Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - reyiz

Sayfa: [1] 2 3
1
Yazılım / http://ventusbilisim.com.tr
« : 24 Aralık 2017, 23:58:22 »
Ventus Bilişim olarak 2014 yılının başlarından itibaren yazılım endüstrisinin güncel teknolojilerini takip ederek, en verimli ve en doğru seçenekleri kullanarak ihtiyaca özel yazılımlar üretmeye devam ediyor.


Masaüstü programlar, web uygulamaları, mobil uygulamalar, e-ticaret ve arama motoru optimizasyonu (seo) alanlarında hizmet veren genç ve dinamik bir şirketiz. Birçok farklı sektörden uluslararası firmalarla ortak gerçekleştirdiği projeler sonucunda edindiği tecrübe ve olumlu geri dönüşler sayesinde en başta olduğu gibi şimdi de müşteri memnuniyetini esas alan tavrı ve müşteri odaklı çalışmaları ile iddialı.

http://ventusbilisim.com.tr


2
Yazılım / https://www.yaylasoft.com
« : 24 Aralık 2017, 23:56:07 »
YAYLASOFT, 10.01.2003 tarihinde Konya’da kurulmuştur. Müşteri memnuniyetini temel prensip edinen ve toplam kalite yönetimi ilkesinden asla taviz vermeyen YAYLASOFT‘un amacı kobilere geniş perspektifli, sorunsuz ve kaliteli yazılım hizmeti sunmaktır.Yaylasoft Yazılım Departmanı, Türkiye geneli Yaylasoft Bayilikleri ve Yaylasoft Sanal Mağaza olarak faaliyet gösteren YAYLASOFT, istikrarlı büyüme yapısıyla yazılım dünyasının zirvesine ilerlemektedir.

https://www.yaylasoft.com

3
Yazılım / http://afacbilisim.com
« : 23 Aralık 2017, 21:21:46 »
AF/AC Bilişim, gerek kamu gerekse özel sektör ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunmaktadır.
 AF/AC Bilişim çok geniş yelpazede, iş yazılımları geliştirmenin yanısıra proje bazında donanım tedariği, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri de vermektedir. Bilişim Sektöründeki uzun süren deneyimlerini yazılım teknolojileri, veri tabanı teknolojileri ile birleştiren genç bir ekipten oluşmaktadır.

http://afacbilisim.com

4
Yazılım / https://www.hukumdar.com.tr
« : 23 Aralık 2017, 21:17:25 »
Hükümdar Bilişim ailesi bünyesinde yazılım mühendisleri, bilgi teknolojileri, Seo uzmanları ve içerik yöneticilerini barındıran profesyonel bir anlayışla ve en gelişmiş teknik donanımı kullanan yüksek kapasiteli web tasarımı ve hosting sağlayıcısıdır.

https://www.hukumdar.com.tr

5
Yazılım / http://www.noyaweb.com
« : 22 Aralık 2017, 23:14:27 »
Noya Web, 2000 Yılında kurulmuştur.
Bilişim sektöründe 17 yıllık önemli bir tecrübeye sahip.Google Adwords’ün yaygınlaşmasını, küçük ve orta ölçek şirketlerin Google reklamlarından faydalanarak işlerini hızla büyütmesine yardımcı olmuştur.
Yüzlerce küçük ve orta ölçekli firmalara web tasarım ve internet reklamcılığı alanlarında danışmanlık hizmeti vermektedir.

http://www.noyaweb.com

6
Yazılım / https://netuce.com
« : 22 Aralık 2017, 23:09:08 »
10 yıllık bilişim teknolojileri deneyimi ile iş yazılımları, web ve mobil uygulama alanlarında hizmet veriyor.
Teknoloji alanında fark yaratma ve içinde bulunduğu topluma değer katma vizyonu ile yola çıkan Netuce, satıştan insan kaynaklarına kadar geleneksel iş süreçlerini modernize etmek ve firmaların dijital dönüşüme entegre olması misyonunu benimsiyor. Uçtan uca verdiği hizmetler ile müşterinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamalarını sağlıyor.

https://netuce.com

7
Yazılım / http://www.eossistem.com
« : 22 Aralık 2017, 00:24:57 »
2007 Yılında kurulan EOS, işletmelerin iş süreçlerine katkı sağlayarak, verimliliklerini artıran yazılım çözümlerinin geliştirme, satış, servis, proje ve eğitim hizmetlerini vermektedir.

EOS’un misyonu müşterilerinin iş süreçlerine, doğru yazılım çözümleri ile en yüksek seviyede katkı sağlamaktır.

EOS ‘un vizyonu, proje deneyimlerini, geliştirdiği çözümler ile sürekli birleştirmeye devam ederek Türkiye’nin en başarılı ERP çözüm merkezlerinden biri olmaktır.

http://www.eossistem.com

8
Yazılım / http://www.aycrea.com
« : 22 Aralık 2017, 00:22:02 »
Geleneksel pazarlama stratejilerinin yerini dijital pazarlama stratejilerine bıraktığı  bu teknolojik çağda markanıza özel oluşturduğunuz dijital strateji ekseninde yürüttüğü profesyonel sosyal medya yönetimi ile bir yandan online ortamda marka bilinirliğinizi arttırırken diğer taraftan hedef kitlenize doğrudan ulaşmanızı sağlıyorlar.

