Haberler:

Forum

Twitter’da Nasıl TT (Trending Topic) olunur? (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 28 Mayıs 2018, 10:00:39

Günümüzde Baktığımız zaman birçok kurum, kamu çalışanları, milletvekili danışmanları, ve Atama Bekleyen emekçi insanlarımızın kullandığı yöntem Twitter’da TT (Trending Topic) olmak.


Twitterda Uygun fiyatlar ile sizlerde oluşturduğunuz başlığı gündeme taşıyabilirsiniz. Şuanda 10 TL ile başlayan fiyatlar ile oluşturduğunuz başlığı gündeme taşıma fırsatı yakalayabilirsiniz.


Twitterhizmetim.com , Trend Topic Hizmetini En uygun paketi sizlere sunuyor. TwitterHizmetim'in En güvenli ödeme altyapısı olan Paytr Ödeme sistemiyle sizlerde hemen trend topic satın alıp ve bu fırsattan yararlanabilirsiniz.


Günümüzde Twitterda Gündem olmak demek , Twitter Trend Topic Satın almak demektir.
Gündeme Girebilmek için daha önce kullanılmamış ve popüler bir Hashtag (Başlık) Bulmanız gerekmektedir.


Bu hashtag’ınızın başına # simgesi Koymanız ile birlikte Twitter'da gündeme gelmesinin daha kolay ve yanlış yazılmaması açısından en önemlisidir.


# simgesi ” AltGr” ve ”3” tuşuna aynı anda basma ile yazılır.


Hastagınızı belirledikten sonra atacağınız tweet içinde aynı olan ortak özellik sadece ''Hashtag'' Olmalıdır. Yazılan Makaleler veya Tweet yazıları bir başka tweet yazısı ile aynı olmamalıdır. En kötü ihtimal küçük değişiklikler yapabilirsinz.


Tweet Atarken oluşturduğunuz '#Hashtag'' Dığında Başka Bir ''#'' Hashtag etiketi Kesinlikle Eklemeyin.


Bu Hata kimi zaman çokça yapılmaktadır. İnstagram gibi vb. Sosyal Medya Platformundaki Paylaşılan Hashtag'ler ile aynı özelliği taşımaz.


Oluşturduğunuz Tweet'ler Topluca yapıldıktan sonra Gündeme Gelmeden Extra bir ''#''Hashtah oluşturulmamalıdır. Bunun Yanısıra Paylaştığınız tweet'de extra farklı bir site bağlantısı olmamaldır.
Twitterda Önemli olan Aynı Konunun Binlerce kişi tarafından aynı anda konuşulması ve yazılması.


TT Listesine Girebilmek  bir kişinin birden fazla tweet atmasından ziyade. Birden Fazla kişinin Aynı tweet'i atması ile oluşan bir gündemdir. Bunun Yanı sıra farklı birinin atmış olduğu tweet'e cevap atabilir konuşmaya başlayabilirsiniz.Böylece Tweet'lere cevap vererek etkileşimi arttırmış olursunuz ve gündeme girme olasılığınız daha yüksek olur.


twitter TT Olmak Gündeme Oturduktan sonra konu ile alakalı link paylaşımı , internet adresi, fotoğraf  paylaşılması daha doğru olur.


Gündeme Girmeniz Atmış olduğunuz Tweet'lerin Çokluğuyla alakalı 1-2 saati bulabilir. Twitter Gündemi Her 5 dakika'da güncellenmektedir. Her 5 dakika geçtikten sonra atılan twit'ler değerlendirilir ve sıralama ona göre düşer veya yükselir.


Bir ''#''Hashtag'ın Gündeme girmesi 15 dakikayıda bulabilir. 1-2 Saat'ide bulabilir.


Özet Olarak : Hashtag ne kadar çok kullanılır ve bununla ilgili paylaşımlar yapılırsa gündeme düşme oranı bir o kadar yükselir.


Atılan Twit'ler normal atılan twitlere nazaran anormal bir düzeyde hızlı atılması gerekmektedir.


Twitter Trend Topic Satın Alarak Twit Atılan hesapların Özellikeri Nasıl Olmalıdır?


– Konu ile alakalı gelen retweet'lere cevaplar verilmeli ve alıntılar yapılarak mesajlaşılmalı bu şekilde gündeme çıkma olasılığı yüksektir.


– Twitter Trend Topic Olmak için Belirli bir konu üzerinde görüşlerinizin olması gerekmektedir. Herkesin attığı farklı twitler gündem olmaz.


– Konu İçerisinde kesinlikle link, Url,  Olmaması gerekir.


– Trend Topic Satın Alındıktan sonra Gündeme Girdiği zaman konu ile alakalı linkler paylaşılabilir.


– TT Listesine Girebilmek  bir kişinin birden fazla tweet atmasından ziyade. Birden Fazla kişinin Aynı tweet'i atması ile oluşan bir gündemdir.


– Daha Önce Trend Topic Listesine Girmiş bir Hashtag Kullanılmaması önerilir. Aksi Taktirde Trend Topic Olma Olasılığı düşebilir. Hatta hiç gündem olmayabilir.


–Trend Topic Olmayan Çalışan Hesaplar aktif kullanılıyor olması gerekiyor. Kendini belirlemiş hesaplar olması gerekmektedir. Aksi Taktirde gündem olmayabilir.


– Tweet Atan HEsaplar , bu özellikleri taşımadıkları taktirde (takipçi, takip ettiği, twit sayısı) Trend Topic olma etkisini kaybeder.


– Twitter Trend Topik Listesi 5 dakika'da bir güncellendiğinden bir önceki Hashtag bir sonraki hashtag'e sırasını kaptırabilir. Güncelliğini kaybedebilir.


– Kısacası Bunu Trend Topic Satın alarak yaptığınız taktirde yukarıda özelliklerini saydığım bütün özellikler'den geçmiş olursunuz ve TT listesine girmiş olursunuz. Anlatacaklarım şimdilik bu kadar Trend Topik satın almak için iletişim üzerinden bize ulaşabilirsiniz.


Sosyal Medya Uzmanı
Sedat Aydın
Yunus Aydın
Kayıtlı