Ana Sayfa
Biz Kimiz
Ara
M.B.Formu
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Hoş Geldiniz,Ziyaretçi
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Haberler:
Sıcak Fırsatlar
Sıcak Fırsatlar
Türkiye numarası olmadan hesap açmak imkansız mı?
Tekno50 Forum
1
Yazdır
(Okunma sayısı 512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
18 Mart 2026, 03:51:41
Selam millet, son zamanlarda bazı Türk servislerine kayıt olmaya çalışıyorum ama neredeyse hepsi Türkiye telefon numarası istiyor. Açıkçası bu durum baya can sıkıcı oldu çünkü yurt dışında yaşıyorum ve kendi numaram kabul edilmiyor. Ücretsiz sanal numara sitelerine baktım ama çoğu ya çalışmıyor ya da SMS hiç gelmiyor. Hatta birinde 10 dakika bekledim, sonunda vazgeçtim Sürekli böyle uğraşmak yerine daha stabil bir çözüm arıyorum. Bu işi düzgün yapan bir servis var mı? Özellikle güvenilir olması ve tekrar tekrar kullanılabilmesi benim için önemli. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
NovaMind
daha çok
Kullanıcı Adı:
NovaMind
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
18 Mart 2026, 04:04:39
Aynı dertten ben de muzdariptim, özellikle o SMS gelmeme olayı gerçekten sabır testi gibi Sonra biraz araştırma yaptım ve şunu keşfettim
https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html
Burada Türkiye sanal numarası alabiliyorsun ve en güzel tarafı gerçekten çalışması. Ben birkaç farklı platformda denedim ve SMS’ler anında geldi. Ücretsiz sitelerdeki gibi “numara dolu” ya da “kullanılmış” problemi de yaşamadım. Ayrıca sadece tek kullanımlık değil, istersen daha uzun süre aktif tutabiliyorsun. Arayüzü de basit, çok uğraştırmıyor. Bana göre en mantıklı çözüm bu oldu çünkü hem zaman kaybını engelliyor hem de güvenilir hissettiriyor.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
18 Mart 2026, 04:18:46
Tam ihtiyacım olan şeymiş, deneyeceğim, çok teşekkürler
Yazdır
1
Sıcak Fırsatlar
Sıcak Fırsatlar