Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kazım

Sayfa: [1] 2
1
Webmaster / Fakro
« : 23 Ocak 2018, 08:46:37 »

Çok ağır darbeler almadığı müddetçe yıllarca kullanılabilen, az hasar görebilen, demir çubuklu kısımları da aşınmaya karşı oldukça dirençli olan merdiven bütün güvenlik şartları testlerden geçerek kullanıcılara sunulmaktadır. Ürün firmaları, satın alındığı yere göre garanti belgesi ve montaj hakkı ve evin her mekanında kullanma imkanı sunmaktadır.


Ergonomik imkan sayesinde çatı merdivenleri arasında gerek kalitesi, gerek fazla yer kaplamamasından dolayı kullanıma elverişli bir üründür. Taşınabilmesinden dolayı her yerde dilediğiniz gibi monte edilerek gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Genellikle yurt dışından ithal edilen ürünlerin güvenlik açısından teminatları da oldukça fazla olup 250 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.




Fakro :  https://www.fakrocatimerdivenleri.com


2
Webmaster / Çatı Merdiven Fiyatları
« : 23 Ocak 2018, 08:45:26 »

Fonksiyonları ve dış görünüşündeki şık tasarımıyla, tavana gömülen merdivenleri tercih edip çatı aralarını değerlendirmek isteyenler özellikle portatif çatı merdivenlerine daha çok talepte bulunmaktadırlar. Genellikle gömülü olmayan çatı merdivenlerinin yanında zahmetsiz kullanımı ve ev içerisinden monte edilmiş olması kolaylık sağlamaktadır.


Bu tür merdivenler ilk alındığı zaman çatı ile tavan arasında uygun olan dar bir alana monte edilip ve sökülmediği sürece konforlu bir şekilde kullanılmaya devam edilebilmektedir. Çatı merdiveni gömülü olduğu yerde bulunan kapak açıldığında irade dışı aşağı doğru kaymaz, üründe bulunan kızak sayesinde, merdivenin yavaşça ve sistematik olarak inmesi sağlanır. Birçok şekil ve türü bulunan ürünlerin çok yüksek yük taşıma kapasitesi olanları olduğu gibi sadece eşyaları veya kişilerin iniş çıkışını sağlayanları da vardır.


Çatı Merdiven Fiyatları :  http://www.catimerdivenfiyatlari.com


3
Webmaster / Çatı Merdiven
« : 23 Ocak 2018, 08:43:57 »

Uzun yıllar zarar görmeden kullanılabilen alüminyum, hem çok hafif hem de uzun süre kullanılmasından dolayı çatı merdiveni üretiminde sıklıkla kullanılmaktadır. Yer ve tavan arasındaki mesafe hesaplanarak, merdivenin uzunluğu, çatı kapağını seviyesi belirlenerek istenilen modeldeki teleskopik ürün seçilebilir.


Kapağın üzerinde bulunan ısı yalıtımı sayesinde odadaki sıcaklık asla kaybedilmez. Yağan yağmur ve kar sularından korunmak için de kapağa sızdırma şeridi konulmuştur. Çatı merdiveni almaya karar verenlerin, ölçü alınırken, tavan ve zemin yüksekliğinin dikey alınmasına, merdivenin tavan ile zemin arasındaki yüksekliğin 2.80 cm olmasına, EN 131 güvenlik standartına göre ayarlanmasına dikkat etmeleri gerekmektedir. Merdivenlerinin kaymaz olarak tasarlanması güvenlik açısından büyük önem arz etmektedir.




Çatı Merdiveni : https://www.catimerdivenleri.org


4
Webmaster / Teleskopik Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:42:47 »

Piyasada oldukça fazla çeşidi bulunan klasik çatı merdivenleri arasında şıklığı ve az yer kaplamasından dolayı kullanıma en elverişli olan Teleskopik çatı merdiveni modelleri daha çok tercih edilmektedir. Evinin dekorasyonuna fazlaca önem verenler için ideal olan bu modeller sahip olduğu bütün potansiyeli en ince ayrıntısına kadar kullanarak en verimli halini müşterilerine sunmaktadır.


Hem kullanışlı hem de rahat olabilmesi için taleplere bakılarak ihtiyaçlara göre değişiklik de yapılan üründe kompakt olma özelliğiyle odada yer kazanımı sağlamaktadır, ürünün bu özelliği yer problemi olanların tercih sebebi olmaktadır. Her çeşit ve mimariye uygun olarak tasarlanabilen merdivenler güvenlik ve ölçü detayları halledildikten sonra kullanıcısına şık ve konforlu bir rahatlık sağlayacaktır.




