Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - reyiz

Sayfa: 1 [2] 3
16
Yazılım / http://binon.com.tr
« : 17 Aralık 2017, 22:06:54 »
İş ahlakımız ve müşterimize güven veren yaklaşımımız bizim en önemli özelliğimizdir.
Dijital anlamda ülke olarak daha çok yol kat etmemiz gerektiğine inanırız. Biz bunun için elimizden geleni yapmak için mesai harcayan bir firmayız ve sizlerin prestijini arttırmak için çalışırız.


Ulaşmak için


http://binon.com.tr

17
Yazılım / www.barkodes.com.tr/
« : 16 Aralık 2017, 23:44:43 »

18
Oyun / http://www.oyunsite.net
« : 16 Aralık 2017, 23:34:15 »
Dünya'nın en iyi oyun sitesi olan, Oyunsite.Net olarak sizler için birbirinden güzel oyunları bir araya topladık. Oyunsite'de oynadığınız oyunlar , bu oyunları yapan ve paylaşım kodlarıyla sitelere yayan oyun yapımcılarına aittir.


http://www.oyunsite.net

19
Yazılım / https://zeroyazilim.com
« : 15 Aralık 2017, 19:16:53 »

Web sitelerinizin kullanıcı dostu ara yüze sahip olması için ve kullanıcıda alışkanlık yaratırcasına etkileyici olması için burada. Alanında uzman isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuş olan Zero Yazılım, sizlere amatörlükten çok fazlasını sunuyor.


Sizlerin Google, Bing gibi dünya devi aramalarında kolayca bulunabilmesi için SEO Optimizasyonu hizmeti veriyor.


https://zeroyazilim.com

20
Yazılım / https://medanis.com.tr
« : 15 Aralık 2017, 19:09:33 »

https://medanis.com.tr

Kurumsal Web Tasarım için Firmanız için ister hazır,ister özel tasarım mobil ve seo uyumlu uluslararası kalitede yeni nesil web sitesi için.


Sektörel Web Yazılım


İnşaat,sağlık,medikal,turizm,otel,haber gibi bir çok sektörlere özel yazılım çözümleri var.


B2C ve B2B E-Ticaret gelişmiş özel e-ticaret yazılım paketleriyle online servis mağazasını kolayca yönetebilirsiniz.


Web Tasarım Ajansı Ankara,İstanbul ve İzmir'de yer alan ofisleriyle tüm Türkiye ve yurt dışındaki müşterilerine hizmetlerini sunmakta.


https://medanis.com.tr

21
Kitap / www.babil.com
« : 15 Aralık 2017, 18:57:41 »

Kitap dünyasının kahramanı www.babil.com 'da Kitap dünyası Babil.com'un size sunduğu geniş arşivle türkçe kitaplar, yeni çıkan kitaplar ve aradığınız istediğiniz her çeşitte kitaplara ulaşabilir, Babil kalitesiyle alabilirsiniz.


Kampanyalardan faydalanabilmek için www.babil.com 'u takip edin.

22
Belgesel / http://www.trtbelgesel.net.tr/
« : 15 Aralık 2017, 18:32:11 »
17 Ekim 2009 yılında yayın hayatına başlamıştır.TRT BELGESEL 4 Nisan 2015'ten itibaren HD kalite de izleyicisiyle buluştu. Bu sayede devlet ulusal yayını tarafından ilk defa bir belgesel kanalı yayın hayatına sokulmuş oldu.İlgi ile izlenen TRT Belgesel kanalı bir çok belgeseli yayınlamaktadır.


http://www.trtbelgesel.net.tr/

23
Alışveriş / http://www.mediamarkt.com.tr/
« : 13 Aralık 2017, 19:02:34 »

Mediamarkt Almanya'nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group'un firmasıdır.Media Markt 1979 yılında Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals ve Helga Kellerhals tarafından kurulmuş.
29 Eylül 1979'da Almanya'nın Münih kentinde Euro-Industriepark'ta ilk magazayı açtılar.Şu anda toplamda dünyada 616 mağazaları mevcuttur.


http://www.mediamarkt.com.tr/


24
Yazılım / www.asnyyazilim.com
« : 09 Aralık 2017, 21:40:18 »
Yenilikçi, araştırmacı, ilkeli, sürekli eğitimi hayatının gayesi yapan aynı zamanda yazılımı bir hayat felsefesi yapan bir ekip. Hak, hukuk, vicdan, dürüstlük ve bütün bunları işinde uygulamaya çalışan bir ekibiz.

