Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Superisi

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27
31
Webmaster / Youtube ile nasil para kazanilir ?
« : 31 Mayıs 2018, 21:08:27 »




Youtube kaliteli ve hd video indirimek isterseniz doğru yerdesiniz..


Telefonunuza istediğiniz videoyu youtubeden nasıl indirmeniz gerektiğini siteden ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.
Youtube videolarınızın daha fazla izlenmesi için neler yapmanız gerektiği sitede ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.
 
Youtube hesap güvenliği bütün detayları bu sitede youtube hakkında bilmediğiniz her şeyi buradan öğrenin: http://youtubeindir.org


#youtube #youtubeparakazan #youtubevideoindir #youtubeguvenlikonlemi
#youtubemp3indir #youtubemuzikindir


32
Webmaster / Kasko Makine
« : 30 Mayıs 2018, 21:37:43 »




VİZYONUMUZ
Endüstriyel Malzemeler Vanaları ve Proses Ekipmanları Sağlayıcısı ve Çözüm Ortağı Olmak


Misyonumuz
Kasko Demir Çelik Makine Ltd, bir misyon olarak kaliteden ve değerlerimizden ödün vermeden, güvene değer, doğaçlama bir anlayış benimsemektedir. Bu yönü ile firmamız uluslararası destek sağlamak için 600'den fazla ürün Paslanmaz Çelik Levha, Alaşımlı Çelik Boru, Karbon Çelik Boru, api boru Güvenlik Araçları, Genişleme Eklemler yanı sıra mühendislik desteği, satış ve satış sonrası destek ve servis ve onarım yerinde veya bizim atölyede görebilirsiniz.


TEMEL DEĞERLER
Etik ve dürüst olmak, Müşteri odaklı olmak, En uygun çözümü sunmak, İyi bir takım olmak, Deneyimlerden yararlanmak, Açık fikirli olmak, Çevreye ve kültüre saygılı olmak, Sağlık ve güvenliğe öncelik vermek.


Site Adresi: https://www.kaskomakine.com


33
Webmaster / Yabancı Ünlülerin Makyajsız Halleri
« : 30 Mayıs 2018, 19:33:23 »




Gerçekte makyajsız ünlü yabancı bayanların hallerini merak ediyormusunuz. Bu sitede tüm yabancıların makyajsız halleri sizler için siteye eklenmiştir. Sağ menüden son eklenen ünlülerin resimlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ismini yazarakta aratabilirsiniz. Ayrıca resimlerin altına ünlülerin boy kilo vücut ölçüleri vs de yazmaktadır. Sevdiğininiz ünlü hakkında detaylı bilgilerede ulaşabilirsiniz. Site kolay kullanılacak şekilde hazırlanmıştır ve çok hızlıdır. Ünlülerin makyajlı ve makyajsız hallerine şaşırcaksınız. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu fotoğraflara bakmak için siteye girmeniz yeterlidir.


Site Adresi: http://withoutmakeup.org


34
Webmaster / İstanbul Evden Eve Nakliyat
« : 29 Mayıs 2018, 20:43:46 »




İstanbulda bulunuyor ve eşyalarınız ile taşınmak istiyorsanız eğer hemen sitemize girip bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir. Profesyonel ekibimiz ile eşyalarınıza zarar gelmeden onları emin ellerde istediğiniz adrese en kısa sürede ulaştırmaktayız. Eşyalarınızı en uygun fiyattan taşıyarak sizleride üzmemekteyiz. Yıllarıdır birçok müşteri memnuniyeti ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Güvenilir nakliyet firması aramayın işte burdayız çünkü.


Taşınmak istediğinizde eğer ümraniye civarında iseniz size ümraniye evden eve nakliyat hizmeti veriyoruz.


Eğer bulunduğunuz mevki kartal ise sizlere kartal evden eve nakliyat hizmeti veriyoruz.


Veya bulunduğunuz adres çekmeköy ise çekmeköy evden eve nakliyat ile sizlere en iyi nakliye hizmeti veriyoruz.


Daha fazla detay için siteye buyurunuz.


Site Adresi: https://www.istanbulevden-evenakliyat.net


35
Webmaster / Twitter’da Nasıl TT (Trending Topic) olunur?
« : 28 Mayıs 2018, 10:00:39 »

Günümüzde Baktığımız zaman birçok kurum, kamu çalışanları, milletvekili danışmanları, ve Atama Bekleyen emekçi insanlarımızın kullandığı yöntem Twitter’da TT (Trending Topic) olmak.


