Haberler:

Forum

Karasu da Satılık Yazlık (Okunma sayısı 2083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sacred

* 18 Kasım 2017, 17:12:51

Doğanın eşsiz güzelliklerini muhteşem mimari yapısıyla önünüze seren Karasu yazlıkları, yazlık alma ve yatırım yapmak isteyenlerin bir numaralı adreslerinden biri olarak dikkat çekmektedir.
Organize sanayi bölgesi, Limanı, Acarlar Langozu , Maden Deresi ve Yeni mahalle, Poyrazlar ve Küçük Boğaz Gölü ile yatırımlık alanlardan biri olan Karasu eşsiz güzelliği ve 31.1 mil uzunluğundaki plajı ile yazlık almak isteyenler için en ideal tercihlerden biri olacaktır. Gerek yatırımlık bir alan olması gerekse eşsiz güzellikleriyle yazlıklar arasında popüler bir yer olması nedeniyle Karasu yazlıklarını tercih edebilirsiniz. Arslan Yapı İnşaat güvencesiyle sizlere sunulan Karasu yazlıkları ödeme kolaylıkları ile her bütçeye uygun olarak hazırlanmıştır.
Bir orman içinde aqua parkıyla çeşitli dairelerde sizlere sunulan yazlıklar, meyve ağaçlarıyla süslendirilmiş eşsiz bir görünüm sağlamaktadır. Kafa dinlemek için veya ailenizle sevdiklerinizle vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz birbirinden güzel yazlıklarımız sizleri bekliyor. Karasu da satılık yazlık almak isteyenler için Arslan İnşaat olarak sizlere ödeme kolaylıkları sağlamaktayız.
Artık yazlık almak araba almak kadar kolay olacak. Ödeme kolaylıklarımızdan faydalanmak, hem geleceğe hem de ruhunuza yatırım yapmak için daha ne bekliyorsunuz? Hemen bizi arayın ve yazlıklarımız hakkında bilgi alın. Arslan İnşaat olarak gerek iletişim adreslerimiz gerekse ofisimiz ve çalışanlarımız ile sizlere daima hizmet vermeye devam etmekteyiz. İstediğiniz her an iletişim adreslerinden bize ulaşabilir dilediğiniz anda yazlıklarımızı gezip tanıma fırsatı bulabilirsiniz.
Kayıtlı