Teleskopik Çatı Merdiveni : http://www.teleskopikmerdiven.net


5
Webmaster / Çatı Çıkış Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:41:55 »

Çatı ile tavan arasındaki geçişe kurulan, uygulanan testlerle maksimum 200 kilogramlık yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Makaslı ve kaldırılabilme avantajı olduğu için zeminde fazla bir alana ihtiyacı yoktur. Katlanıp tavana kaldırılan ürünün görünmemesi için farklı desen ve modellerle kapaklar seçilerek tavan ve çatı arası kapatılır.


Sessiz çalışan motoru sayesinde tek bir hafif dokunuşla aşağı inen merdiven, yüksek güvenliğe sahip olduğundan aşağı inişi kontrollü olarak gerçekleşmektedir. İnerken herhangi bir aksilik gerçekleşirse stop özelliği devreye girmektedir. Ürünün kendi içinde bulunan akü ürünün kendiliğinden çalışmasına da yardımcı olmaktadır. Polonya’dan ithal edilen ürünler, şık tasarımlı basamaklara sahip olup son basamağı yere sahiplenir, kaldırılmadığı takdirde de ortama uyum sağlayabilir.






Çatı Çıkış Merdiveni :  http://www.caticikismerdiveni.com

6
Webmaster / Katlanır Çatı Merdivenleri
« : 23 Ocak 2018, 08:41:05 »

Çatı merdiveni imal eden firmaların en çok dikkat ettikleri husus kalite ve kullanım bakımından güvenlikli ve şık olmasıdır. Birçok çeşidin yanında metal makaslı çatı merdiveni ürünlerinin her iş yeri ve eve uygun tasarlanabilmesi, istenilen renklerde imal edilebilecek olmasıyla ev dekorasyonuna uyum sağlıyor olması tercih sebebi olmaktadır.


Kurulup monte edildikten sonra başka herhangi bir teknik desteğe ihtiyacının olmaması rahat kullanımı sağlamaktadır. Tavana monte edilerek kullanılan merdiven, kullanılmadığı zamanlarda katlanıp tavan katına kaldırıldığından yerden tasarruf sağlayıp, dekorasyonu bozmamaktadır. Ürünün kutusu içinden çıkan aparat ile kilit çevrilerek çatı merdiveninin kapağı açılmakta, elle küçük bir dokunuşla merdiven üzerinde bulunan yaylar sebebiyle yavaşça aşağı doğru inmekte ve açılabilmektedir.




Katlanır Çatı Merdiveni :  http://www.katlanircatimerdiveni.com

7
Webmaster / Makaslı Çatı Merdivenleri
« : 23 Ocak 2018, 08:38:55 »

Çatı merdiveni kullanımında en önemli unsur açılıp kapanma sırasında işleme giren durdurma güvenliğidir. Tek tek modellerin incelenmesi neticesinde, imal edilen ürünlerin birçoğunda ısı yalıtımı ve yanmaz malzeme kullanılarak her türlü yaşanabilecek kazalara karşı tedbir alınmıştır. Ayrıca merdivenlerin ortasındaki destek, emniyet tedbirlerinin alınmış olması ve geniş basamaklarla ayarlanmış hassas eğilim aile fertlerinin kullanımı için daha güvenlikli hale getirilmiştir.


Katlanıp tavana kaldırılması ile herhangi bir yer kaplamayarak evin dekorasyonuna katkı sağlamaktadır. Monte edilecek ürünü almadan önce dikkat edilmesi gereken mevzu ölçünün dikkatli alınması ve fiyatlarıdır. Genellikle Almanya ve Polonya’da üretilen ürünler, mekânın yapısına uygun dikkatli alınan ölçü ve kalitesi merdivenin kullanım ömrünü uzatacaktır.




Makaslı Çatı Merdiveni : http://www.makaslicatimerdiveni.com


8
Webmaster / Motorlu Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:37:53 »

Çatı merdivenleri aynı amaç için kullanılsa da ahşap, metal, katlanır, portatif olmak üzere birçok çeşidi bulunmaktadır. Piyasada bulunan çeşitler, kullanıcısına şıklık, konfor, dayanıklılık, fiyat bakımından farklı alternatifler sunmaktadır. Çatı merdivenleri arasında en çok tercih edilenlerden birinci sınıf çam malzemeden, birbiri üzerine katlanabilen üç ana parçadan oluşan, mekânlara güvenilir ve basit şekilde monte edilen en klasik model olan ahşap çatı merdivenleridir.