Twitterda Uygun fiyatlar ile sizlerde oluşturduğunuz başlığı gündeme taşıyabilirsiniz. Şuanda 10 TL ile başlayan fiyatlar ile oluşturduğunuz başlığı gündeme taşıma fırsatı yakalayabilirsiniz.


Twitterhizmetim.com , Trend Topic Hizmetini En uygun paketi sizlere sunuyor. TwitterHizmetim'in En güvenli ödeme altyapısı olan Paytr Ödeme sistemiyle sizlerde hemen trend topic satın alıp ve bu fırsattan yararlanabilirsiniz.


Günümüzde Twitterda Gündem olmak demek , Twitter Trend Topic Satın almak demektir.
Gündeme Girebilmek için daha önce kullanılmamış ve popüler bir Hashtag (Başlık) Bulmanız gerekmektedir.


Bu hashtag’ınızın başına # simgesi Koymanız ile birlikte Twitter'da gündeme gelmesinin daha kolay ve yanlış yazılmaması açısından en önemlisidir.


# simgesi ” AltGr” ve ”3” tuşuna aynı anda basma ile yazılır.


Hastagınızı belirledikten sonra atacağınız tweet içinde aynı olan ortak özellik sadece ''Hashtag'' Olmalıdır. Yazılan Makaleler veya Tweet yazıları bir başka tweet yazısı ile aynı olmamalıdır. En kötü ihtimal küçük değişiklikler yapabilirsinz.


Tweet Atarken oluşturduğunuz '#Hashtag'' Dığında Başka Bir ''#'' Hashtag etiketi Kesinlikle Eklemeyin.


Bu Hata kimi zaman çokça yapılmaktadır. İnstagram gibi vb. Sosyal Medya Platformundaki Paylaşılan Hashtag'ler ile aynı özelliği taşımaz.


Oluşturduğunuz Tweet'ler Topluca yapıldıktan sonra Gündeme Gelmeden Extra bir ''#''Hashtah oluşturulmamalıdır. Bunun Yanısıra Paylaştığınız tweet'de extra farklı bir site bağlantısı olmamaldır.
Twitterda Önemli olan Aynı Konunun Binlerce kişi tarafından aynı anda konuşulması ve yazılması.


TT Listesine Girebilmek  bir kişinin birden fazla tweet atmasından ziyade. Birden Fazla kişinin Aynı tweet'i atması ile oluşan bir gündemdir. Bunun Yanı sıra farklı birinin atmış olduğu tweet'e cevap atabilir konuşmaya başlayabilirsiniz.Böylece Tweet'lere cevap vererek etkileşimi arttırmış olursunuz ve gündeme girme olasılığınız daha yüksek olur.


twitter TT Olmak Gündeme Oturduktan sonra konu ile alakalı link paylaşımı , internet adresi, fotoğraf  paylaşılması daha doğru olur.


Gündeme Girmeniz Atmış olduğunuz Tweet'lerin Çokluğuyla alakalı 1-2 saati bulabilir. Twitter Gündemi Her 5 dakika'da güncellenmektedir. Her 5 dakika geçtikten sonra atılan twit'ler değerlendirilir ve sıralama ona göre düşer veya yükselir.


Bir ''#''Hashtag'ın Gündeme girmesi 15 dakikayıda bulabilir. 1-2 Saat'ide bulabilir.


Özet Olarak : Hashtag ne kadar çok kullanılır ve bununla ilgili paylaşımlar yapılırsa gündeme düşme oranı bir o kadar yükselir.


Atılan Twit'ler normal atılan twitlere nazaran anormal bir düzeyde hızlı atılması gerekmektedir.


Twitter Trend Topic Satın Alarak Twit Atılan hesapların Özellikeri Nasıl Olmalıdır?


– Konu ile alakalı gelen retweet'lere cevaplar verilmeli ve alıntılar yapılarak mesajlaşılmalı bu şekilde gündeme çıkma olasılığı yüksektir.


– Twitter Trend Topic Olmak için Belirli bir konu üzerinde görüşlerinizin olması gerekmektedir. Herkesin attığı farklı twitler gündem olmaz.


– Konu İçerisinde kesinlikle link, Url,  Olmaması gerekir.


– Trend Topic Satın Alındıktan sonra Gündeme Girdiği zaman konu ile alakalı linkler paylaşılabilir.


– TT Listesine Girebilmek  bir kişinin birden fazla tweet atmasından ziyade. Birden Fazla kişinin Aynı tweet'i atması ile oluşan bir gündemdir.


– Daha Önce Trend Topic Listesine Girmiş bir Hashtag Kullanılmaması önerilir. Aksi Taktirde Trend Topic Olma Olasılığı düşebilir. Hatta hiç gündem olmayabilir.


