Haberler:

Forum

Hikaye Oku (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 09 Mayıs 2018, 10:03:34

Hikaye Oku adlı internet sitemizin hazırlığı esnasında çeşitli kategorileri bir araya getirerek bir platform oluşturmayı düşündük. Buna binaen gerçekleştirdiğimiz çalışmaların neticesinde sitemiz bünyesinde hikayenin yanı sıra deneme ve şiir kategorileri yer almıştır.


Hikaye, deneme ve şiir başlıklarının bulunduğu sitemize yeni paylaşımların eklenmesi noktasında düzenlemeler tarafımızca yapılmaktadır. Hikaye Oku platformu farklı kategorileri bünyesinde barındırmaktadır. Hem büyükler hem de küçüklerin okuyabileceği paylaşımların yer almasına özen gösterdiğimiz sitemizde çocuklar için masal başlığı bulunmaktadır. Masal kısmında Keloğlan Masalları olarak gönderiler mevcuttur.


İnternet sitemizde incelenebilecek bölümlerden bir diğeri fıkradır ki burada da Nasrettin Hocanın Fıkraları şeklinde paylaşımlar yapılmıştır. Hikaye Oku adresinde denemeden hikayeye, masaldan fıkraya muhtelif başlıklar yer almaktadır. Sizde hikaye okumayı seviyorsanız hemen internet sitemizi ziyaret edebilir, aynı zamanda deneme ve şiir kategorilerinde keyifli bir gezintiye çıkabilir, son paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.


Hikaye Oku platformunda bulunan başlıklar için gerekli hazırlıklar yapılmakta, yeni gönderilerin eklenmesine çalışılmaktadır. Ayrıca sitemizin güncel yapısını koruyarak okurlara sunulması içinde düzenlemeler gerçekleştirilmektedir.

Kayıtlı