Haberler:

Forum

www.bizimders.com (Okunma sayısı 1696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reyiz

* 01 Aralık 2017, 19:16:55

BİZİM DERS EĞİTİM YAYINCILIK HİZMETLERİ


Değerli Eğitimciler,Öğrenciler,Veliler ;


Yenilenen eğitim programları ve değişen sınav sistemlerindeki gelişmelere paralel olarak kendi alanında uzman güvenilir deneyimli ve geniş eğitim kadrosuyla yoğun emek verip hazırlayıp hayata geçirilen Bizim Ders Digital Platformunu sunmaktan büyük sevinç ve gurur duyuyoruz.


BİZİM DERS EĞİTİM VE YAYINCILIK BİLİŞİM HİZMETLERİ çatısı altında Eğitim,Formasyon,Yayıncılık,Teknik,Yazılım,Tasarım,Bilişim,Proje,AR-GE,Canlı Ders,Canlı Destek gibi her biri kendi alanında uzman ekipleriyle müfredat ve sınav sisteminde gerçekleşen tüm değişiklik ve düzenlemeleri çok yakından ve anlık olarak takip etmektedir.


Bu süreçte tüm ürünlerini hem hizmet altyapısını hızla eş zamanlı olarak güncellemektedir.Tüm ürün ve dökümanlarını formasyon sahibi uzmanlarıyla öğrencilerin yaş grupları gelişim özellikleri "öğrenci-ebeveny-eğitimci" ailesinin beklentilerini karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır.


Türkiye'nin eğitimdeki yeni ve çağdaş tercihi BİZİM DERS Digital Eğitim Platformu kalıcı başarılara imza atmanız için 24 saat hizmetinizde.


http://www.bizimders.com
Kayıtlı