× Daha fazlası İçin Aşağı Kaydır
☰ Kategoriler

İlerleyen teknoloji ile birlikte markaların cihazlarına son teknolojileri konumlandırdıklarında cihazların fiyatları oldukça yükseliyor. Eğer bir cihaza hatırı sayılır miktarlarda para veriyorsak bu cihaz o fiyatlara alınabilecek en iyisi olmalı, bizde sizin için 6000 TL İLE 7000 TL Arasında En İyi Telefonları listeledik.

XİAOMİ Mİ NOTE 10 PRO

Telefon listemizde tabi ki de XİAOMİ’NİN telefonlarından birini de koyduk, kendisi son yıllarda ülkemizde oldukça popüler bir marka haline geldi ve fiyat performans açısından oldukça başarılı bir firma konumunda. Listemizin en uygun modeli olan Xiaomi Mİ Note 10 Probütçeniz yetiyorsa alternatif olacak bir telefon modeli.

Cihazın ekran kısmından başlarsak, 6,47 inç boyutunda 1080×2340 piksel ve AMOLED bir ekran konumlandırılmış.

Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 730G işlemci ve 8 GB bellekten alıyor. Telefonda bulunan 5260mAh batarya 30 W hızlı şarj destekliyor. Depolama alanı olarak 256 GB sunulmakta.

Arka kısmına geldiğimizde bizi 5’li kamera dizilimi karşılıyor, ilk kamera 108 MP, ikinci kamera 20 MP geniş açılı, üçüncü telefoto kamera 5 MP, dördüncü kamera 12 MP derinlik efekti, sonuncu yani beşinci kamera ise 2 MP ve makro çekimler yapmanızı sağlamakta.

Telefonun ön kısmında bulunan kamera ise 32 MP değerine sahip. Cihazın Türkiye fiyatı 6199 TL bandındadır.

APPLE İPHONE XR

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden birisi olan Apple Türkiye de ciddi bir paya sahiptir, insanların Apple almasının nedenleri; güvenlik olarak çok başarılı, satmaya kalkıştıklarında fiyatları çok düşmüyor, genelde 5 yıla kadar güncelleme alıyorlar bunun gibi özellikler Apple’ın diğer markalardan öne çıkmasına neden oluyor. Listemize bu başarılı markanın bir telefonunu da ekledik. Geçtiğimiz senelerde piyasaya sürülen İphone XR modeline gelin göz atalım.

Cihazın ekranı 6,1 inç 828×1792 piksel ve IPS LCD olarak karşımıza çıkıyor. Cihaza gücünü Apple’ın A12 BİONİC işlemcisi veriyor ve 3 GB bellekle destekliyor. Telefonun bataryası 2942mAh ve 15 W hızlı şarj destekliyor. Depolama olarak 64 GB, 128 GB, 256 GB depolama alanı sunulmuş. Cihazın arkasına geldiğimizde arka kısımdaki kamera 12 MP değerine sahip. Ön kısmına ise 7 MP değerinde bir kamera konumlandırılmış.

Cihazın Türkiye fiyatına gelirsek 64 GB’lık model 6400 TL sevilerinde.

Samsung Galaxy S10 PLUS

Samsung yıllardır Türkiye de ciddi satış rakamlarına ulaşmış bir teknoloji devi, buralara gelmeleri çok kolay olmadı yıllardır başarılı şekilde reklamlar vermesi ve telefonlarının her kesime uygun ürettiği için Samsung ülkemizde neredeyse herkesin bildiği bir marka konumuna geldi. Bizde listemize onun bir Amiral gemisini eklemezsek olmaz dedik. Geçtiğimiz sene Samsung’un piyasaya sürdüğü Amiral Gemisi olan S10 PLUS’A gelin bir göz atalım.

Cihazın ekranına geldiğimizde ekran 6,4 inç DYNAMİC AMOLED 1440×3040 piksel gibi özelliklere sahip bir ekranla geliyor. Telefon gücünü EXYNOS 9 serisi 9820’den almakta.

Ayrıca cihazda 8 GB bellek bulunuyor. Depolama olarak 128 GB ve 512 GB satılmakta. Telefonda konumlandırılan batarya 4100mAh ve 15 W hızlı şarj destekliyor.

Konumlandırılan kameralara geldiğimizde arka kısımda bulunan ilk Kamera 12 MP, ikinci 16 MP geniş açı, üçüncüsü ise 12 MP değerinde telefoto gibi özellikleri bulunuyor. Ön kısımda diğer cihazlarda olmayan iki tane kamera konumlandırılmış, bunlardan ilki 10 MP, ikinci kamera ise 8 MP değerine sahip.

Cihazın Türkiye fiyatı ise 128 GB depolama alanına sahip olan model için 6499 TL gibi bir fiyatta satılıyor.

OPPO RENO 3 PRO

Son zamanlarda başarılı ve ünlü kişilerle yaptığı reklamlarıyla akılda kalan ve popülerleşen OPPO markasının bir telefonunu da listemize ekledik cihaz listedekiler ile rakip olabilecek düzeyde bir akıllı telefon. Gelin bu cihaza bir göz atalım.

Cihaz ekran kısmında bizi 6,5 gibi oldukça büyük bir ekran ile karşılıyor bu ekran 1080×2400 piksel ve AMOLED teknolojisine sahip. Telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 765G işlemci ve 12 GB bellekten alıyor. Cihazın bataryası 4025mAh ve 30 W hızlı şarj destekliyor. Depolama 256 GB satılmakta. Telefonun arka kısmında bulunan kameralardan ilki 48 MP, ikincisi 8 MP geniş açı, üçüncü 13 MP telefoto, dördüncüsü ise 2MP değerinde.

Ön kısımda bulunan kamera ise 32 MP değerinde.

Cihazın Türkiye fiyatı ise 6.599 TL bandında dolaşmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir