Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Superisi

Sayfa: 1 ... 24 25 [26] 27
376
Webmaster / Kanada Eğitim Rehberi
« : 22 Ekim 2017, 18:19:54 »

Kanada eğitim konusunda diğer yabancı ülkeler gibi çok ileride olan güzel bir şehirdir. Sizde yabancı dilinizi en yüksek seviyeye getirmek istiyorsanız eğer linke tıklayarak sitedeki iletişim numaralarından gerekli bilgileri alabilirsiniz.


Kanada'da eğitim almak isteyenlere yönelik olarak hazırlanmış bir rehber olup, tamamen ücretsiz kanada eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Eğer siz de Kanada'da eğitim almak istiyorsanız bizlere web sitemiz üzerinden , iletişim numaralarımızdan yada ofislerimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.


Site Adresi:http://www.kanadaegitimrehberi.com


377
Webmaster / Malta Dil Okulu Fiyatları
« : 22 Ekim 2017, 15:44:51 »

Malta dil okulları'nda ingilizcenizi geliştirmek istermiydiniz? Öleyse Malta şu açıdan sizin için en uygun şehir olabilir çünkü fiyatlar açısından uygun biyerdir.
Malta dil okulu fiyatları için linke tıklamanız yeterlidir. Günümüz uzay çağında her işveren en az bir yabancı dil istemektedir. Veya kendiniz çeviri yaparakta bir meslek sahibi olabilirsiniz. Dil bilmek herzaman avantajlıdır. Öğrenciler kafalarına takılan tüm soruları sorabilir ve emin olduğunda yurt dışına güvenle çıkarak yabancı dillerini geliştirebilirler.
 
Site Adresi:http://maltadilokulufiyatlari.com


378
Webmaster / Amerika Dil Okulları
« : 22 Ekim 2017, 12:22:30 »



Amerika dil okulları hakkında detaylı olarak bilgi alabileceğiniz bir site.Yurt dışı eğitim gerçekten çok önemli.Kariyer yapmayı düşünenler için mutlaka ikinci bir dil şart.
Amerika vizesi nasıl alınır? Bu konuda sizlere gerekli bilgileri detaylıca veren bir firma.
Amerika Üniversiteleri hangisi iyi, hangisi uygun fiyatlı,nasıl Amerikada nasıl eğitim alabilirim diye düşünüyorsanız size yardımcı oluyor.
Amerika dil okulu fiyatları hakkında detaylı bilgi için siteye girebilirsiniz.
Amerika dil okulları hakkında detaylı bilgi için siteye buyurunuz.


Site Adresi:http://www.amerikadaoku.com

379
Webmaster / Ucuz Yurtdışı Eğitim
« : 22 Ekim 2017, 10:26:59 »

Ucuz yurtdışı eğitim
Yurtdışı eğitim danışmanlığı arayanlar için ideal bir sitedir.  Eğer yurtdışında dil eğitimi alıp dil seviyenizi maksimum seviyeye çıkarmak istiyorsanız eğer bu firma size en iyi hizmeti verecektir. Hangi ülke size uygun,neler yapmanız gerekli kafanıza takılan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Yıllardır müşteri memnuniyetini en ön planda tutan firma ile çalışanlar şimdiye kadar hep memnun kalmışlardır.
Yurtdışı eğitim danışmanlığı size sunduğu seçenekleri ve fiyatları kafanızda değerlendirerek en uygun olanı seçerek eğitime başlayabilirsiniz.


Site Adresi:http://www.ucuzyurtdisiegitim.com

380

İzmir yurtdışı eğitim danışmanlığı
Yine İzmir yurtdışı eğitim hizmeti konusunda sizlere yurt dışında ingilizce eğitimi veren ülkeler hakkında detaylı yardımcı olmaktadır.
Yurtdışı eğitim danışmanlığı İzmir, eğitim için sizlere en iyi desteği vermektedir.
Yurtdışı eğitim danışmanlığı olarak İngiltere,Kanada,İrlanda,Malta,Avustralya gibi pekçok ülkede ana vatanında nasıl dil eğitimi alırsınız,en iyi eğitim veren yer neresi,kaç liraya mal olur gibi hepsini öğrenebilirsiniz.Sitede bulunan telefon numarasını arayarak daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.


