Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Kazım

Sayfa: 1 [2]
16
Webmaster / Çatı Penceresi Modelleri
« : 22 Ocak 2018, 15:17:21 »

Katlanabilir pencere sistemleri ile uyumlu çalışacak şekilde uygulanan modellerin yanı sıra oda olarak kullanılan bölümlere takılabilen çeşitli ebatlarda uygulama imkanı bulunan, renk ve malzeme seçenekleri ile zenginleştirilebilen ürün çeşitliliği sunulmaktadır. Ürün fiyatları malzemenin cinsine, modele ve kullanılan sisteme göre farklılıklar gösterir.


Bunlara ilave olarak üretim aşamasında çeşitli renk ve model seçeneği bulunan açılır özellikte güneşlik, perde ve jaluzi gibi özel tasarım aksesuarlar da yerleştirilebilir, demir parmaklık veya desenli ferforje monte edilebilir. Ürünlerde kullanılan ahşap malzemeler çiftli vakum işlemi ve üç kat uygulanan vernikleme yöntemi ile güçlendirilmektedir. Bu sayede yıllarca sorun yaşanmadan ve konfor sağlar bir şekilde tüketiciye kullanım imkanı sunulmaktadır.




Çatı Pencereleri :  http://cati.pencereleri.com


17
Webmaster / Teras Çatı Penceresi
« : 22 Ocak 2018, 15:14:10 »

Bahsedilen ürün farklı yerlerde kullanıldığı için kullanıcılara kolaylık sağlaması açısından farklı yönlere açılma seçeneği bulunmaktadır. Böylece insanlar ortamın durumuna göre bunlardan bir tanesi tercih edebilmektedir. Ayrıca bu pencerede kullanılan camların birçok özelliği bulunmaktadır. Çatılarda olan bu camlar kirlenmeye oldukça müsaittir.


Bunun için camlara yüksek teknoloji kullanılarak kendini temizleme özelliği eklenmiştir. Böylece camlar sürekli kendini temizleyerek güneş ışınlarının gelmesini engelleyecek kirlerin oluşmasına izin vermemektedir. Bu da kullanıcılara çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Kolaylık sağlanan bir başka konu ise evin sıcaklığı ile dışarının sıcaklığı arasındaki farkın yüksek olduğu durumlarda yaşanmaktadır. Böyle durumlarda normalde buğu oluşması gerekirken yine camın buğu önleme özelliği sayesinde buğu oluşmamaktadır.




Teras Çatı Penceresi : http://www.fakrocatipencereleri.net


18
Webmaster / Çatı Penceresi
« : 22 Ocak 2018, 15:12:41 »

Çatı penceresi farklı özelliklerde olup kullanıcılar bunlar arasından dilediklerini seçebilmektedir. Balkon tipli olandan L tipine varıncaya kadar birçok çeşit pencere bulunmaktadır. Çatıların havalandırılması ya da sadece çatıya ulaşmak için kullanılabilen bu ürünler çatı katlarında ise daha farklı amaçlar için kullanılabilmektedir.


Farklı açma seçenekleri ile kullanıcılara ciddi kolaylık sağlayan bu ürünler genellikle dışarı doğru açılarak içerideki alanında daralmasını da engellemektedir. Bunun dışında isteyen kullanıcılara yüksek güvenlikte sağlayabilmektedir. Son teknoloji cihazlar kullanılarak üretimleri sağlanan bu ürünler yazın yoğun güneşten insanların korunmasını sağlarken kışın ise tam tersi işlev görmektedir. Böylece kullanılan yerdeki ısı dengesinin sağlanması konusunda önemli bir rol üstlenmektedir.




Çatı Penceresi :  http://www.fakrocatipencereleri.gen.tr


19
Webmaster / Fakro Çatı Penceresi
« : 22 Ocak 2018, 15:10:09 »

Ürün fiyatları modellere ve kullanılan malzemeye göre farklılıklar göstermektedir. Ortadan menteşeli modellerin yanı sıra üstten veya alttan menteşeli modeller de mevcuttur. Alttan menteşeli modeller gerek güvenlik önlemleri bakımından gerek eşyaların daha geniş bir alanda kullanımını kolaylaştırması bakımından daha çok tercih edilen ürünlerdendir.


Havalandırma için yukarı doğru açıldığında geniş bir manzara açısı oluşturur. Üstten menteşeli modeller ise katlanabilir merdivenler ile daha uyumlu olarak kullanılabilmektedir. Kullanıcılar tarafından gerekli görüldüğü takdirde ilave güvenlik önlemi oluşturacak aparatlar ve malzemelerin montajı yapılabilir. Bunun yanı sıra açılabilir güneşlik, perde ve klasik ya da otomatik jaluzi gibi aksesuarlar da yerleştirmek, demir parmaklık ya da ferforje monte etmek de mümkündür. 




