× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

2023 İmplant fiyatları ne olur 2023 yılında kurdaki artışa bağlı olarak seçilen implant markasıyla belirlenir. İmplant fiyatları diş hekimi muayenesi sonrası netleşir. Burada hekimin tecrübesi ve eksik diş sayısı ve implantın estetik bölgede olup olmaması fiyatı belirleyen önemli unsurlardır.

Bu yazımızda tahmini olarak implant fiyatları 2023 ne kadar? Iyi mi bir implant fiyatı maliyeti çıkar? Implant diş tedavisi tüm aşamalarıyla ele alacağız.

Yazımızın ilerleyen kısımlarında implant fiyatları hesaplama botunu kullanarak net fiyat alabilirsiniz.

İmplant Tedavisi Fiyatını Belirleyen Faktörler
implant fiyatları

İmplant diş cerrahi uygulama tutarlarını her yıl Türk Diş Hekimleri Birliği belirler. Diş hekimleri birliği tarafından yayınlan implant diş tedavisi fiyatları, taban fiyatlar olarak klinikler tarafınca baz alınır. Gerçek implant diş fiyatı tedaviyi yapmış oldurdığınız kliniğe ve hekiminizin tecrübesine gore farklılık gösterir. Bir implant diş fiyatı belirlenirken şu maddeler göz önünde bulundurulur;

Kullanılacak implant diş markası
İmplant tedavisini uygulayacak hekimin tecrübesi
Hastanın ağız ve diş durumu, çene yapsıcaklıkKaç adet implant tedavisinin yapılacağı
Ödeme şekli
İmplant tedavisini yapacak kliniğin implant fiyatları
Türk diş hekimleri birliği taban implant fiyatları
sitemizden online buluşma alarak yada bizleri arayarak mevcut diş kaybı hakkında informasyon vermeniz durumunda sizlere implant tedavisinde bir fiyat aralığı verebiliriz. Kliniğimizde diş implantının yerleştirilmesi tedavisi Dr. Öğretim Üyesi Kenan Nazaroğlu tarafınca yapılmaktadır.

Unutmayın implant tedavisi hayatınızda bir kere yapılacağı için implant diş tedavisini uygulayacak hekimin alanındaki uzmanlığı ve tecrübesi çok önemlidir. İyi bir klinik seçiminiz ömür boyu kullanabileceğimiz bir implant sağlar. Söz mevzusu ağız ve diş sağlığınız ise doğru bir seçimde bulunmanız implant tedavisi sonrası yaşayacağınız komplikasyonların önüne geçecektir.

İmplant fiyatları 2023 yılı fiyatı implant markasına bağlı olarak 3000 TL ile 7500 TL arasında değişmektedir. İmplant fiyatları Türkiye’de üretilen yerli implant markalarında daha uygunken, ithal marka implant fiyatı daha pahalıdır.

Ağız ve diş sağlığı açısından implant markaları aynı işleve haiz olsalar da kullanılan ham madde kalitesi, uzun ömürlülük ve çoğu markanın yurt dışından döviz kuruyla gelmesi nedenlerinden dolayı implant fiyatları belirlenirken birçok farklılık ortaya çıkabilmektedir. Günümüzde ağız ve diş sağlığı alanında yerli implant sayısındaki artışın temel nedenide budur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir