizin.com/

Sayfa: [1]