Haberler:

Forum

http://www.helenleastroloji.com/ (Okunma sayısı 1677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertozbek

* 14 Eylül 2017, 22:36:15
http://www.helenleastroloji.com/

Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir…
 Herşey düzgün giderken hiç ummadığınız birşey olur ve tüm plan bozulur. Oysa ters giden şey planladığınız veya beklediğiniz birşey değildir. Bazen de öyle bir belirsizlikle karşılarşırsınız ki ne yapacağınızı bilemezsiniz. Ya da herşey ters giderken birden öyle beklenmedik bir mucize yaşarsınız ki inanılmaz bir mutluluk yakalarsınız…
 Olan sadece hayatın kendisidir. Hayatta her şey vardır… Sürprizler, mutluluklar, aksilikler, üzüntüler…. Aslinda gokyuzu bizim icin planlarini hazirlamistir.. Gokyuzunun bize verdigi eli sikica tutarak yurursek basimiza gelenlere daha hazirlikli olarak mutlu devam edebiliriz hayata… Ben de gokyuzunun size uzattigi eli tutmaniz icin bir araciyim… Gökyüzünün size hazırladığı sürprizleri öngörerek hayatın getirdiği akışa daha dengeli bir şekilde olması gerektiği gibi yaşayarak yaşamınızı sürdürebilirsiniz… Gökyüzünün size hazırladığı sürprizleri birlikte keşfederek, hayatın akışına hazırlıklı olacaksınız..

Helenle Astroloji | Astroloji,Burç,Haftalık Burç Yorumları,Güncel Yorumlar,Danışmanlık Hizmetleri hakkında güncel bilgileri web sitemizden okuyabilirsiniz.
Kayıtlı