Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Superisi

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27
76
Webmaster / Ticaret Haber
« : 21 Nisan 2018, 18:00:30 »

Ticaret ile uğraşanlar için kaçırılmaması gereken bu haber sitesindeki haberler güncel olarak yenilenmektedir. Haberlerimizi günün yirmidört saati sitemizden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Ayrıca siteyi dostlarınızada tavsiye ederek onlarında bu imkanlardan faydalanmasına vesile olabilirsiniz. Haberler gözü yomöayan renk tonlarıyla yazılmıştır. Paragraflar sizi sıkmayacak uzunluklarda ayarlanmıştır ve haber ile alakalı resimle konularak haber hakkında yorum yapmanıza fırsat verilmiştir. Ayrıca birçok haberin altındada videosu yer almaktadır. Ticari dışında diğer konulardada sitemizde haberler yer almaktadır. Siz siz olun ticarethabersiz kalmayın.


Site Adresimiz: https://www.ticarethaber.org

77
Webmaster / İndirme Sitesi
« : 21 Nisan 2018, 14:40:42 »

İnternetin size fayda sağlamasını istiyorsanız eğer bu güncel indirme sitesinden eğitici oyunlar,programlar vs birçok şeyi indirebilirsiniz.İndirmek istediğiniz oyunun resmini görebilir oyun hakkında detayları siteden okuyabilirsiniz. Sitede bulunan bağzı oyunlar tenis arcade,tapsonic top, oddmar,World of Gunships,orbia,YDS Reading Words,İngilizce Mania ve daha fazlası sitede yer almaktadır.
Bu sitede tektiklaindirmek çok kolay.


Site: https://www.tektiklaindir.com




78
Webmaster / Yerindeyiz
« : 21 Nisan 2018, 09:28:42 »

İnternette boş vakit geçirmek yerine bu siteden gezilecek görülecek yerler hakkında resimli olarak bilgi edinebilirsiniz. Anlatımlar çok akıcı ve uzundur, sizleri sıkmaz. Zevkle okuyacaksınız. Mesela Asya ülkeleri hakkındada sitede birçok makale mevcuttur. Alışveriş rehberi, hangi oteller güzeldir,gezilecek yerler, neler yenir gibi konuları okuyabilirsiniz.Ortadoğu ülkeleri hakkındada sitede genişçe yer edinilmiştir.
Sizde yerindeyiz sitesini takip etmeye ne dersiniz.


Site Adresi: https://www.yerindeyiz.org

79
Webmaster / Haberler
« : 21 Nisan 2018, 00:14:27 »

İnternette haber okumak isteyenler en doğru ve güvenilir haber sitesi olan habernews'i tercih ediyor. Son dakika haberleri, gündem haberleri, dünyadan haberler, ekonomi,kültür sanat, magazin,spor haberleri hepsi tek bir sitede yer almaktadır.Dilerseniz okuduğunuz habere sizde yorum yaparak sesinizi bu şekilde duyurabilirsiniz. Hayatımızın akışına  yol vermek için haberlerden mutlaka haberimiz olmalıdır.Artık bu site sayesinde gazete alarak boşuna paranızı harcamış olmucaksınız. Çünkü bu internet gazetesi ücretsiz ve anlık günceldir. Bu güncel haber sitesine herkesi bekleriz.


Site Adresi: https://www.habernews.org


80
Webmaster / Kadın Sitesi
« : 20 Nisan 2018, 20:57:53 »

Bu sitede bayandanbayana özel kadınlara hitap eden hertürlü içeriğe ulaşmanız mümkündür. Sitede çocuk bakımı ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Birbirinden güzel yemek tarifleri mevcuttur. Kadınların kişisel bakımları için birbirinden güzel metodlar yer almaktadır. Zayıf ve fit gözükmek için en ideal diyet yöntemleri anlatılmıştır. Ev dekarasyonu ile alakalı birçok içerik yine sitede yer almaktadır.Bu eğlenceli kadın sitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.


Site Adresimiz: https://www.bayandanbayana.org

81
Webmaster / Yemek Tarifleri
« : 20 Nisan 2018, 16:32:50 »

İnternetin yaygınlaşması ile artık tüm yemek tariflerine sadece bu site ile ulaşmak mümkün olmaktadır. Sitedeki tariflere tıkladığınızda yemeğin resmini, malzemeleri, yapılışı detaylı olarak sizlere anlatılmaktadır. Bu tarifler en usta aşçıların kullandığı tariflerdir. Evinizde, loktantada heryerde bu tarifleri yaparak kendinizi sevdirebilirsiniz. Site etli yemekler, çörek tarifleri, börek tarifleri, kek tarifleri,  pilav ve tatlı tarifleri gibi pek çok kategoride tüm yemek tarifleri yer almaktadır. İnternetin bu en kaliteli yemekhocasi tariflerini kaçırmayın.