Kattan çatıya güvenli, rahat, konforlu çıkışı sağlayan ürünün üzerine imal edilirken bırakılan özel delikler, hiçbir yeri tahrip etmeden montajının gerçekleşmesini sağlamaktadır. Her çeşidinin ayrı bir görselliği olsa da ahşabın şık tasarımı, merdivenin montesinden sonra herhangi bir aksesuara ihtiyaç hissettirmeyecek kadar güzel bir görüntü sunacaktır.




Motorlu Çatı Merdiveni : http://www.fakrocatimerdiveni.org


9
Webmaster / Elektrikli Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:28:43 »

Farklı boy seçenekleri bulunan ürünlerin katlanma özellikleri bulunmaktadır. Bu sayede son derece basit bir şekilde kaldırılabilmektedir. Bazı modellerde katlanma özelliği bulunurken bazıları teleskopik yapıda bazıları ise makaslıdır. Bu özelliklerin tamamı söz konusu ürünlerin rahat bir şekilde kaldırılabilmesine ve fazla yer tutmamasına olanak sağlamaktadır.


Katlandıktan sonrada kendi bölmesine yerleştirilebilen bu merdivenler, dışarıdan bakıldığında ise fark edilmemektedir. Böylece hem görüntü hem de alan açısından herhangi bir sıkıntı meydana gelmemektedir. Ayrıca bu ürünlerin elektrikle çalışan motorlu modelleri de mevcuttur. O modellerin kullanımı ise çok daha kolay olup tek tuşa basarak açıp kapatmak mümkündür. Elektrik kesintilerine karşı da bataryası bulunmaktadır.




Elektrikli Çatı Merdiveni :  http://www.fakrocatimerdiven.com

10
Webmaster / Alüminyum Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:27:01 »

Çatı merdiveni son dönemde insanların daha fazla dikkatini çeken ürünler arasında bulunmakta olup çatı ya da çatı katlarına çok daha kolay ulaşmayı sağlamaktadır. Bu ürünler sayesinde söz konusu yerler daha rahat kullanılabildiğinden insanların alan kazanmasını da sağlamaktadır. Son derece pratik olan bu ürünler ahşap ya da metalden yapılmaktadır.


Ahşap olanların kendine has bir havası olurken metal olanlar ise farklı özellikleri ile öne çıkmaktadır. Bahsedilen ürünlerin farklı boyutta olanları mevcut olup her yapıya rahatlıkla kurulabilmektedir. Tavan ile zemin arasındaki bağlantıyı sağlayan bu ürünler yaklaşık 200 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitelerine sahiptirler. Böylece herkes güven içinde kullanabilmektedir. Ayrıca bu merdivenler kullanılarak çatıya eşya ya da yük taşınabilmektedir.




Alüminyum Çatı Merdiveni : http://www.fakrocatimerdiveni.gen.tr

11
Webmaster / Metal Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:26:19 »



Çatı ve çatı katlarının daha kolay kullanılmasını sağlayan merdivenler, son derece pratik olup hemen herkes rahatlıkla açıp kapatabilmektedir. Hem motorlu olanlarını hem de motorsuz olanlarını kullanmak oldukça basittir. Bahsedilen malzemelerde güvenlik ön planda olup öncelik bu konuya verilmiştir. Ürünün monte edilmesi sırasında da bu durumu dikkate alınmakta ve ona göre işlem yapılmaktadır.


Yeterince güçlü olmayan tavanlara kurulum yapılamamaktadır. Bu durumda olan tavanlar için öncelikle güçlendirme yapılmakta daha sonra kurulum yapılmaktadır. Ahşap ve metalden üretilebilen ürünler kurulum yapıldıktan sonra kullanılmaya başlanmakta ve ürünün 150 kilo ile 200 kilo arasında değişen yük taşıma kapasiteleri bulunmakta olup insanlar kullanım amaçlarına göre bunlar arasından tercih yapmaktadırlar.