Site Adresi:http://www.izmiryurtdisiegitim.net


381
Webmaster / Ankara yurtdışı eğitim hizmetleri
« : 22 Ekim 2017, 00:37:07 »

Ankara yurtdışı eğitim danışmanlığı yurt dışında eğitim almak isteyen özellikle öğrenciler yoğunlukta olmaktadır, bilgi almak istedikleri soruları sitede bulunan iletişim numarsından arayıp öğrenebilirler.
Ankara yurtdışı eğitim hizmetlerini size çok profesyonel kadrosu olan bu firma her türlü sorunuza en doğru cevabı vererek sizlere yardımcı olmaktadır.
Eğer yurtdışı eğitim danışmanlığı Ankara da arıyorsanız mutlaka bu firmayla görüşmelisiniz.
Yurtdışı eğitim danışmanlığı konusunda sizlere en iyi hizmet veren bu firma kariyer yapmak isteyen gençlere doğru yolu göstermektedir.Yurtdışında kariyer hedefleyenler için bulunmaz bir velinimettir. Bu fırsatları tam yaşınızda değerlendirin.


Detaylar için site adresi: http://www.ankarayurtdisiegitim.net


382
Webmaster / IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı
« : 21 Ekim 2017, 17:16:59 »

Kurulduğu ilk günden bu yana IEFT; yarattığı enerji ile Türkiye’de yapılmakta olan en iyi yurtdışı eğitimorganizasyonu olma özelliğini kazanmıştır. Bu haklı unvana, organizasyonlarında ulaştığı ziyaretçi ve katılımcı sayısı ve kalitesi ile IEFT felsefesinde ilk sırayı alan profesyonellik ve özel ilgi düsturlarıyla ulaşmıştır.
Her yıl 50.000’in üzerinde öğrenci, Türkiye’den eğitim almak üzere yurtdışına gitmektedir. IEFT fuarları bu anlamda önemli bir boşluğu doldurmakla beraber; öğrenci adayları ve onların aileleri ile dünyanın bir çok ülkesinden kurumunu bir araya getirerek yeri doldurulamaz bir hizmete imza atmaktadır.


IEFT’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İlkbahar ve Sonbahar etkinlikleri öngörülen en yüksek katılımla hayata geçmektedir. Aynı zamanda IEFT Nisan ve Ekim ayı etkinlikleri, hem kısa hem de uzun vadeli yurtdışı eğitim planlarına çözümler üretebilen fuarlar niteliği kazanmaktadır.
2017 IEFT Fuar Takvimi
28-29 Ekim 2017 - İstanbul Kongre Merkezi (Avrupa Yakası) Saat: 10:00 – 18:00
26 Ekim 2017 – Bostancı Dedeman Otel (İst. Anadolu yakası)
24 Ekim 2017 - Ankara Sheraton Otel
22 Ekim 2017 - İzmir Hilton Otel

IEFT Fuarları hakkında daha fazla bilgi , ve ücretsiz online davetiye almak için http://ieft.com.tr/basvuru adresini ziyaret edebilir yada Daha fazla bilgi için uzmanlarımıza dilediğiniz zaman ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.
90 212 244 42 13
[email protected]
http://www.ieft.com.tr

383
Webmaster / İnşaat Malzemeleri
« : 19 Ekim 2017, 20:31:46 »



inşaat malzemeleri ve çatı malzemelerine ihtiyacı olanlar için mükemmel bir site. Sitede birçok malzeme bulunmaktadır.


Bunlardan bağzıları;
Osb 18-mm
Osb 15-mm
osb-11-mm
Osb 11-mm
4-mm-polyester-keceli-kirmizi-ve-yesil-a
Membran Yeşil ve Kırmızı
uks-4-mm-kumlu-yesil-ve-kirmizi-bitumlu
Kırmızı & Yeşil Su Yalıtımlı Membran
3-mm-polyester-keceli-membran
Polyester Keçeli Membran
knauf-cati-siltesi-folyolu-10-cm
Çatı Şiltesi ( Knauf ve diğer modeller )
shingle-kirmizi-yesil-ve-gri
Shingle Kırmızı Yeşil ve Gri
betopan-8-mm
Betopan 8-mm
betopan-10-mm
Betopan 10-mm
betopan-12-mm
Betopan 12-mm
boardex-dis-cephe-levhasi
Boardex Dış Cephe Levha
kayayunu-3-cm-ve-5-cm
Kayayünü 3-cm & 5-cm
knauf-cati-siltesi-ciplak-10-cm
Açık Knauf Çatı Şiltesi


Yıllardan beridir müşteri memnuniyeti odaklı satış yapan bu firmadan malzemelerini temin etmeniz sizin karınıza olucaktır.Kaliteli malzemeler ve uygun fiyatlar bu firmada bulunmaktadır. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.