Fakro Çatı Penceresi :  http://www.fakrocatipencereleri.org


20
Webmaster / Fakro Çatı Pencereleri
« : 22 Ocak 2018, 15:08:36 »

Isı yalıtımı konusunda donanımı olan ve hava akımını kontrol altında tutabileceğiniz modelleri tasarlayan firmamız tarafından kaliteli malzeme kullanımı ve işçiliği sayesinde satın aldığınız ürünü yıllar boyu güvenle kullanabilirsiniz. Güneş enerjisi sunan çatı kapağı özelliğindeki ürünler katlanabilir merdivenler ile uyumlu olarak çalışabilir özelliktedir.


Ortadan pivotlu ürünler ile lüks çatı penceresi modellerinde aynı kalitede cam malzeme kullanılmaktadır. Farklı boyutlarda üretilebilen modellerde kullanılan nitelikli malzemeler sayesinde kurulumu yapılan ürünün uzun yıllar boyunca konforlu ve güvenli bir şekilde kullanımı mümkün olmaktadır. Çift vakum yöntemi ve üç kat vernik uygulaması ile güçlendirilen ahşap modeller sağlığını ön planda tutan tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmektedir.




Fakro Çatı Pencereleri :  http://www.fakrocatipenceresi.gen.tr


21
Webmaster / Akustik Kapı Fiyatları
« : 22 Ocak 2018, 15:07:21 »

Akustik kapı bütün halinde akustik değeri yakalamaktadır. Akustik kapılar fabrika ortamında üretilmekte olup montaj öncesi kalite kontrolden geçirilmektedir. Akustik kapılara ses izolasyonlu kapı da denilmektedir. Akustik kapı ses yalıtımı 55 Rw desibele kadar farklı değerlerde performans gösterir.Bu akustik değerler akustik kapı ses yalıtım şartlarını sağlamak için yeterlidir.


Akustik ahşap kapılarımız, tekli yada çiftli kanat, kapı kasası, pervazı, menteşesi ve fitili ile bir bütün halinde akustik değeri yakalamaktadır.Bütün kapılar fabrika ortamında üretilmekte olup montaj öncesi kalite kontrolden geçirilmektedir.Akustik Kapılarımız 22 db ile 55 Rw desibele kadar farklı değerlerde performans gösterir. Bu akustik değerler çoğu ses yalıtım şartlarını sağlamak için yeterlidir. Eğer belirli bir ihtiyacınız varsa, ekibimizin sizlere en doğru çözümü bulmak için çalışacaklardır. Akustik kapılar ahşap ses yalıtım olarak tasarlanmış, ses geçirmez özelliğe sahiptir. Masif 50 mm kanat kalınlığı serenli, içinde ses kesici özel 2 çeşit şilte kullanılmaktadır. Ses yalıtım kapısını özel açık profili ile takım halde kullanılması ses yalıtımı için gereklidir. Akustik panel kapıları özel imalat olarakta işlemekte ve uygulamaktayız.


Konferans salonu kapıları, ses kayıt stüdyoları kapıları, simultane odası kapıları, çok amaçlı salon kapıları, radyo stüdyo kapıları, televizyon stüdyosu kapıları. Ses yalıtımı yapılan mekânlarda duvar ve tavanlar kadar izolasyonu tamamlayan önemli nokta kapılardır. Ses kirliliğini önlemeye yönelik çalışmalar doğrultusunda istenilen ölçülere uygun, dört ana model ses yalıtım kapısı ve diger ses yalıtımı artırılmış iç mekan kapıları bulunmaktadır.




Akustik kapılar ; http://www.akustikkapi.gen.tr


22
Webmaster / Ahşap Döner Merdivenler
« : 22 Ocak 2018, 15:05:16 »

2001 yılında faaliyete geçmiştir şirketimiz'de tecrubeli ve güvenilir personelimiz bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimizle hizmet vermekteyiz. 10 yıllık tecrübemiz ve kapasitemizle, ve sizlerden gelen teklifler istikamtinde farklı merdivenler tasarlayıp imal ettik.


Konut, ev ve işyerlerinize değer katan ahşap merdiven uygulamlarını mekanınızın yapısına ve kullanım şekline göre projelendiriyor, imalat ve montajını gerçekleştiriyoruz. Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımı ile koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ve beklentileri tam olarak karşılak için kaliteden ödün vermeden ürün ve hizmet sunuyoruz.


