Haberler:

Forum

Oto Ekspertiz (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 29 Haziran 2018, 23:37:43



Alanında bir numaralı hizmeti vermeye devam ediyoruz. Sizlere oto ekspertiz konusunda profesyonel hizmet sunuyoruz.


Sizlere uygun olabilecek paketler hazırladık:


EKONOMİK PAKET
Ekonomiktir. 15-25 dk içinde aracınızın kaporta ve boya kontrolleri yapılır, araç altı incelenerek ciddi bir hasar olup-olmadığı belirlenir. Sonuçlar araç sahibine rapor halinde sunulur. Oldukça yeni olan araçlar için ekonomik ekspertiz seçeneğimizdir.


GOLD PAKET
Full Ekspertiz'de tüm testler yapılır. Eco ve Optimum paketlerimize ilave olarak, Motor performans testi (Dyno Test) ve Araç beyin testi (OBD Test) yapılır. Bu testler, motorun performans ve verimini tam olarak ölçmekte, elektronik beyin devrelerinde ve Airbag ünitelerinde bir arıza olup/olmadığını tespit etmektedir. Bilhassa yeni model, orta-üst seviye araçlar için Full ekspertiz en iyi seçimdir.


MOBİL (GEZİCİ) BAŞLANGIÇ PAKET
Garanti MOBİL Oto Ekspertiz, sizi zaman ve masrafa girmekten kurtarır. Biz sizin için gidip aracı kontrol eder, raporunu hazırlar ve size e-posta ile göndeririz.


MOBİL (GEZİCİ) EKSPERTİZ LÜX PAKET
SUV, JEEP, ULTRA LUX ARAÇLAR (ULTRA LUX BİNEK OTOMOBİLLER DAHİL), 4X4 ARAZİ TİPİ LUX JEEP SINIFI ARAÇLARI İÇERİR Garanti MOBİL Oto Ekspertiz, sizi zaman ve masrafa girmekten kurtarır. Biz sizin için gidip aracı kontrol eder, raporunu hazırlar ve size e-posta ile göndeririz.

Kayıtlı