–Trend Topic Olmayan Çalışan Hesaplar aktif kullanılıyor olması gerekiyor. Kendini belirlemiş hesaplar olması gerekmektedir. Aksi Taktirde gündem olmayabilir.


– Tweet Atan HEsaplar , bu özellikleri taşımadıkları taktirde (takipçi, takip ettiği, twit sayısı) Trend Topic olma etkisini kaybeder.


– Twitter Trend Topik Listesi 5 dakika'da bir güncellendiğinden bir önceki Hashtag bir sonraki hashtag'e sırasını kaptırabilir. Güncelliğini kaybedebilir.


– Kısacası Bunu Trend Topic Satın alarak yaptığınız taktirde yukarıda özelliklerini saydığım bütün özellikler'den geçmiş olursunuz ve TT listesine girmiş olursunuz. Anlatacaklarım şimdilik bu kadar Trend Topik satın almak için iletişim üzerinden bize ulaşabilirsiniz.


Sosyal Medya Uzmanı
Sedat Aydın
Yunus Aydın

36

Günümüzde sosyal medya platformları (instagram, facebook, twitter ,youtube vb.) herkes için vazgeçilmez olmuş durumdadır.  Gerek düşük bütçesi gerekse ücretsiz olması bir ürün satan yada fenomen olan kullanıcılar için en yaygın kullanılan platformlar arasında yer almış durumdadır.  Sosyal mecrada takipçi, beğeni, izlenme ve yorum almak epey emek ve vakit isteyen özellikle çalışan insanların çok fazla vakit ayıramayacağı kadar zordur. Bu gibi durumlarda devreye Marjinal smm yani sosyal medya bayilik paneli devreye giriyor.


İnstagram bayilik paneli tam olarak ne işe yarar? Eğer sosyal medya bayilik panelinden ürün satın alıyorsanız yukarıda belirttiğimiz içeriklere kolayca ve uygun fiyata satın alabilirsiniz. Örneğin instagram oto beğeni, oto takipçi, oto yorum ve story izlenme gibi özelliklere hızlı ve güvenilir olarak sahip olabilirsiniz.


Peki nasıl hızlıca takipçi satın alabilirim? İster kredi kartınızla, ister banka havalesi yada mobil ödeme ile sosyal medya paketlerimizi günün her saati hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Eğer sizde sosyal medya paketi almak hızlıca fenomen olmak yada ürününüz tanıtmak istiyorsanız, https://marjinalsmm.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz hoşçakalın.


37
Webmaster / Mobilya
« : 26 Mayıs 2018, 14:32:53 »




Yeni evlenecek adaylar evinizin çok şık ve modern olmasını istiyorsanız eğer sizde sitemizden seçtiğiniz modelleri alarak çok mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Veya eski eşyalarınızı modern eşyalarla yenilemek istemezmisiniz. Yatak odası, çocuk odası, oturma odası, yemek odası, koltuk takımları, tv üniteleri, dolap, baza, karyola, şifonyer, komidin, dresuar, berjer, puf gibi pek çok modeller ile sizlere en kaliteli mobilyaları en uygun fiyatlarla alma seçenekleri sitede resimli ve detaylı olarak açıklanmıştır. Düğün paketi ve kampanyalar ile sizlere güzel seçenekler sunulmaktadır. Hemen sipariş vermek için siteye buyurunuz.


Site Adresi: https://www.emobilyahome.com.tr


38
Webmaster / Apartman Temizliği
« : 26 Mayıs 2018, 01:06:37 »

Apartmanlarda yaşayanlar için site yöneticisinin en büyük sorunu Apartman Temizliği konusudur. Apartman  temizleyici profesyonel bayan bulmak zordur. Bu konuda biz sizlere en profesyonel temizlikçi bayanları gönderiyoruz ve apartmanlarınızın en küçük noktalarına kadar hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlıyoruz. Bu işi profesyonel birine yaptırmazsanız eğer verimli temizlik alamazsınız. Ayrıca uyguladığımız uygun fiyat politikası ilede sizleri üzmüyoruz. Uzun yıllardır memnun müşteri referanslarımız ile sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Sitemize girerek detaylara ulaşabilirsiniz. Siteye giriş için makalemizdeki linke tıklamanız yeterli.


