Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Superisi

Sayfa: 1 ... 25 26 [27]
391
Alışveriş / Mutluluk Kutusu
« : 12 Ekim 2017, 18:08:57 »

mutlulukkutusu.com’da her şey düşünülmüş. Ödemenizi kredi kartı veya banka havalesi ile yapabilirken, dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile de rahatlıkla satın alım yapabilirsiniz. Üstelik ürünlerinizi ekstra hediye paketi yapabilir, mesaj şişesiyle iletinizi gönderebilir ve ekstra yan ürünlerle hediyenizi göz kamaştırıcı hale getirebilirsiniz.


http://www.mutlulukkutusu.com
Gülümseten Sürprizler

392
Eğitim / Eryaman Özel ve Birebir Matematik Dersleri
« : 11 Ekim 2017, 16:17:19 »

Matematiği sevmeyenler yanlış yöntemle öğrendikleri için soruları yapamamaktadırlar.Özel ders alarak sizde ygs,lys,teog,ales,kpss gibi sınavlarda başarılı olabilirsiniz. Her öğrenci için ayrı ders planı çıkartılarak profesyonel bir şekilde ders anlatımı yapılmaktadır. Geleceğini düşünen gençler matematiği başarmalıdır bununda formülü özel ders iledir. Siteye giriş yaparak özel ders veren öğretmenin detaylı anlatımını okuyup telefon numarasından iletişim kurabilirsiniz.


Site adresi: http://www.eryamanmatematikozeldersim.com


393
Din / Aralık Asura
« : 11 Ekim 2017, 10:28:12 »

Bu foruma hemen üye olmalısınız.Forumda Ehlibeyt,Aşura,12 İmam,14 masum,Kerbela hakkında geniş bilgilere ulaşabilir,yorumunuzu yapabilir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.


Ehlibeyt:Anlam olarak Ehlibeyt Hz. Muhammed’in ailesi demek. Bu aile Hz. Muhammed, Hz. Ali, Hz. Fatma, Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin’den oluşmaktadır.


Aşura:"Şehrullahi'l-Muharrem" olarak meşhur olan, yani "Allah'ın ayı Muharrem" olarak bilinen Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır.


12 İmam:
1. Hz.Ali
2. İmam Hasan
3. İmam Hüseyin
4. Zeynel Abidin
5. Muhammed Bakır
6. Caf er Sadık
7. Musai Kazım
8. Ali Rıza
9. Muhammed Taki
10. Ali Naki
11. Hasan Askeri
12. Muhammed Mehdi


Daha fazlası için site adresi: http://www.aralikasura.com


394
Eğitim / Matematik özel ders
« : 10 Ekim 2017, 10:54:37 »

Eryaman,Baglıca,Etimesgut bölgelerinde ygs lys sınavaları için birebir matematik özel ders vermekteyim.
Matematik temeli olmayanlar,sözelci olanlar,matematiği sevmeyenler,nereden başlıyacağını bilmeyenler için matametik dersi almak çok faydalı olmaktadır.Kendi geleceğiniz ve çocuklarının geleceği için eğitime yatıracağını paranın meyvelerini gelecekte fazlasıyla alabilirsiniz. Matematiğin piri olmak istiyorsanız eğer sizde hemen özel ders alın.


Web site adresi: http://www.eryamanmatematik.com
İletişim için telefon numarası: 0541 936 03 65


395
Tavan arası / Tumblr Sözler
« : 09 Ekim 2017, 19:29:30 »

En günzel aşk,sevgi sözleri tumblr sozler sitesinde yer almaktadır. Bu sitede aradığınız sevgi dolu,aşk dolu,duygu yüklü sözler mevcuttur.Sitedeki sözler sürekli güncellenmektedir ve kaliteli sözlerden oluşmaktadır. Sevgilinize,eşinize,dostunuza sevginizi veya aşkınızı bu güzel sözler ile değerini arttırabilirsiniz.Tek yapmanız gereken linke tıklayarak siteye girmek olucaktır.