Farklı disiplinlerden oluşan kreatif ekibiyle günümüz dijital dünyasının gerektirdiği yenilikleri ve trendleri sizler için takip ediyorlar ve markanıza özel oluşturduğu dijital çözümler ile rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyoruz.

http://www.aycrea.com

9
Yazılım / http://www.innova.com.tr
« : 21 Aralık 2017, 08:35:47 »
İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş, farklı teknolojilerde bilgi birikimine sahip 1000 kişinin üzerindeki profesyonel kadrosu ile Türkiye’nin önde gelen bilişim çözümleri firmasıdır. 1999’dan bugüne telekomünikasyon, finans, üretim, kamu ve hizmet sektörleri başta olmak üzere her sektördeki kuruluşlara platform bağımsız çözümler sunan İnnova, uluslararası standartlarda ürettiği çözümleri şimdiye kadar 4 kıtada 37 ülkeye ihraç etmeyi başarmıştır.

http://www.innova.com.tr

10
Yazılım / http://www.aurorabilisim.com
« : 21 Aralık 2017, 08:32:59 »
AURORA BİLİŞİM 2015 yılında ticari yazılımların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, bu yazılımlara ait ek taleplerin uygulanması, özel projelerin uyarlanması ve danışmanlık destek ve taleplerinin karşılanması amacı ile kurulmuştur.

http://www.aurorabilisim.com

11
Yazılım / http://www.yazilimnet.com
« : 20 Aralık 2017, 00:00:57 »
Yazılımnet; teknolojinin sunduğu tüm olanaklar ile her sektör ve ölçekten şirketlere, yenilikçi yaklaşımlar ve yeni teknolojilerle yazılım çözümleri sunmak için hizmete başlamıştır. İstanbul’da faaliyetlerini sürdürmekte olan Yazılımnet, ürettiği çözümler ve müşteri memnuniyetinin yanı sıra çevresel ve toplumsal konulardaki duyarlılığıyla da Türkiye’nin öncü firması olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir.


http://www.yazilimnet.com

12
Yazılım / http://ftcyazilim.com.tr
« : 19 Aralık 2017, 23:59:19 »
FTC Yazılım, tüm kurumsal kimlik ve alt yapı çalışmaları ile birlikte fizibilitesini 1 senede bitirerek 2011 yılında resmi olarak çalışma hayatına başlamıştır.

Sahada veya ofis içinde, standart satış elemanlarının genellikle sektör ile bilgi sahibi olmaması ve kısa vadeli süreçlerde, müşteri memnuniyetini düşünmeden yapılan anlaşmalar sonucu yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek amacı ile firmamız bünyesinde satış elemanı bulunmamaktadır. Firmamızın tüm müşterileri ile FTC Yazılım yetkilileri tek tek ve özel olarak ilgileniyor.

http://ftcyazilim.com.tr

13
Yazılım / http://www.polixir.com
« : 19 Aralık 2017, 00:43:17 »

Polixir Yazılım 2005 yılında kurulmuş olup, sigorta acente yazılımı üzerine yapılanmasını
tamamladıktan sonra, uzmanlığı doğrultusunda çalışmalara başlamıştır.


Zaman tasarrufu, güçlü bir bilgi veri tabanına sahip olmak, raporlama yapabilmek ve üretimi destekleyici bir çok kolaylığı ancak sistemli ve teknolojik bir çalışma ortamıyla sağlayabiliriz.


Polixir ekibi, sigorta şirketlerinden aldığı veriler doğrultusunda, günlük işleyişin en hızlı ve faydalı şekilde yürütülmesini sağlamak amacı ile hazırladığı Polixir Acente Yazılımını sizlerin kullanımına sunmuştur.


http://www.polixir.com

14
Yazılım / http://www.lgytech.com
« : 19 Aralık 2017, 00:41:58 »

LGYtech, yazılım teklonojileri alanında kaliteli hizmet  üretmek amacıyla 2009 senesinde kurulmuştur.


Kuruluşunun ilk gününden itibaren müşterilerine optimal, hızlı ve güvenilir çözümler ürettik, üretmeye devam ediyoruz.


http://www.lgytech.com


15
Yazılım / https://www.orbit.gen.tr
« : 17 Aralık 2017, 22:08:40 »

Disiplinli çalışma, doğru müşteri analizi, müşteri / ihtiyaç / çözüm odaklı yaklaşım, karşılıklı iletişim ve açıklığın önemine inanan firmamız, sektörde yer aldığı ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Gerek internet, gerekse intranet çözümlerde, müşteri ihtiyacını önceden belirlemek ve beklentilerin ötesinde çözümler üretmek çalışma prensibinin bir parçası olmuştur.


Web İçerik Yönetim Sistemleri uzman olduğumuz konuların başında gelmektedir.


https://www.orbit.gen.tr


Sayfa: [1] 2 3