Haberler:

Tekno50 Forum

CS 1.6'yı bulmama yardım edin (Okunma sayısı 1066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

democtool

* 14 Şubat 2026, 12:02:25
Selam arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Uzun zamandır nostalji yapmak istiyorum ve tekrar CS 1.6 oynamaya karar verdim. Ama internette çok fazla farklı site var ve hangisinin güvenilir olduğunu kestiremiyorum. Virüs, eksik dosya ya da sorunlu kurulum gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Aranızda daha önce indirip sorunsuz kullandığı, temiz ve güvenilir bir site bilen var mı? Mümkünse sizin deneyimlediğiniz ve memnun kaldığınız bir yer olsun. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim, önerilerinizi bekliyorum.

witcherfung

#1 * 14 Şubat 2026, 12:07:36
Selam arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Uzun zamandır nostalji yapmak istiyorum ve tekrar CS 1.6 oynamaya karar verdim. Ama internette çok fazla farklı site var ve hangisinin güvenilir olduğunu kestiremiyorum. Virüs, eksik dosya ya da sorunlu kurulum gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Aranızda daha önce indirip sorunsuz kullandığı, temiz ve güvenilir bir site bilen var mı? Mümkünse sizin deneyimlediğiniz ve memnun kaldığınız bir yer olsun. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim, önerilerinizi bekliyorum.
Selam dostum, ben de yakın zamanda tekrar CS 1.6 oynamaya başladım ve senin yaşadığın aynı sorunu yaşadım. Uzun süre güvenilir bir site aradım çünkü çoğu yerde ya eksik dosyalar vardı ya da gereksiz şeyler yükletiyordu. En sonunda kendim şu siteyi buldum ve şu an aktif olarak buradan indirdiğim sürümü oynuyorum: https://cs-unikov.net/tr/

democtool

#2 * 14 Şubat 2026, 12:09:25
Yardımlarınız için sağ olun, şimdi indirip deneyeceğim