Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ilaydabilisim

Sayfa: [1]
1
Araba / www.otokiralamamalatya.com
« : 26 Ekim 2017, 15:04:48 »
Günlük ve Aylık olarak araç kiralama taleplerinizi en hızlı şekilde Malatya ilinde çözüme ulaştırmayı hedefleyen Biss oto, geniş filosu ve güleryüzlü personeli ile oto kiralama konusunda en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Normal şartlarda araç fiyatlarının yüksek olması, uzun süre kiralamalarda elde edilen avantaj ile beraber, bu konuda birçok kişinin rent a car firmasını arayışlarını birçok ilde çözüme ulaştırmayı hedeflemekte olan firmamızdan ; ekonomik,lüks ve arazi araçları hakkında hizmet alabilirsiniz. Ücretsiz olarak her alana arac teslimatımız bulunmaktadır. Sizlerde oto kiralama malatya firması hakkında merak ettiğiniz herşeyi online olarak rezervasyon sayfamızdan bizlere iletebilirsiniz.

2
Alışveriş / Kocintok Laboratuvar Cihazları
« : 26 Ekim 2017, 14:39:44 »
Firma : Kocintok Lab.Malz.A.Ş
Kuruluş : 1962
Hizmetler : Laboratuvar malzemeleri ve Cam Malzemeler
Hakkında : Çeşitli alanlarda bulunan laboratuvar ortamlarında gerçekleşen analizlerin daha hızlı ve güvenli bir şekilde sonuçlanması için kullanabileceğiniz cihazlar ve sarf malzemeler konusunda uzun yıllardır hizmet veren firma, uygun fiyat ve garantili ürün seçenekleri ile yapılan analizlerin daha güvenli bir şekilde sonuçlanmasına olanak sağlamaktadır. Online olarak fiyat teklifi ve alışverişlerinizi yapabileceğiniz firmamız, stoklarında yer alan farklı ürün grupları ile birçok kişinin tercihi olmaktadır. Ürünlerimiz çeşitli ülkelerde üretilerek dayanıklı ve fiyat bakımından farklı olmasından kaynaklı olarak farklı özelliklere sahiptir. Sektörün en öncü firmalarından www.kocintok.com.tr ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde çözüme ulaştırmayı hedeflemektedir.

Sayfa: [1]