Her işi küçük büyük demeden aynı titizlik ve çaba ilk önce en ince detayına göre araştırır. Çözüm yolları ve olası senaryoları oluşturur. Minimum hata ve düzeltme gerektirecek şekilde öngörü koyarız.

İnsanı her zaman ön planda tutan bütün işler onun mutlu etmek için vardır anlayışını taşırız. İnsan mutlu olsun ki biz mutlu olalım.

http://www.asnyyazilim.com

25
Yazılım / www.websitesiyazilim.com
« : 09 Aralık 2017, 17:12:26 »

Web Sitesi Yazılım olarak web tasarım, web yazılımı, SEO, hosting, alan adı ve web sitesi yazılım çözümleri sunuyoruz.


2005 yılından itibaren sektörde seçkin web tasarım projeleri üretmek için yola çıkmış ve yaptığı web yazılımı projeleriyle sektörün beğenisi kazanmış web tasarım firmasıdır.


Farkımız yaptığımız projelerde. Değişen ve gelişen teknoloji dünyasında kaliteyi, dinamizmi, üretkenliği, özgün fikirleri, pozitif bakış açısını ön planda tutuyoruz. Reklam ve pazarlama faaliyetlerinizi göz önünde bulundurarak web sitenizi 99 ince ayrıntıyla kodlama yapıyoruz.


www.websitesiyazilim.com

26
Oyun / www.oyunskor.com/
« : 05 Aralık 2017, 21:58:25 »
Türkiye'nin en iyi oyun sitesi.Sizler için en güzel oyunları bir araya topladı.Oyunskor'da  oynadığınız oyunlar bu oyunları yapan ve kodlarıyla paylaşan sitelere yayan oyun yapımcılara aittir.
Türkiye'nin en iyi oyun sitesi.Sizler için en güzel oyunları bir araya topladı.Oyunskor'da  oynadığınız oyunlar bu oyunları yapan ve kodlarıyla paylaşan sitelere yayan oyun yapımcılara aittir.

Oyunskor.com bedava oyunların bir arada toplandığı ve size en anlaşılır şekilde sunan bir ücretsiz oyun platformudur.


Oyun kategorileri ;


2 Kişilik
3D
Ameliyat
Araba
Barbie
Basketbol
Bebek
Beceri
Boyama
Bulmaca
Çocuk
Dövüş
Eğitici
Eşleştirme
Futbol
Giysi giydirme
Kız
Komik
...


http://www.oyunskor.com

27
Araba / www.wowwo.com
« : 05 Aralık 2017, 21:37:02 »

wowwo.com,2.el ve 0 km arabaları rakipsiz ve esnek ödeme koşullarıyla kefilsiz  banka kredisiz ve senetle taksitli satış yapan e-ticaret sitesidir.


Müşteri memnuniyeti anlayışı ile wowwo.com Türkiye'nin her yerine teslimat sağlayan güçlü dağıtım ağı ve garantisi hizmeti vermektedir.


Bir Yeşil Holding(www.yesilholding.com) grup sirketi olan wowwo.com geniş araç porföyü ve hizmetleriyle mevcut e-ticaret anlayışına yepyeni bir soluk getirmeyi planlamaktadır.