Site Adresi: http://yemekhocasi.net

82
Webmaster / Oto Cam Suyu
« : 20 Nisan 2018, 13:14:40 »

Cam suyu arabalarımızın en önemli ihtiyacıdır. Her suyu cam suyu olarak kullanamazsınız. Çünkü soğuk havalarda donma yapar ve o suyu kullanamazsınız. Onun için sizlere özel bu cam suyu ile -37 Dereceye kadar donma olmamaktadır. Bu sayede yaz ve kış kısacası dört mevsim bu oto cam suyunu kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz çok uygun fiyattan satılmaktadır. Hemen sipariş vermek için sitedeki numara ile iletişime geçmeniz yeterlidir.Siparişleriniz itinayle adresinize teslim edilmektedir.


Site: oto cam suyu istanbul


83
Webmaster / Oto Köpük
« : 20 Nisan 2018, 11:11:44 »

Arabanızın daha güzel ve şık durmasını istiyorsanız onu düzenli olarak bu kaliteli oto köpükleri ile yıkayarak ömrünüde uzatmış olursunuz. Ayrıca araba yıkamacılarda müşterilerinin arabalarını daha kolay yıkamak için bu köpüklerden alması işine yarayacaktır. Uygun fiyat ile güvenli ödeme seçenekleri sitede mevuttur. Hemen sipariş verin aynı gün kargolansın. Sipariş için siteye buyrun.


Site: kutahya toptan temizlik




84
Webmaster / Elektrikli Araba
« : 20 Nisan 2018, 10:18:32 »
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere araba severler için mükemmel bir siteden bahsedeceğim. Bu sitede elektrikli araba hakkında birçok bilgiye ulaşabileceksiniz. Elektrikli araba teknolojisi, tesla, elektrikli tırlar, incelemeler gibi kategogilerde pekçok makale yer almaktadır. Bu arabalar ile daha az yakıt masrafınız olucak ve çevreye duyarlı olması sebebiyle güzel bir hava akımı oluşacaktır. Ayrıca arabaların çeşitli resimleride sitede yer almaktadır. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Siteye giriş için tıklayınız: elektrikli araba tesla


85
Webmaster / Coin Kazanmak İsteyenler?
« : 20 Nisan 2018, 00:37:42 »

Artık para kazanmak için insanlar borsa oynamayı bıraktı. Herkes yüksek paralar kazandıran kripto para birimine geçti. Madencilik yaparak coin kazanmak hem kolay hemde çok eğlenceli. Sizde zengin olmak isterseniz madenciliğe başlayabilirsiniz.


Bilgisayarınızı ve akıllı cihazlarını açık bırakarak tarayıcınızdan bitcoin kazanabilir, 0.1 Btc ödeme eşiğine geldiğinizde kazancınızı bitcoin cüzdanınıza çekebilirsiniz.Sistem tarayıcınız üzerinden mining yaparak size bitcoin kazandırıyor.Eski yeni farketmez bütün cihazlarınızdan sisteme giriş yaparak bitcoin kazanın.


Detaylar burada: http://www.bitcoinminercash.com

86
Webmaster / Hafta Hafta Bebek Gelişim
« : 19 Nisan 2018, 10:07:55 »

İlk defa çocuğu olan bayanlar ne yapacağını bilemezler. Çocuğun rahatsızlandığını farketmeyen anne çocuğun ölümüne kadar yol açabilecek soruna bile neden olabilir. Bilinçli anne olmanız için size tecrübe ile edinilmiş bilgiler bu sitede haftalık olarak anlatılmaktadır. İnternet sayesinde çocuğuna çok iyi bir bakım yapabilir onu çok iyi büyütebilirsiniz. En önemsemediğiniz bir durum bile çok ciddi olabilir o yüzden bu konuda hassas olmanızda fayda vardır. A dan Z ye bebek bakımını bu siteden öğrenebilirsiniz.


Siteye giriş için tıklayınız: hafta hafta bebek gelişim




87
Webmaster / Film Arşivi
« : 18 Nisan 2018, 21:36:56 »

Film izlemeyi sevenler için bu site vazgeçilmez  bir kaynak olucaktır. Siteyi sık kullanılanlarınıza eklerseniz adresi unutmazsınız. Arkadaşlar site kullanımı çok kolay bir şekilde hazırlanmış. Kategoriler sayesinde istediğiniz tarzda filmi seçebilirsiniz. Sitede aksiyon, bilim kurgu, drama, belgesel, gerilim, gençlik, polisiye,savaş,spor,tarih,komedi,korku vs birçok kategoriye ait filmler yer almaktadır. Tüm filmler hd kalitesinde ve en iyi ses kalitesindedir. Daha fazlası içim siteye buyurunuz.


