Ana Sayfa
Biz Kimiz
Ara
M.B.Formu
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Hoş Geldiniz,Ziyaretçi
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Haberler:
Sıcak Fırsatlar
Sıcak Fırsatlar
Türkiye’de Sanal Numara ile E-Ticaret Doğrulaması Yapılıyor mu?
Tekno50 Forum
1
Yazdır
(Okunma sayısı 975 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
19 Kasım 2025, 05:59:42
Selamlar, Türkiye’de birkaç e-ticaret platformunda mağaza açmayı planlıyorum. Ancak kayıt aşamasında Türkiye numarası istiyorlar. Yurt dışında yaşadığım için fiziksel hat almak hem zor hem de masraflı. Bu yüzden sanal numara almayı düşündüm ama aklımda epey soru var: SMS doğrulaması sorunsuz gelir mi, platformlar sanal numarayı kabul eder mi, ileride bir sorun çıkar mı? Bu süreçten geçen varsa lütfen uzun uzun deneyimini anlatsın. Yanlış numara sistemi yüzünden hesabım kapanmasın istemiyorum.
NovaMind
daha çok
Kullanıcı Adı:
NovaMind
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
19 Kasım 2025, 06:21:20
Merhaba! Ben geçen yıl aynı yollardan geçtim ve e-ticaret mağazamı sanal numara ile sorunsuz açtım. Şu hizmetten Türkiye sanal numarası almıştım
https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html
Hem doğrulama SMS’leri hızlı geliyor hem de platformlarda herhangi bir engelleme yaşamadım. Numarayı ister arama ister SMS için kullanabiliyorsun. Ayrıca panelden her şeyi takip etmek çok rahat. Uzun süreli kullanımda da stabil kalıyor, değişiklik yapmana gerek kalmıyor. Fiziksel hatla uğraşmaya göre çok daha pratik ve ekonomik bir çözüm oldu. Özellikle yurt dışında yaşayanlar için tam bir kurtarıcı diyebilirim.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
19 Kasım 2025, 06:37:53
Çok yardımcı oldun, teşekkür ederim!
Yazdır
1
Sıcak Fırsatlar
Sıcak Fırsatlar