× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

Çağımızın en güncel sorunlarından birisi olan COVİD19 virüsü yüzünden dünya ekonomisinde büyük dalgalanmalar oluştu ve ekonomik krizler baş gösterdi, hal böyle olunca fabrikalar üretme kapasitesinden az üretim yaptı, geçtiğimiz günlerden itibaren normalleşme başlasa da üretim halen az yapılıyor.

Bu olaylardan en çok zarar alan sektörlerden birisi de akıllı telefon piyasası, telefonlara yeni gelen zamlarla birlikte fiyatlar oldukça yükselmiş durumda, bizlerde sizler için almışken fiyatının en iyisi olsun diye birkaç telefonu önerip listeledik gelin bu fiyat performans telefonlarına bakalım.

SAMSUNG GALAXY A70

Ülkemizde adından yıllardır söz ettiren ve çok ciddi satış rakamları yakalayan Samsungher bütçeye uygun telefonlar piyasaya sürmekte. Son zamanların en başarılı fiyat performans telefonlarından olan A71 bulundurduğu özellikler sayesinden oldukça dikkat çekmeyi başardı.

Gelin bu cihaza göz atalım.

Teknik Özellikler

Cihaza oldukça büyük 6,7 inç SUPERAMOLED bir ekran konumlandırılmış. Telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 730 ve 8 GB bellekten almakta. Batarya olarak 4500 mAh ve 25 W hızlı şarj destekli batarya konulmuş.

Telefonun arka kısmında bizi 4lü kamera karşılıyor, bunlardan ilki 64 MP, ikincisi 12 MP, üçüncüsü 5 MP ve dördüncüsü ise 5 MP değerlere sahip. Ön kısımda bulunan kamera ise 32 MP değere sahip.

Cihaz Türkiye de 3800 TL bandında bulunmaktadır.

REALME 6 PRO

Türkiye de adını yeni yeni duymaya başladığımız başarılı markalardan birisi olan REALME uygun akıllı telefonlarıyla dikkat çekiyor bizim inceleyeceğimiz model olan 6 PRO modeli tasarımıyla farklılık yaratan bir model, arkasında şimşek işarete konumlandırılan telefon bu 4000 TL fiyat aralığında gerçekten iyi özellikler sunan bir cihaz. Gelin bu cihaza bir göz atalım.

Teknik Özellikler

Cihazda 6,6 inçlik IPS LCD bir ekran bulunuyor. Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 720 G işlemcisi ve 8 GB bellekten almakta. Batarya olarak 4300 mAh ve 30 W hızlı şarj desteği bulunuyor.  Cihazın arka kısmına 4 adet kamera konumlandırılmış, bunlardan ilki 64 MP, ikincisi 8 MP, üçüncüsü 12 MP ve sonuncu yani dördüncüsü ise 2 MP değerine sahip. Cihazın ön kısmında bulunan kamera ise 16 MP değere sahip.

Cihaz Türkiye de 3599 TL bandında bulunmaktadır.

Xiaomi Note 9 PRO

Ülkemizin yükselen yıldızlarından olan Xiaomi, ülkemizde son birkaç yıldır oldukça başarılı modellerle çok iyi satış rakamları yakaladılar. En son çıkan Note 9 serisinin en güçlü modeli olan Note 9 Pro iddialı özellikler ile karşımıza çıkmakta.

Gelin bu başarılı modele bir göz atalım.

Teknik Özellikler

Note 9 PRO karşımıza 6,67 IPS LCD bir ekranla çıkmakta. Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 720 G işlemcisinden almakta.

Telefonda 6 GB bellek bulunmakta, batarya olarak ise 5020 mAh batarya konumlandırılmış ve 30 W hızlı şarj desteği var.

Arka kısımda bizi 4 tane kamera karşılamakta bunlardan ilki 64 MP, ikincisi 8 MP, üçüncüsü 5 MP ve dördüncü kamera ise 2 MP değerlerinde kamera bulunmakta. Ön kısımda ise 16 MP değere sahip bir kamera konumlandırılmış durumda.

 Cihazın Türkiye Fiyatı 2950 TL seviyelerinde bulunmakta.

HUAWEİ P40 LİTE

Son zamanlarda Google ile sıkıntılar yaşamasına rağmen bile satışlarını yapmaya devam eden son birkaç yıldır da adından söz ettirmiş markalardan biri olan HUAWEİ, başarılı bir modeli ile karşımıza çıkmakta. P40 LİTE modelinde Google eklentileri çalışmamakta fakat yine de Google Play yerine yeni bir market eklenmiş durumda. Gelin bu cihazın teknik özelliklerine bakalım.

Teknik Özellikler

6,4 inç IPS LCD ekranla karşımıza çıkan p40 LİTE gücünü HUAWEİ KİRİN 810 işlemcisinde almakta. Cihazda 6 GB bellekte konumlandırılmış durumda. Batarya kısmına geldiğimizde ise bizi 4200 mAh gücünde 40 W hızlı şarj destekli oldukça hızlı şarj olan bir batarya karşılıyor. Cihazın arkasında 4 adet kamera konumlandırılmış durumda bunlardan ilk kamera 48 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera 2 MP ve sonuncu yani dördüncü kamerada 2 MP değerlere sahip. Cihazın ön kısmında bulunan kamera 16 MP değere sahip. Telefon Türkiye de 3149 TL bandında bulunabilmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir