Haberler:

Forum

Cephe Kaplamada Bilmeniz Gereken 5 Altın Kural (Okunma sayısı 489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seoliz

* 30 Haziran 2018, 15:31:12




Haz Metal ile Cephe Kaplamada Estetik Dokunuşlar


Haz Metal; İskenderun’daki 17.000 m2 üzerine kurulu üretim tesisinden, yaygın pazarlama ağı ile dünyanın her bir köşesine iyi çözümü ve hizmeti ulaştırmaktadır.  Sunduğu problem çözücü tasarımlar ile bütün beklentilere geniş ürün yelpazesiyle cevap veren firma, hem ekonomik hem de pratik çözümleriyle sektörünün lider ruhlu örnek markasıdır.İnovatif tasarımlarıyla sektörünün “Lider Markası” yolunda emin adımlarla profesyonel kadrosu ile birlikte ilerleyen Haz Metal; sektörünün, sadece yurt içi değil yurt dışında da “lider markası” olma yolunda kendini kanıtlamaya devam etmektedir.


Cephe Kaplamada Bilmeniz Gereken 5 Altın Kural


Cephe kaplama bir binanın en önemli işlemidir ve ısı yalıtımı ile dış cepheden başlar. Dış cephenin kalitesi, ısı yalıtımından en iyi şekilde faydalanılmasını sağlamaktadır. Başarılı bir ısı yalıtımı ile bir binanın ömrü uzar, iç mekanda ise yazın serin kışın ise sıcak bir ortam yaratılır. Ayrıca, tasarrufa olanak veren yalıtım ile de kış mevsiminde daha düşük yakıt masrafınız olur, yaz mevsimlerinde elektrik kullanımınız düşer. 


1- En İyi Isı Yalıtımı; Binanın Dış Yüzeyinin Keşfi ile Başlar.
Binanın dış cephesine yapılacak mantolama işleminin başarısı; ısı yalıtımının da verimini artırır. Cephe kaplamanın ilk altın kuralı dış yüzeyinin ilk tespitidir. Mantolama işine başlamadan önce Haz Metal’in profesyonel kadrosu;  öncelikle dış cepheyiinceleyerek, gerekli tespitleri yapar. Yüzey yapısının uygunluğuna bakarak, yüzey eğimlerini en iyi şekilde hesaplar. Yüzey eğimlerinin iyi hesaplanması çok önemlidir; çünkü binanın dış yüzeyi ne kadar pürüzsüz olursa cephe kaplama da o kadar başarılı olmaktadır.


2 - Cephe Kaplamada; İşini Bilen Uzmanlara Danışın,  Yarı Yolda Kalmayın.
Her işte olduğu gibi cephe kaplamada da konunun uzmanı kadroya danışmak gerekir.Haz Metal en değerli kaynağı profesyonel kadrosunun inovatif çözümler ile sürekli geliştirmekte ve büyütmektedir. Müşterilerinin beklentisi en hızlı şekilde cevap veren Haz Metal’in bütün yetkinlik sertifikaları ve müşteri referansları internet sitesinde yer almaktadır.


3 - Bina Çok İyi Analiz Edilmiş Olabilir ama Bölge Yapısı da Çok Önemli.
Haz Metal’in profesyonel ekibi, dış bina keşfinden sonra malzeme seçimini hemen yapmaz. Binanın yer aldığı bölgenin de analizi gerçekleştirir. Hem binanın hem de bölgenin yapısı iyi analiz edildikten sonra dış cephe malzemenin seçimine karar verilir. Unutulmamalıdır ki, her binaya her malzeme olmaz, her bölgeye her malzemenin kullanılamayacağı gibi.


4 - Garanti Kapsamı Sadece İşi Bitirene Kadar Mı?
Haz Metal, sunduğu ürünler ve çözümleri her zaman bütün koşullarda garanti eder. İşlemin dayanıklılığı ve işçilik kalitesini de müşteriyle imzaladığı sözleşmede mutlaka belirtir. Satış sonrası da yaygın servis ağı ile her zaman müşterilerinin yanındadır.


5 - Haz Metal ile sadece Isı Yalıtımından Faydalanmayın, Örnek Gösterilen Estetikte Bir Binanız Olsun.
Dış cephe kaplama malzemeleri, fiyat ve bütçeye göre seçilir. Fiyatı uygun malzeme elbette tercih edilir ancak iş bitince görünecek dış cephenin estetiği işin başında hiç hesaba katılmaz. Haz Metal, sadece size ısı yalıtımının en iyisini garanti etmez ayrıca 3D modelleme ile binanın işlemlemler tamamlandıktan sonraki halinide göstermektedir.
Unutmamak da fayda var! Isı Yalıtımı sadece binalar için değildir dünyamızın daha yaşanabilir ve daha yeşil olması için yapabileceğiniz bireysel bir katkıdır!




www.hazmetal.com
Kayıtlı