Metal Çatı Merdiveni : http://www.fakrocatimerdivenleri.gen.tr

12
Webmaster / Ahşap Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:24:01 »

Zemin ve tavan arasındaki bağlantıyı sağlayan ürünlerden olan çatı merdiveni, son dönemlerde yaşanan teknolojik gelişmelerden etkilenmekte ve kullanıcılara çok daha rahat imkanlar sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi motorlu merdivenler olup elektrikle çalışmaktadır. Böylece insanlar söz konusu ürünü açıp kapatmak için herhangi bir çaba harcamadan kullanabilmektedir.


Ayrıca söz konusu ürünler elektrik kesintilerine karşı da dayanıklı olup bünyesinde bulundurmuş olduğu batarya sayesinde elektrik kesintilerinde de çalışmaya devam etmektedir. Bahsedilen ürünlerin farklı boy ve genişlik seçeneği bulunmakta olup kullanıcılar yapıların durumunu dikkate alarak kendileri seçim yapabilmektedir. Ayrıca merdivenin kurulacağı bölme için de farklı seçenekler bulunmakta olup insanlara farklı bir şekilde kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


Ahşap Çatı Merdiveni :  http://www.xn--atimerdivenleri-dmb.com


13
Webmaster / Fakro Çatı Merdiveni
« : 23 Ocak 2018, 08:21:19 »

Çatı merdiveni ev ya da diğer yapılarda kullanılabilmekte olup çatılara ve çatı katlarına ulaşmayı sağlamaktadır. Bu özelliği sayesinde çatılar ve çatı katları daha rahat kullanılabilmektedir. Farklı özelliklerde olan söz konusu malzemenin boyutları farklılık göstermektedir. Genişliği genel olarak çok fazla değişmese de boyu kullanılacağı yere bağlı olarak değişmektedir.


2,5 metre ile 3 metre arasında farklı boylarda olan bu ürünün boy seçenekleri arasında daha uzun ve daha kısa seçenekler de bulunmakta olup daha az tercih edilmektedir. Söz konusu ürünlerin yapımında ahşap ve metal olmak üzere iki farklı malzeme kullanılmaktadır. Bunların dışında güçlendirilmiş plastikten de bu ürünler yapılmakta olup kullanıcılar tarafından nispeten çok daha az tercih edilmektedir.




Fakro Çatı Merdiveni :  http://www.xn--atimerdiveni-jdb.com

14
Webmaster / Çatı Merdivenleri
« : 22 Ocak 2018, 17:05:19 »

Zemin ile tavan arasında bağlantı sağlayarak çatıların daha aktif olarak kullanılmasına olanak veren çatı merdiveni aynı zamanda çatı katlarına ulaşmak içinde kullanılmaktadır. Ahşap ya da metalden yapılan bu ürünler 200 kiloya kadar olan ağırlıkları kolaylıkla taşıyabilmektedir. Farklı özellikleri olan söz konusu malzemelerde güvenlik ve kullanım kolaylığı öne çıkmaktadır.


Farklı boyutlarda olabilen bu ürünleri kullanıcılar kendi tercihlerine ve mekanın özelliklerine göre seçmektedir. Kurulumu sırasında çatı ya da çatı katına yapılacak giriş için uygun bir bölüm açılmakta ve bu bölüme merdivenin bölmesi yerleştirilerek kurulumu yapılmaktadır. Son derece güvenli olacak şekilde kurulum yapılan söz konusu ürünler yüksek dayanıklılıkları ile de bilinmektedir.




Çatı Merdivenleri : http://cati.merdiveni.com


15
Webmaster / Çatı Pencere Fiyatları
« : 22 Ocak 2018, 15:18:43 »

Evlerde ya da farklı yapılarda gerek havalandırma gerekse güneşten daha fazla yararlanmak için çatı penceresi kullanımı son dönemde oldukça artmıştır. Söz konusu bu ürünlerin farklı özellikleri ve farklı çeşitleri bulunmakta olup insanlar kendi ihtiyaçlarına göre bunlar arasından seçim yapmaktadır.


Bahsedilen malzemelerin kullanımının birçok nedeni bulunurken bunlar arasında en fazla olanı karanlık ve boğucu ortamlardan kurtulma isteğidir. Söz konusu pencereler ortamların karanlık ve boğucu etkisini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bu pençeler sayesinde ferah ve aydınlık bir ortama kavuşan evler insanları rahatlamasını sağlamaktadır. Ayrıca bir anlamda mutlu olmasına da dolaylı yoldan etki etmektedir.




Çatı Pencereleri : http://www.catipencerefiyatlari.com

Sayfa: [1] 2