Site adresi:http://tumblrsozler.com


396
Webmaster / İnstagram Takipçi Hilesi
« : 01 Ekim 2017, 18:12:41 »

Uzun yıllardan beri yüzlerce referansımız ile  instagram takipçi hilesi, instagram beğeni hilesi,instagram yorum hilesi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ön planda olup temiz iş yapmaktayız.Hizmet fiyatlarımız piyasdan ucuz olarak ayarlanmıştır.İnstagram hizmetleri sitemizde çeşitli paketlerden size uygun olanı seçebilirsiniz.
Site adresi: http://instalayk.com


397
Kitap / Pdf Kitaplar
« : 01 Ekim 2017, 11:32:30 »

Kitap İndirme Sitesi


İnternetin gelişmesi ile herşey ayağımıza kadar gelmektedir.Kitap okumak istediğiniz zaman seçtiğiniz  kitabı bu siteden  anında indirerek okumaya başlayabilirsiniz. Kitapları ücretsiz ve full olarak indirme durumu vardır. Kitaplar kalitelidir ve gözleri yormaz.  Sitede birçok kategoride kitap bulunmaktadır bunlardan bağzıları; bilim kitapları, eğitim kitapları,edebiyat kitapları, gençlik kitapları,tarih kitapları ve daha fazlası için siteye göz atabilirsiniz.Kitapları online olarak pdf indirebilirsiniz.


398
Sağlık / Eklem içi enjeksiyon
« : 25 Eylül 2017, 23:42:02 »

ORTHOSYN ™ önceden doldurulmuş şırıngada bulundurulan, fosfat ile tamponlanmış tuzun içinde bulunan sodyum hiyalüronat bir temizleme jeli solüsyonudur. ORTHOSYN ™ tek kullanımlık eklem içi enjeksiyonu içindir. Bu ürün eşsiz bir, tekrar eden glukuronik asit ve N- asetil glukosaminin disakarid birimlerinden oluşan lineer makromoleküler mukopolisakarid tipidir. Kimyasal formülü (C14H21NO11)n.
ORTHOSYN ™ Hayvan menşeli olmaması ve yüksek viskoelastikitesi, kayganlığı, fiziksel değiştirilebilirliği ve iyi dirimsel uyumluluğa sahip olmasının yanı sıra streptokoksik fermentasyon metabolitlerden yüksek teknoloji ve biyomühendislikle rafine edilmiş medikal polimer maddelerdir. Sterildir ve pirojenite, alerji, genetik zehirleme veya cilt tahrişi yapmaz. Fermentasyon üretimi nedeniyle ürün hayvan dokusu veya organı çıkarımı sırasında virüs taşıyıcılarını ve yayılmacılarını içermez Bu ürün eklem fonksiyonunun geliştirilmesi için ortopedik araç olarak kullanılabilir. Eklem kavitelerindeki enjeksiyonlarda kullanıldığında, makromoleküler özellikleri ve iyi viskoelastikitesi ve yüksek moleküler sodyum hiyalüronat yapımı için sinovyum uyarımıyla eklem ağrılarını azaltır, hareketliliği arttırır, sinovitileri azaltır ve hastalığın ilerlemesini yavaşlatır.


Eklem içi enjeksiyon için tıklayın


Eklem içi enjeksiyon ilaç isimleri için tıklayın


Eklem içi diz sıvısı için tıklayın


399
Haber / Deniz Haber Ajansı
« : 25 Eylül 2017, 01:08:36 »

Deniz üzerinde yaşanan olayları takip etmek isteyenler için deniz haber güncel içerikleri sistem üzerinden sunmaktadır. Farklı kategoriler üzerinden yapılan haberler sayesinde daha fazla bilgiye ulaşım sağlanabilir. Deniz kültürü, deniz sporları, limanlar, deniz kazaları ve gündem gibi pek çok farklı kategori sistem üzerinden inceleme yapılmasını kolaylaştırmaktadır.


Yenilenen konu başlıkları liman haber arasından bilgi almak isteyenlerin daha fazla seçeneğe ulaşmasını sağlamaktadır. Haber içerikleri yaşanan olaylara dair doğru bilgilere ulaşmanızı sağlamaktadır. Her gün eklenen haberler merak edilen konuları aydınlatmaktadır.


Sayfa: 1 ... 25 26 [27]