Haberler:

Forum

Bizimle İnternette Büyüyün (Okunma sayısı 7588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

birsevda

* 07 Mart 2023, 23:35:39
Bizimle İnternette Büyüyün
Bizimle İnternette Büyüyün
İka Bilişim ile internette işlerinizi büyütün, geliştirin ve destek alın. Seo, Webtasarım, Makale, Sosyal Medya ve daha fazlası sizler için burada sizlerle. Hem yenilikçi hem ilerleyen teknolojiye ekibimiz sayesinde sizlerde ayak uydurun.

İkabil Anlamı
Nedir Ne Değildir?
Öncelikle şunu belirtelim İKA Bilişim diyoruz kendimize. İKA ne demek? İpekyolu Kalkınma Ajansı diye okuyabilirsiniz ama değil, İnsan kaynakları Ajansı diye de okuyabilirsiniz ama değil, İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı diye de okuyabilirsiniz ama değil, biliyoruz sıkıldınız ama o hayal ettiklerinizi sizlere söyleyemeyeceğiz ne yazıkkı. İKA’nın anlamı hayattaki tek varlığım Oğlumun isminin baş harfleri (İsmail Koray) ve can yoldaşım kardeşim isminin baş harfi (Abdurrahman)’nın baş harfleridir. İK= İsmail Koray, A harfi ise Abdurahman’dan gelmektedir.
İsmimizin nereden geldiğini öğrendiğimize göre gelelim asıl soruya kimiz bize.
Biz 2007’den beri çeşitli proje işlerde çalışmış bu süreçte en iyinin en iyisi olmak için kendimizi her gün yenileyerek ilerleyen bir ekibiz. Bir çok firma ve kuruluşta hep arka plandaki kişi veya kişiler olmuş artık kendi ekibimizle sizlere direk hizmet vermeyi amaçlayan firmayız.
Gerek web tasarım alanında gerek seo alanında gerek sosyal medya danışmanlığı alanında gerekse bir çok alanda her zaman en iyinin en iyisi olmayı amaçlayan bir firmadır İkabil.
Haftanın 7 günü 24 saati her zaman her yerde size bazen bir telefon kadar, bazen ise bir tık ile yanınızdayız.
İka Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri

https://ikabil.com
Kayıtlı

TolgaBorakan

#1 * 25 Ağustos 2023, 03:48:47
Hayırlı işler, kolay gelsin.
Kayıtlı
Kişisel Gelişim - Koçluk - Marka
https://www.tolgaborakan.com