Haberler:

Forum

3.5×25 Alçıpan Vidası (Okunma sayısı 21 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

graphicdzyn

* 04 Mayıs 2024, 17:12:05

https://www.alcipanvidasi.com.tr/3-5x25-alcipan-vidasi/

3.5×25 Alçıpan Vidası

Gündelik yaşamda farklı amaçlar için kullanılan çok değişik objeler yer alıyor. Bunlar içinde vidalar da başlı başına hayati önemi olan objelerdir. Küçük olmalarına rağmen son derece hayati bir işlevleri vardır. Vidalar bağlantı elemanları olup bu noktada insanların karşısına çok değişik özellikte ve ebatta ürün çıkar. Bunlardan bir tanesi de alçıpan vidalarıdır. Bu vidalar alçıpanı ahşap ve metal gibi malzemeler ile birleştirmek için kullanılırlar. Çok değişik ebatta olan türleri vardır. Onlardan bir tanesi de bu yazıda bilgi vereceğimiz 3.5×25 alçıpan vidası türüdür.
3.5×25 Alçıpan Vidası Özellikleri

3.5×25 alçıpan vidası temel özellikleri için söylenebilecek olan temel şeyler şunlardır: Bu vida benzer diğer vidalarda olduğu gibi paslanmaması amacı ile siyah fosfat ile kaplıdır. Metal malzemeden yapılır. Son derece dayanıklı bir dış yapısı vardır. Alçıpan kullanılan her yerde rahatlıkla kullanılabilir. 3.5 mm çapında 25 mm uzunluğunda olup, mevcut büyüklüğü itibarıyla daha kalın birleştirilme alanlarında tercih edilir. Tüm kalite kontrol testlerinden geçerek ilgili standartlara göre imal edilerek satışa sunulur.
3.5×25 Alçıpan Vidası Fiyatları

3.5×25 alçıpan vidası farklı parametrelere göre değişir. Ürün birim fiyatı üzerinden satışa sunulur. Bir paketin içinde kaç adet varsa ona göre nihai rakam ortaya çıkar. Üreticisi olan firmanın fiyat politikası, bu vidanın satış yeri gibi her bir parametre sonuca etkiler. Paket içinde olan miktar yükseldikçe birim fiyat düşer. Kampanya ve indirim dönemlerinde daha uygun fiyatlı olarak satışa sunulur. Ödeme biçimi satış yerine göre değişir. Kredi kartı ile ödeme, firma hesabına havale gibi muhtelif ödeme yöntemleri mevcuttur. Müşteriler diledikleri gibi ödeme yapabilir.
3.5×25 Alçıpan Vidası Alırken Bilinmesi Gerekenler

3.5×25 alçıpan vidası alırken aşağıda yer alan hususlara mutlaka dikkat edilmelidir:

    Bilinen ve güvenilir adreslerden böylesi bir ürün alınmalıdır.
    Gereksinim duyulan miktarda ne az ne fazla alınmalıdır
    Ürün kalitesinden emin olunmalıdır
    Bilinen markaların ürünleri temin edilmelidir.
    Doğru ebatta ürün alındığından emin olunmalıdır.

Kısaca bu tür bir vida alırken bilinmesi gereken unsurlar bunlardır.
Kayıtlı