Haberler:

Forum

Düğün Davetiyesinde Kalite ve Güzel Tasarım (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 09 Aralık 2017, 12:53:41

Davetiye Düğünün En Önemli Parçasıdır


Düğün davetiyesi, düğünün en önemli parçasıdır. Düğün davetiyeleri sayesinde sevdiklerinize çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir. Düğün davetiyesi hazırlanırken, tasarım kısmı büyük önem taşımaktadır. Güzel ve şık bir tasarıma sahip olan düğün davetiyesi, yalnızca bir kağıt parçası olarak değil, uzun yıllar boyunca saklayabileceğiniz bir anı olarak kalır. Düğün davetiyelerini dilediğiniz ve hayal ettiğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Dilediğiniz objeyi ekleyebilir, dilediğiniz görseli ekleyebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.


Düğün Davetiyesinde Kalite ve Güzel Tasarım


Düğün davesiyesi üzerinde şiir gibi metin kullanımı güzel bir etki yaratabilir. Davetiyenin üzerine, eşinizle birlikte seçeceğiniz şiir veya kısa metinler davetiyeye çok daha güzel ve romantik bir hava katacaktır. Tasarım kısmının yanı sıra, kağıdın kalitesi de büyük önem taşımaktadır. Klasik kağıt seçimi yerine, çeşitli özel kağıtlar kullanılabilir. Kaliteli ve kabartmalı özel kağıt çeşitleri davetiye için en çok kullanılan malzemelerdir. Seçilen kağıt ve tasarım sonrasında siparişlerin tamamlanması sonucunda 1 gün içerisinde kargoya verilebilmektedir.


Kaliteli kağıt kullanımı sonrası müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkarılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı sevkiyat olanağı da mümkündür. Düğün davetiyeleri ile sevdiklerinize ulaşarak, hem onlara sizden bir anı bırakabilirsiniz. Davet edeceğiniz kişilerin çok olması durumunda, davetlileri tek tek arayarak haber vermek aşırı zorluk yaşatacaktır. Fakat, düğün davetiyesi ile sadece isim ve adres bilgileri ile pek çok kişiyi kısa ve hızlı bir şekilde davet edebilirsiniz.


Davetiyelerde Özel Tasarım Nasıl Yapılır?


Özel tasarım davetiye modellerikişiye özel yapılmaktadır. Tasarım süreci, kişinin isteklerine bağlı olarak gerçekleşir. Özel tasarım davetiyeler genellikle yemek davetleri, özel toplantılar gibi etkinlikler yapan kişiler tarafından tercih edilir. Fakat düğün davetiyesini özel kılmak veya sünnet davetiyelerini özel kılmak isteyen kişiler de özel tasarım davetiyeler hazırlatabilmektedir.


Bir etkinlik, yemek veya düğün, nişan, kına gibi organizasyonların en önemli parçası, davetliler için özel hazırlanan davetiyelerdir. Davetiyeler aracılığıyla, sevdiğiniz insanları özel hissettirmeniz mümkündür. Her davetliye ayrı ayrı özel tasarım yaptırabileceğiniz gibi, herkese tek tip özel tasarım davetiye de yaptırılabilir.


Davetiye Kağıdı ve Davetiye Tasarımı


Binlere farklı karaktere sahip özel kağıtlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Tasarım örnekleri arasından, dilediğiniz tasarımı seçebilir veya istediğiniz bir özel tasarımı da yaptırabilirsiniz. Davetiyelerde genel olarak ön plana çıkan, davetiye metni ve organizasyona uygun görsel kullanımıdır. Genellikle davetiye metni organizasyona bağlı olarak şekillenir fakat özel tasarım davetiyelerde kişiye özel olarak metin tasarlanabilmektedir. Bunun yanı sıra, davetliye özel olarak davetiye tasarımını şekillendirmeyi de seçebilirsiniz. Bu sayede, davetlinin kendini özel hissetmesini sağlayabilir, onu önemsediğinizi hissettirebilirsiniz.


Özel tasarım davetiyeler hem organizasyon sahibi, hem de davetliler için hayatları boyunca saklayabilecekleri özelliklerde dizayn edilebilir. Bu şekilde sürekli olarak saklayabileceğiniz ölümsüz bir anı kazanmış olursunuz. Özel tasarım davetiyelerin hazırlanması, özel tasarım olmayan diğer çeşitlere göre daha uzun sürmektedir. En kısa 5 gün içerisinde tamamlanabilen özel tasarım davetiyeler, bazı durumlarda daha uzun süre gerektirebilir.

Kayıtlı