× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Diş çekimi hemen hemen her insanın başına gelebilecek olaylardan biridir. Bazı istisnalar elbette var çok sağlam diş yapısına sahip bazı insanlar olabilir özellikle beslenmesine, ağız ve diş temizliğine aşırı şekilde dikkat eden insanları bu konuda istisna olarak görebiliriz.

Diş çekimi lafını bile duymaya tahammülü olmayan bu konuda fobisi olanlar için güzel bir haberim var. Artık diş çekimi yukarıdaki görsellerde olduğu gibi gerçekleşmiyor  Uzman bir diş hekiminin koltuğuna oturup hadi bi cesaret deyip bu korkuyu yenmeniz gerekir.

Yukarıdaki fotoğrafta ise günümüz şartlarında uzman bir diş hekiminin steril ve güven veren ortamını görüyoruz. Mesela, ilk fotoğraftan sonra içinizin rahatlaması için bu gerekiyordu  ”Her şeyin başı sağlık” sözünü hatırlamak için inşallah bu durumlara düşmemiz gerekmez bunun zaten bilincinde olmakta fayda var diye düşünüyorum…

2023 Diş Çekimi Fiyatları

Evet. Her şeyin başı sağlık ama para olmadan’da olmuyor malesef çok iyi biliyorum ki devlet hastanelerinde diş randevusu almak çok kolay olsada, size o verilen muayene tarihinin gelmesi çok çok uzun bir zaman alıyor. Hele ki dişi ağrıyan bir insana 1 dakika 1 saat gibi geliyorken o kadar uzun bekleyişlere kimselerin tahammülü olmuyor buda akıllara acaba özelde diş çekimi fiyatları ne kadar sorusunu getiriyor. Özel hastanede diş çekimi fiyatları yer yer değişiyor ancak ortalama olarak aşağıya sizin için bir liste hazırlayıp bırakıcam hiç olmassa aklınızda bir fiyat aralığı olsun.

Diş çekimi… tl
Komplikasyonlu Diş çekimi…. tl
20 Yaş Diş Çekimi…tl

Diş Çekimi Sonrası Hayatta Kalma

Birde bu var değil mi  diş çekimi sonra yapılacaklar ve diş çekimi sonrası yapılmayacaklar. Her şeyi hallettik dişçi korkumuzu yendik o koltuğa oturduk bu dertten kurtulduğumuz için inanılmaz bir mutluluk var. İçimizde ve tabiki bunun bu kadar kolay olması beklenemezdi değil mi ? 

Temel olarak her diş hekiminin uyarılarıdır bunlar ; Diş çekimi sonrası sigara içmeyin en azından 24 saat. Diş çekimi sonrası alkol almayın vs eee bu kadar ağrıdan bu kadar sıkıntıdan kurtardı sizi bu adam o kadar’da nasihat versin tabi ki koskoca fakülteyi biz bitirmedik sonuçta…

Bu da benden nasihat

Ne demiş eskiler ”diş ağrısı doğum sancısından beterdir” makalemizi okuduğunuz için teşekkür ediyorum. En yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Bir daha bu duruma düşmemek için, internet de diş çekimidiş çekimi fiyatlarıdiş ağrısı nasıl geçer gibi aramaları yapmamak için  ağız ve diş sağlığınıza gereken önemi göstermenizi temenni ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir