Haberler:

Forum

Çıkma Ağır Yük Raf Sistemleri Bulmak (Okunma sayısı 514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arzusoydas

* 14 Nisan 2018, 17:40:18

Merhaba, bir deponuz var ve ağır yükler gelecek bunlara raf mı lazım veya fabrika kurdunuz ürünleriniz çok ağır makinaya veya ev eşyası mı? Yani ürünleriniz ağır ve depoalama problemi yaşıyorsanız sizlere çıkma ağır yük sistemlerini öneririm...


İŞTE DETAYLAR AŞAĞIDA YAZIYOR...


Alıntı
Çıkma Ağır Yük Raf Sistemleri


Çıkma ağır yük rafı Sırt Sırta Raf Sistemleri En fazla kullanılan raf sistemlerindendir. Kullanım amacı çok paletli rafların depolanmasını sağlamaktır. Kullanım alanından tasarruf sağlar. Palet ve metal taşıma paletleri ile beraber kullanılmaktadır.  En çok kullanılan üç palet için 2700 mm. ölçü standardı vardır.


Ayak profilindeki delikler ile traverslerin yükseklik ayarlamaları kolay bir şekilde yapılabilmesi avantajlarındandır. Bütün paletleri ayrı ayrı birbirinden bağımsız olarak kolaylıkla yerleştirilebilirler, taşınabilirler. Ayrıca Demonte Yapısı sayesinde bir çok endüstri alanlarında kolay çözümler sunabilmekte müşterinin ihtiyaçlarına göre ölçülendirilebilirler. Kolaylıkla sökülüp takılabilen bu sistemler, standart bir ölçüye sahip değildir.


Emintaş Raf Her Çeşit Depo Raf Sistemleri Alım Satımı…


kaynak : https://www.cikmaraf.com/cikma-agir-yuk-raf-sistemleri/

Kayıtlı