Haberler:

Forum

Güvenilir Şekilde Instagram Takipçi Satın Almak (Okunma sayısı 354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 14 Haziran 2018, 17:44:26

Günümüzde takipçi satın al işlemleri olağan bir duruma dönüştü. Bu süreçte herkes bir takipçi sitesi arıyor ancak bu sitelerin çoğunluğu işe yaramayan sitelerden oluşuyor. Ucuz ve güvenilir bir site bulmak tamamen şansa kalmış diyebiliriz. Sizin bu tercihinizi şansa bırakmamak için "takipçi" kelimesinde marka tesciline sahip www.takipci.com.tr ile tanıştıralım.


Bu site ciddi ve kurumsal şekilde takipçi satın alma hizmetleri sunan bir sitedir. Düşündüğünüz paketi seçip istediğiniz sayıda takipçiye dakikalar içerisinde profilinize yansıtmanız mümkündür. Siz de hayalinizdeki takipçi sayısına sahip olup instagramda popüler bir profili yönetebilirsiniz.


Belirli bir sayıda organik takipçiye sahip instagram profilleri, eğer kitleleri reklam vs. gibi paylaşımlar için uygun ise çok ciddi paralar kazanmaktadır. Bu şekilde bir profile sahip olmak adına ilk adımı instagram takipçi satın alarak atabilirsiniz.


Instagram Takipçi Satın Al Hizmeti Nasıldır?


Instagram takipçi hizmetlerinde öncelikle havale ya da kredi kartı yoluyla seçtiğimiz paket için ödeme yapmamız gerekmektedir. Bazı sitelerde mobil ödemeyle de instagram takipçi alabilinmektedir. 1000 - 5000 -10000 gibi takipçi paketlerinden sizin instagram hesabınız için uygun olanı seçip ödemeyi yapabilirsiniz. Sonrasında profilimiz gizliyse herkese açık duruma getirmemiz gerekiyor. Eğer başlıktaki siteden satın aldıysanız 10-15 dakika içerisinde takipçileriniz profilinize gelmeye başlamaktadır.


Instagram takipçi satın almak güvenli bir işlemdir. Şifreniz istenmemektedir. Bazı siteler şifreyle giriş yapmanızı istemektedir, bu siteler kötü sitelerdir ve şifrenizi almak üzere kurulmuştur. Mesela bir arkadaşınız sizi takip etmek istediğinde ona şifrenizi vermiyorsunuz. Takipçi arttırmak ya da satın almak için şifre bilgisi kesinlikle gerekmemektedir.


Instagram Türk Takipçi Satın Almak Mümkün Mü?


Instagram takipçi satın almak isteseniz iki şekilde işlem sağlanmaktadır. Birincisi yabancı robot olarak, ancak isterseniz Türk takipçi satın al işlemlerini de yapabilirsiniz. Instagram Türk takipçiler gerçek ve aktif kişilerden oluşmaktadır. Bu nedenle gönderilerinize beğeni, yorum ve izlenme gibi etkileşimler gösterebilmektedir.


Instagram Türk takipçi satın almanın kötü yanı ise gerçek kullanıcılar tarafından takip edildiğinizden bir kısmı takibi bırakmaktadır. Bu nedenle takipçi satın almak isteyenler öncelikle yabancı alıp sayıyı arttırmaktadır, sonrasında ise üzerine Türk takipçi satın alarak doğal bir görünüm elde etmektedir.

Kayıtlı