Site: http://turbofilmizle.com




88
Webmaster / izmir hobi bahçeleri
« : 18 Nisan 2018, 09:13:28 »

Adres : https://www.izmir-hobibahceleri.com
Hobi bahçesi son yıllarda dilimize iyice yerleşen bir kelime olmuştur. Hobi bahçesi ile milyonlarca lira vermenize gerek kalmadan, kendinize ait müstakil eviniz ve bahçeniz olabilir. Peki hobi bahçesi nedir?
Hobi Bahçesi Nedir? Ne Demek?
Hobi bahçesi, tamamen hobi amaçlı olup, bir diğer ismi de organik bahçe ‘dir. Organik bahçenizde sebze yetiştiriciliği yapabilirsiniz. Böylece kendi sebzenizi kendiniz üretirsiniz. Üstelik çok ucuza ve çok sağlıklı biçimde.
Hobi bahçeleri ekonomik olarak her kesime hitab etmektedir. menderes hobi bahçeleri Yani herkes hobi bahçesi sahibi olabilir. Çünkü izmir Hobi bahçeleri fiyatları çok ucuz olabilmektedir. Menderes Hobi bahçesi alarak kendinize ait bahçenizde her türlü sebze yetiştirme ve meyve yetiştirme yapabilirsiniz.
Ayrıca alacağınız hobi bahçesinde kendi menderes hobi bahçeleri evinizi de yapabilirsiniz.
Hobi Bahçesi ‘nin Avantajları Nelerdir?

Hobi bahçesinin avantajları şunlardır;
Hayalinizdeki bahçe tasarımını yapabilirsiniz,
Evinizin tüm ihtiyacını karşılayabilecek kadar meyve ve sebze yetiştirebilirsiniz. Böylece meyve ve sebze için markete para vermek zorunda olmazsınız,
Toprakla temas ettiğiniz için tüm stresiniz bir anda ortadan kaybolur,
Sürekli televizyon ve beton yığınları ile muhattap olan çocuklarınız için harika bir ortam sunarsınız,
Uygun fiyata alıp, kısa sürede en az 2 katına kadar satabilirsiniz. Yani Altın‘a yapacağınız yatırımdan daha çok kazandırır,
Aldığınız hobi bahçesini daha pahalıya satmak isterseniz, alır almaz bazı ağaçlar dikerek daha değerli satabilirsiniz,
Hayalinizdeki evi yaparak, kalabalık misafirlerinizi büyük bir mutluluk ve rahatlıkla ağırlayabilirsiniz,


Facebook : https://www.facebook.com/izmirhobibahceleri/
Twitter : https://twitter.com/izmirhobibahce
İnstagram :https://www.instagram.com/izmirhobibahceleri


89
Webmaster / İnstagram İçin Beğeni Hilesi
« : 15 Nisan 2018, 22:15:35 »

Ne işe yarar bu sistem ?
Sitemiz sayesinde günde ortalama 3000 takipçi kazanabilirsiniz. Takipçi kredisi her iki saatte bir yenilenmektedir.
instagram beğeni hilesi: İnstagram profilinizdeki görsellerde az mı beğeni ( like ) var ? o zaman uygulamaya girin ve ücretsiz kullanın. instagram Yorum hilesi: Hesabınızdaki paylaşımlarda istediğiniz yorumları görmek mi istiyorsunuz ? o zaman uygulamamızda bu özellikte var. Yorum gönderme seçeneğinide ücretsiz kullanabilirsiniz.  instagram beğeni hilesi


90
Webmaster / Coin Sitesi
« : 15 Nisan 2018, 10:00:15 »

Artık para kazanmak için coin sünyasına atılanlar artış azalış durumlarını, konu ile ilgili haberleri takip etmeleri gerekiyor. Bozdurup satma işlemlerinde son fiyat nedir öğrenmeleri gerekir. İşte kripto para durumları hakkında sizlere geniş bilgilendirme yapan bu site sayesinde anlık bilgilere ulaşabileceksiniz.
Sitede coin listesi, hesaplama araçları, haberler,popüler coinler, düşenler, artanlar anlık olarak verilmektedir. Daha fazlası için sitemize bekleriz.


Siteye giriş için tıklayınız: http://www.anlikcoin.com


Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27