Haberler:

Forum

http://interyazilim.com (Okunma sayısı 22907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reyiz

* 03 Aralık 2017, 23:26:52
.
Son Düzenleme: 03 Aralık 2017, 23:32:28 Gönderen: reyiz
Kayıtlı

reyiz

#1 * 03 Aralık 2017, 23:27:53

İNTER DANIŞMANLIK PAZARLAMA VE YAZILIM HİZMETLERİ 2000 yılında kurulmuştur. Tüm sektörlere yazılım ve tasarım alanında hizmetler vermektedir. Faaliyet alanlarının başında;
Şirketlere var olan yazılımları, internet projeleri, web siteleri için yazılım ve tasarım desteği vermek,- Kurumsal web siteleri , portallar yapmak,- E-ticaret siteleri yazılımı ve özel tasarım yapmak,- Uygun maliyetli hazır web sitesi ve e-ticaret sitesi hazırlamak, - KOSGEB hibe destekleri için danışmanlık yapmak, proje yazmak, proje hazırlamak, projeyi yönetmek,- Mobil web sitesi ve uygulamaları yapmak, - Google Optimizasyonu ile şirketlerin arama motorlarında önde getirilmesi, Sosyal Medya Yönetimi yer alır.

Hizmetlerimizİnter Yazılım başta kurumsal web tasarım ve e-ticaret yazılımları olmak üzere pek çok alanda hizmetler vermektedir. En önemli ve katma değer yaratn hizmetlerimiz şunlardır : Kurumsal Yazılım ve Tasarım Destek Hizmetleri, E-ticaret yazılımları ve özel projeler, Kurumsal Web Tasarımları, Kosgeb Proje Danışmanlığı, Mobil Web Sitesi Tasarımı ve Uygulama Geliştirme, Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanlığı, Outsource İnternet Departmanlık Hizmeti, Google Kurumsal Hizmetleri uygulama ve eğitimleri vermek.


http://interyazilim.com
Kayıtlı