Site Adresi: http://insaatmalzemesatisi.com


384
Webmaster / Eskişehir Sohbet
« : 19 Ekim 2017, 17:41:07 »

Eskişehir sohbet ortamında yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Kızlar ve erkekler için ideal bir sohbet ortamı tam burada. Seviyeli sohbet arayanlar en iyi odalar bu sitede yer almaktadır.
Eskişehir sohbet kanalları daha çok gençler için güzel bir tanışma ortamı oluşturuyor.  Ayrıca sitede görüntülü konuşma imkanıda bulunmaktadır. Türkiye dışında yurt dışındanda birçok kişi sitede sohbete katılmaktadır bu ülkelerden bağzıları Hollanda,Fransa,Almanya gibi birçok Avrupa ülkelerindende sohbete katılan kişiler bulunmaktadır. Bu siteye ücret ödemeden ve üye olmadan girebilirsiniz.Herkes eskişehir sohbette ya siz nerdesiniz? Hemen buyrun sohbete katılın.


Site Adresi: http://eskisehirliler.net


385
Webmaster / Sohbet Odaları
« : 19 Ekim 2017, 10:09:12 »



Sevgi sohbet odalarında seviyeli bir sohbet ortamı geçmektedir. Bu sitede sohbet etmek için 18 yaşından büyük olmalısınız. Kaliteli serverı ile birbirinden güzel kanalları ile sizlere en iyi hizmeti vermektedir.Siz sevdiğiniz kanalı seçerek sohbete katılabilirsiniz. Dünyanın heryerinden katılan insanlar ile dostluklar kurabilirsiniz. Günün yorucu iş temposundan sonra üstünüzdeki stresi bu sitede chat yaparak atabilirsiniz. Veya öğrenciler koca gün yoğun derslerin ardından bunalan kafanızı rahatlatmak isterseniz sizde sohbet ederek gevşeyebilirsiniz. Birbirinden güzel sohbet odalarına girmek için hemen site linkine tıklayabilirsiniz.


Site Adresi: http://www.sevgisohbet.org

386
Webmaster / Chat Odaları
« : 18 Ekim 2017, 23:59:04 »

Sohbet etmek isteyince size en iyi hizmeti sunacak bir dost mu arıyorsunuz. Öleyse sanal chat odalarından oluşan bu sitede gerçek kişilerle istediğiniz  sohbet odalarında dertleşebilirsiniz. Bu site kesinlikle kazanç amacı gütmemektedir.Sohbet odalarında çok rahat ve seviyeli bir şekilde sohbet etmenizi sağlamaktadır. Sevgisiz sohbet olmaz sloganıyla yola çıkan bu site gerçek arkadaş ortamını size yaşatmaktadır.  Sohbet odalarından istediğiniz odayı seçip sohbet etmeye kolayca başlayabilirsiniz. Daha ne duruyorsunuz hemen tıklayın ve sohbete başlayın.


Site  Adresi: http://www.sevgisohbet.net


387
Webmaster / instagram görüntüleyici
« : 18 Ekim 2017, 16:55:48 »

İnternette keşfedilmeye değer harika bir site var.Hala bu siteyi bilmeyeniniz var mI?Bu linke instagram viewer tıklayarak siteye girebilirsiniz.
japonya Etiketi Ara,Resimler ,Fotoğraf ,Instagram, Instagram Profili profili. Resimler, beğeniler, yorumlar, takipçiler ve daha fazlası bu sitede yer almaktadır. Açıklamalarda da yazdığı üzere siteden japon etiketleri arayabilirsiniz.Dilerseniz resim ve fotoğraflar arayabilirsiniz. Instagram severler için hazırlanmış bu kaliteli siteyi sık kullanılanlarınıza eklemeyi tavsiye ederim.Ayrıca sevdiklerinizede tavsiye edebilirsin.


Site Adresi: https://pictagrams.com

388
Webmaster / Okur Zemin
« : 17 Ekim 2017, 18:50:57 »

Okur zemin yıllardır profesyonel hizmet kalitesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Okur zemin firması olarak yapılan hizmetler pvc yer kaplaması, laminat parke,yükseltilmiş döşeme,paspas çeşitleri, karo halıları, kampanyalı ürünler,cami halıları gibi çeşitleriyle hizmet vermeye devam etmektedir. Siteden ürünlerin resimlerini ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.Pdf olarak hazırlanmış digital katologtan da ürün bilgilerine detaylı olarak göz atabilirsiniz. Sitede bulunan teklif formunu doldurarak sizlerle iletişime geçilmesini beklemeniz yeterlidir. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.


Site Adresi:http://www.okurzemin.com

389
Webmaster / Modaarts Concept
« : 17 Ekim 2017, 10:07:35 »

Dekoratif yapı malzemeleri almak isterseniz eğer bu sitede çok güzel çeşitler bulunmaktadır. Dış cephe,havuz,spa,hamam gibi birçok ürünü bu siteden toptan veya perakende olarak alabilirsiniz. Ürünler için kredi kartıyla taksitlendirme imkanı bulunurken,peşin ödemelerde de indirim yapılmaktadır. Toplu alacağınız ürünler için fiyat teklifi talep etmeyi unutmayın.  Cam Tuğla, Cam Mozaik, Porselen Karo, Seramik Dekor, Patlatma Mermer, Havuz Ekipmanları, Dekoratif Tuğla gibi ürünlerde fiyat teklfimizi isteyiniz.Siteden ürünlerin resimlerini detaylıca inceleyebilirsiniz.


