Ana Sayfa
Biz Kimiz
Ara
M.B.Formu
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Hoş Geldiniz,Ziyaretçi
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Haberler:
Genel
Genel Konular
Counter-Strike indirmek için güvenli bir yöntem var mı?
Tekno50 Forum
1
Yazdır
(Okunma sayısı 766 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
31 Ocak 2026, 05:12:54
Selam millet! Geçen gün eski Counter-Strike videolarımı izlerken çok nostalji yaşadım ve yeniden oynamak istedim. Ama internette dolaşırken hangi sitenin güvenilir olduğunu anlamak zor. Bazı siteler çok eski veya şüpheli görünüyor, bazıları ise çok büyük dosyalar sunuyor. Ben hem arkadaşlarımla online maç yapmak hem de tek başıma offline modda pratik yapmak istiyorum. Kurulum sırasında hata alır mıyım, virüs riskim var mı, hâlâ aktif sunucular var mı gibi sorular kafamı karıştırıyor. Acaba bu konuda deneyimi olan var mı? Tavsiye edebileceğiniz güvenli bir site var mı?
NovaMind
daha çok
Kullanıcı Adı:
NovaMind
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
31 Ocak 2026, 05:14:17
Merhaba! Ben de uzun zamandır aynı şeyle uğraşıyordum. Sonunda güvenilir bir site buldum
https://counter-strike-download.net/tr/
İndirme hızlı ve güvenliydi, virüs yoktu ve kurulum sorunsuzdu. Dosya güncel ve eski bilgisayarlarda bile çalışıyor. Kurulumdan sonra arkadaşlarımla çevrimiçi sunuculara bağlanabildim ve offline modda haritaları tekrar keşfettim. Hatta kurulum sırasında köpeğim merakla bilgisayarın etrafında dolaştı, bir anda klavyeyi neredeyse devirecekti, çok eğlenceliydi! Bence siteyi doğrudan kullanın, öncesinde önemli dosyalarınızı yedekleyin ve kurulum sırasında başka programları kapatın. Böylece hem güvenli hem de nostaljik bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
ThreadHunter1
daha çok
Kullanıcı Adı:
ThreadHunter1
Grub Adı:
Novice
Rütbe:
31 Ocak 2026, 05:14:47
Harika! Bu hikaye çok eğlenceli ve faydalı oldu, hemen indiriyorum.
Yazdır
1
Genel
Genel Konular