Avrupa'nın 2.el araç devi !


https://www.wowwo.com


28
Hobi / www.akvaryum.com
« : 05 Aralık 2017, 21:20:32 »

Akvaryum.com 1999 yılından kurulmuştur.Akvaryum dünyasından tüm haberleri içerisinde barındıran bir sitedir.


Yılların verdiği güven ortamı oluşan bu site de üyelerinin birbirine yardım ettiği,ticaret yaptığı bir sitedir.Akvaryum.com da üyeler arasında yarışmalarda düzenlenmektedir.En güzel akvaryum seçilmektedir.Akvaryum.com forum da ise akvaryumda beslenen canlılar hakkında istenilen tüm bilgileri bulabilir,üye olup bilmediğiniz öğrenmek isteyebilirsiniz,tavsiye isteyebilirsiniz.


Akvaryum hobiciliğine başlamadan siteye üye olup,araştırmanızı,takıldığınız konularda değerli üyelere soru sorabilirsiniz.Herkesi gücünün yettiği kadar akvaryum hobiciliğine başlamasını tavsiye ediyoruz.


http://www.akvaryum.com/

29
Yazılım / www.tsoft.com.tr
« : 03 Aralık 2017, 23:54:33 »
Tekrom Teknoloji A.Ş. 2003 yılında kuruldu.[/size]Bizler, sınır tanımayan genç mühendisleriz. Şirketimiz bir sermaye gurubu tarafından kurulmamıştır ve bugüne kadar hiçbir yatırım almamıştır. Gücümüz, bize inanan 2.000 üzerinde müşterimizden gelmektedir. 15 yılı aşkındır sadece bir işi yapıyoruz ve tüm enerjimizi işimize veriyoruz. Kazancımız ile teknoloji geliştiriyoruz.


Türkiye e-ticaret pazarının lideriyiz, en iyi markalara yazılım hizmeti sağlamaktayız. Anadolu’nun gücüne inanıyoruz. Fırsat verildiğinde değer üretebilen gençlerimizi keşfetmek için Anadolu’ya açıldık. Bu topraklardan aldığımız güçle, global rakiplerimizin Türkiye pazarına girmesini beklemiyor ve Silikon Vadisi'nde yerleşerek dünyaya meydan okuyoruz.


http://www.tsoft.com.tr



[/size]

30
Yazılım / Ynt: http://interyazilim.com
« : 03 Aralık 2017, 23:27:53 »

İNTER DANIŞMANLIK PAZARLAMA VE YAZILIM HİZMETLERİ 2000 yılında kurulmuştur. Tüm sektörlere yazılım ve tasarım alanında hizmetler vermektedir. Faaliyet alanlarının başında;
Şirketlere var olan yazılımları, internet projeleri, web siteleri için yazılım ve tasarım desteği vermek,- Kurumsal web siteleri , portallar yapmak,- E-ticaret siteleri yazılımı ve özel tasarım yapmak,- Uygun maliyetli hazır web sitesi ve e-ticaret sitesi hazırlamak, - KOSGEB hibe destekleri için danışmanlık yapmak, proje yazmak, proje hazırlamak, projeyi yönetmek,- Mobil web sitesi ve uygulamaları yapmak, - Google Optimizasyonu ile şirketlerin arama motorlarında önde getirilmesi, Sosyal Medya Yönetimi yer alır.

Hizmetlerimizİnter Yazılım başta kurumsal web tasarım ve e-ticaret yazılımları olmak üzere pek çok alanda hizmetler vermektedir. En önemli ve katma değer yaratn hizmetlerimiz şunlardır : Kurumsal Yazılım ve Tasarım Destek Hizmetleri, E-ticaret yazılımları ve özel projeler, Kurumsal Web Tasarımları, Kosgeb Proje Danışmanlığı, Mobil Web Sitesi Tasarımı ve Uygulama Geliştirme, Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanlığı, Outsource İnternet Departmanlık Hizmeti, Google Kurumsal Hizmetleri uygulama ve eğitimleri vermek.


http://interyazilim.com

Sayfa: 1 [2] 3