39
Webmaster / Cep Hastanesi
« : 24 Mayıs 2018, 20:31:55 »

Telefonlarınızı ekran camı kırıldığında artık üzülmek yok. Hemen siteden bize ulaşıyorsunuz ve telefonunuzu ilk günkü gibi size teslim ediyoruz. Ekran camı değişiminde en temiz işçilik ile sizlere hizmet vermekten mutluyuz. Ayrıca fiyat olarakta piyasada daha ucuzunu başka biyerde bulamazsınız. Cep telefonu hastanesi olarak telefonlarınızı  sağlıklı bir insan gibi gıcır gıcır yapıyoruz. İphone 8, galaxy,lg,sony,htc,samsung,discovery gibi modellerin ekran değişimi konusunda hiç tereddüt etmeden değişimi yapıyoruz. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.


Site Adresi: https://www.cephastanesi.org

40
Webmaster / Facebook İndir
« : 24 Mayıs 2018, 16:03:47 »

Sosyal ağlardan ençok kullanılan facebook ile resimlerinizi paylaşabilirsiniz onlara sevenleriniz beğeni atar, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz, video paylaşabilirsiniz etkinlik düzenleyip grup kurabilirsiniz. Adete kişisel web sayfası diyebiliriz. Bu hizmetlerin hepsi facebook tarafından ücretsiz verilmektedir. Sizde telefonunuza facebook uygulamasını adroid veya ios sürümünü  hemen yüklemek için bu siteye tıklayın.


Site Adresi: http://facebookindir.net

41
Webmaster / Cs Go Satın Al Oyunparam.Com Ayrıcalığıyla!
« : 23 Mayıs 2018, 12:11:12 »

Cs Go Satın Al! Son zamanların en popüler oyunlarından olan ve birçok oyun severin gönlünü fethetmiş, beğenisi kazanmış olan Cs Go oyununu internet üzerinden birçok siteden online olarak temin edebilmektesiniz. Bu siteler seçenek çokluğu sunduğu gibi birçok sorunu ve problemi de beraberinde getirmekte, bizde bu yazımız da bu konulara yer vereceğiz.


Blog yazılarında ve şikâyet platformlarında çoğu oyuncunun feryat niteliğinde yorumların şahit olmuşsunuzdur veya olacaksınızdır. Her geçen günde maalesef ki bu nitelikteki yazılara yenileri eklenmekte bunun en büyük nedenlerinden biri kullanıcıların “Cs Go Satın Al” terimini aratarak ulaştıkları siteleri araştırmadan alışveriş yapmalarıdır. Peki bu seçenekler arasından hangi kriterlere dayanarak doğru siteye ulaşabilirsiniz? Bu sorunuzun temel cevabı aslında biraz araştırma yapmaktan geçiyor. CS GO satın al terimini aratıp önümüze gelen siteden alışveriş yapmak yerine, öncesinde biraz araştırma yapmak herkes için faydalı olacaktır. Alım yapacağınız siteden alım yapmadan önce şu huşulara göz önünde bulundurun: Site güvenilirliği, kullanıcı yorumları, ara yüz, kullanılan ödeme sistemi ve site çalışanlarının konu hakkındaki yetkinliği gibi konulara dikkat etmeniz sizi bu ve benzer hatalardan kurtaracaktır.


Bu ilgili konular dikkate alındığında oyuncular için geriye tek bir seçenek kalıyor, o seçenekte https://www.oyunparam.com/cs-go-satin-al.html adresidir. Bu adresten gerçekleştireceğiniz alımlarda kesinlikle bir mağduriyet yaşamayacaksınızdır ve size sunmuş olduğu zengin ürün yelpazesinden faydalanarak diğer birçok probleminizden de kurtulmuş olacaksınız.


42

Joypara almak için birçok siteye baktınız ve birçok site incelediniz ama hiçbiri sizin için güvenilir gelmedi mi? Çoğu platformda bir iletişim sayfası bile bulamıyor musunuz? Sizler de benim gibi “Joypara” alacak tek bir güvenilir site dahi bulamadıysanız, bu yazım siz değerli oyun severlere ilaç niteliğinde olacak.


 Kullanıcılarımız için yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, bu yazımızda sizlere güvenilir bir siteden bahsedeceğiz. Çeşitli ürün yelpazesinin yanı sıra sağlamış olduğu stok kapasitesi ve güvenli ödeme yöntemleri ile birçok siteye oranla bir adım önde olan oyunparam.com, alımı en çok revaçta olan Joypara  nın kaliteli ve güvenli satış hizmetini sunmaktadır. Sunulan hizmetlerden bahsetmeden önce sizlere site değerlendirmesin de öncelikli olarak dikkat ettiğim ve sizlerin de dikkate almanı gerektiğini düşündüğüm konulardan söz edeceğim. Öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken nokta, oyun sever kitlenin mağduriyet ya da memnuniyetlerini paylaştıkları blog yazılarıdır. Bu yazılar dışında şikâyet platformlarında yapılan yorumlara da göz atabilirsiniz. Bu gözlemler sonucunda birçok kullanıcının çeşitli nedenlerden ötürü maddi ve manevi yönden mağduriyet yaşadıklarını göreceksiniz. Bizler de bu mağduriyetlere bir yenilerinin eklenmemesi için bu yazımızı ele aldık.