Site Adresi:https://www.modakristal.com.tr


390

Kurumsal eğitimler, firma ve şirketlerin çalışanlarının ve yöneticilerinin katıldığı eğitimler olup, kurumda eksik olunan konuların geliştirilmesi ve böylelikle daha verimli çalışmalar yapılmasını sağlar.


Platform Akademi, şirket eğitimleri alanında en iyi hizmet verem kurumlardan bir tanesi olup, firmanızdaki eksikliklerin tespiti ve verilmesi gereken eğitimler konusunda size bir yol gösterici olabilir.


Kurumsal Eğitim Nedir?


Kurumlarda çalışmakta olan personellerin belli değerlendirmelere tabi tutularak eksikliklerin belirlenmesi sonucunda bu eksiklikleri gidermeye yönelik olarak yapılan çalışmalar kurumsal eğitim olarak kabul edilir.


Günümüzde hem ülkemizde hem de Dünya’da şirket eğitimlerinin önemi büyüktür. Bu eğitimler, yalnızca mesleğe yönelik olmayıp çalışanların bireysel gelişimleri ve toplu halde çalışırken daha uyumlu olmalarına yönelik de olabilir.


Kurumsal Eğitimin Avantajları


Başarılı bir eğitim firması aracılığı ile almış olduğunuz şirket eğitimleri hem çalışanlar hem kurumlar için pek çok yarar sağlar.


    Personeller, kendilerini geliştirir ve hem bilgileri hem de becerileri artarken kurumsal için daha verimli birer eleman haline gelirler.
    Mesleki eğitimlerde, yenilikleri öğrenmiş olurlar. Böylelikle, çalışmalarını yeni tekniklerle sürdürebilirler.
    Kurumdaki çalışanlar arasında iş birliği ve takım çalışması yapma kabiliyeti artar. Böylelikle, çalışmalar takım halinde daha kısa sürede tamamlanabilir.
    Firma içerisindeki motivasyon artar ve bu da doğrudan iş verimini arttırır.
    Hem çalışanlar hem de yöneticiler ile personel arasındaki güven duygusunda artış gözlenir. Üstelik bu güven artışına rağmen alt-üst ilişkileri de daha düzenli bir hal alır.
    Kurum içerisinde kullanılan malzemelerde israfa gidilmesi önlenir ve çalışanlar daha tutumlu davranır.
    Personel, kurumu daha da benimser ve böylelikle çalışma verimi artar.
    İş esnasında yapılan hatalar azalır. Hataların azalması ile beraber hem zamandan hem de paradan kar edilmiş olur.


Kurumsal Eğitimler Hangi Bölümlerden Oluşur


Dış Ticaret Eğitimi: Dış ticaret üzerine hizmet veren kurumlarda çalışan personele yönelik olarak düzenlenmiş olan bu eğitimde katılanlar güncel prosedürleri öğrenirler ve bir dış ticaret firmasındaki işleri rahatlıkla yürütebilecek düzeye gelirler. Dış ticaret eğitimi 50 saatlik bir ders olup kurumun iş düzenine göre 2 ya da 4 haftada tamamlanabilir.


Finans Eğitimi: Platform Akademide katılacağınız 40 saatlik bir eğitim olarak programlanan finans eğitimi sonucunda, diğer eğitimlerde olduğu gibi Milli Eğitim onaylı bir sertifika alırsınız.


İnsan Kaynakları Eğitimi: 60 saatlik bir programdan oluşan insan kaynakları eğitimine, firmaların yöneticileri, girişimci ya da girişimci adayları katılabilir. Yeni çalışanların nasıl seçileceği, mülakat sürecinden tutun bordroların hazırlanmasına kadar pek çok konunun eğitimi verilir.


Yönetici Asistanlığı Eğitimi: 4 hafta ve 50 saat süren üst düzey yönetici asistanlığı eğitiminde, kişisel gelişim için de katılanlara büyük katkı olacaktır. İletişim türleri, rapor, sunulama, Office kullanımı gibi alanlarda eğitimler olmaktadır.


Pazarlama ve Satış Eğitimi: 32 hafta süren pazarlama eğitiminde etkili pazarlama stratejileri ve marka oluşturma süreci hakkında gelişimler amaçlanmaktadır.


Eğiticinin Eğitimi: Kurum bünyesinde eğitim vermek için çalışan eğiticilerin gelişimi üzerine kurulmuş bir eğitim programıdır.


Sayfa: 1 ... 24 25 [26] 27