Yazımızda da belirtmiş olduğumuz husus ve değerlendirmeler sonucunda sizlere https://www.oyunparam.com/joypara.html adresinden alışveriş yapmanızı öneriyoruz. Bu platform sizler için en güvenli ödeme seçeneklerine sahip, kaliteli hizmet sunan, korkmadan alım işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz eşi benzerine zor rastlanacak platformlardandır.


43
Webmaster / Metin2 Ürünleri Oyunparam’dan Alınır!
« : 22 Mayıs 2018, 23:35:14 »

Metin2 ejder parası en güvenilir ve en hızlı şekilde Oyunparam.com’dan alınır! Piyasaya çıktığı günden peri popülaritesi artan ve online oyun oyuncuları tarafından en çok beğeni kazanan metin2 oyunun sanal parası olan Metin2 ejder parası, en kolay ve en güvenilir şekilde oyunparam.com adresinden alınıyor.


Oyuncuların vazgeçilmez sanal parası olan Metin2 en çok oyunparam.com platformundan satın alınıyor, tabi bunun böyle olmasının da birçok sebebi var. Bu yazımızda bu platformun neden bu kadar talep gördüğünden bahsedeceğiz. Bunun sebebini öğrenmek için ilk olarak kullanıcı görüşlerini dair bir araştırma yaptık, yaptığımız araştırma sonucunda bu platformun tercih edilme sebeplerinin başında güvenilirliği geliyor. Peki, bu güvenilirlik nasıl sağlanıyor? Kullanıcılar neden bu sisteme bu kadar çok güveniyor? Bu soruların cevabı çok basit, oyunparam.com platformunun gpay ödeme sistemi kullanması oyuncular için hem cazip hem de güvenilir geliyor. Bunun sebebi ise gpay ödeme sistemini evrensel olarak kabul görmüş güvenilir alt yapısıdır. Böylece Oyunparam platformu da hem kullanıcıların işlemlerine çabuk cevap veriyor hem de bunu en güvenilir şekilde sağlıyor. Sitenin en başta bu özelliğinin yanı sıra pratik ve kullanışlı ara yüzü de kullanıcıların ilgisini çekmekte! Ayrıca sürekli stok sağlayan bir platform olduğu için kedilerinden alışverişte bulunmak isteyen kullanıcıları hiçbir zaman geri çevirmiyorlar.


Yukarı da bahsetmiş olduğumuz bu mükemmel ve eşsiz platforma sizlerde https://www.oyunparam.com/metin2.html adresinden ulaşabilirsiniz.


44
Webmaster / Webmaster Araçları
« : 22 Mayıs 2018, 11:38:13 »

Artık para ödemeden birçok seo aracından ücretsiz olarak faydalanabileceksiniz. Bunlar alexa değeri öğrenme, sıra bulucu, seo analizi, backlink takip, link uzatıcı, whois sorgulama, kırık link kontrolü,şifre üretici, çekiliş aracı vs... daha birçok web aracı tek bir siteden yapabilirsiniz.
Sitenizin googleda üst sıraya yerleşmesi için sitenizin seo analizini yaparak eksiklerinizi görebilir  ve giderdiğinizde sizde 1. sıraya kolayca çıkabilirsiniz. Birçok site ve forumda sunulan bu hizmetlerin hepsi yanlış sonuçlar vermektedir ama vs2.org sizin için çalışan webmaster araçları yaptı. Hizmetlerden faydalanmak için hemen tıklayın.


Site Adresi: https://vs2.org

45
Webmaster / Haberler
« : 22 Mayıs 2018, 09:39:16 »

Artık haber okumak bu site sayesinde çok zevkli hale dönüşüyor. Bir gazeteden aldığınız zevkten daha güzel. Sitedeki haberler anlık olarak güncellenmektdir. Spor, ekonomi, sağlık, eğitim, politika, dünya gibi pekçok kategoride haberlere tek tıkla ulaşabiliyorsunuz. Site açılma hızı yüksektir ve okuyucuyu yormayan reklamlar sayesinde haberinizi kolayca okuyabilirsiniz. Okuduğunuz habere yorum yazarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Beğendiğiniz haberi sosyal medyada paylaşma butonlarıda mevcuttur. Herşeyin olduğu bu haber sitesine bekleriz.


Site Adresi: https://www.t75.net

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27