Ahşap döner merdiven firması olarak hem geleneksel hem de modern yapıdaki tasarımlarımızı, düşlediğiniz hizmet ile sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Bizler küçük bir dokunuşla mekanınızı ısıtırken,sizlere keyfini çıkarmayı tavsiye ediyoruz. Hedefimiz yaratmış olduğumuz intibayı bozmadan, kendimizi tekrar etmek yerine her geçen gün yenilenerek, kalite standartlarına uygun yeni projeler ve yeni tasarımlarla karşınızda olmak.




Ahşap Döner Merdiven :  www.ahsapdonermerdiven.net

23
Webmaster / Çelik Çatı Modelleri
« : 22 Ocak 2018, 15:03:46 »

Kuruluşundan bugüne kadar geçen uzun zaman içinde otomotiv, izolasyon, inşaat sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, sektörün lider firmalarından bayilikleri ve alanında eğitimli kadrosu ile çalışmalarına devam etmektedir. Dürüstlük ve güvenilirlik ilkeleri üzerine kurduğu iş anlayışını, faaliyetlerinin her aşamasına yansıtmayı başarmıştır.


Teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak doğaya ve insana hizmet etmeyi ilke edindik. Bizi biz yapan etik değerlerimizle oluşturduğumuz sağlam zemini her zaman koruyarak şirketimizi büyütmeye devam ederken; Geleceğe yön verecek sektörlerin aktif oyuncularından biri olarak Türkiye'de yeni üretim alanlarını geliştirmek. Şirketimizin merkezi İstanbul'dan başlayarak Türkiye'nin dört bir yanında geleceği şekillendiren şirketlerden biri olmak.


Kurulduğumuz günden itibaren; dinamik yapımızı güçlü tutarak etik değerlerimizden ve şeffaflıktan ödün vermeden faaliyette bulunduğumuz her alanda kaliteyi yükseltiyoruz. Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm sosyal paydaşlarımıza artı değer katarak sosyal anlamda bulunmamız gereken katkının da bilinciyle, ülkemiz ve kurumumuz için hep ileriyi hedefliyoruz.






Çelik Çatı :  www.celikcatimodelleri.com

24
Webmaster / Merdiven Kaplama
« : 22 Ocak 2018, 14:58:20 »



Evlerimizde mineflo veya pcv yer kaplama kullandığımız merdiven yapıların beton veya metal olan yüzeylerinin üstüne pvc ve mineflo gibi malzemeler ile plastik zemin kaplaması sonucu oluşan yapıdır. merdiven halı döşeme, polimer kökenli döşeme ve merdiven kaplamaları, ev içi merdiven modelleri, merdiven basamak kaplama merdiven veya basamak kaplama ucuz indirimli merdiven çeşitleri için bizi arayınız.


Ayrıca tüm Türkiye için özel servisimiz vardır. Size en uygun malzeme ve en iyi hizmet için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Zemini kaplama yapmak hem ısı hemde uzun ömürlülük için en hesaplı yoldur. Sizlerde hem yaşadığınız alanlarda hemde diğer alanlardazemin kaplama yaptırmanızda fayda olacaktır.


Piyasada çok değişik türlerde ve desenlerde PVC zemin kaplama malzemeleri mevcuttur. m2 Fiyatlarıda 5-6 Tlden tutunda 30 TL ye kadar değişebilmektedir. Fiyatlarda en büyük etken malzemenin kaç kat olduğudur. Biz en az 2 katlı olmasını tavsiye ederiz. 3 Katlı PVC malzemelerse çok daha uzun ömürlüdür. Normal bir konutta neredeyse evladiyeliklerdir denilebilir. PVC kaplarken zeminde kullanacağınız yapıştırıcıdan ötürü işlemi bir defa yapabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Bu nedenle malzeme kalitesini yüksek tutmanız önemlidir.   






Merdiven Kaplama :  www.merdivenkaplama.com


25
Webmaster / Teras Kapama
« : 22 Ocak 2018, 14:56:36 »

Teras kapatma, denilince aklınızdaki soru işareti konusunda bizlerden yardım ve destek alabilirsiniz. Bizler Babadağ çatı inşaat, olarak teras kapatma sistemleri yapmaktayız teras kapatma sistemleri denilince aklınızdaki soru işaretine şöyle bir cevap verebiliriz açık bir balkon terasınız var ya da çatı terasınız bulunmaktadır.


Ama yaz aylarında balkonunuza çıkamıyorsunuz ne yapabiliriz bizler hemen bu konuya el atarak teras üstü kapatma işlemi yapmaktayız. Teras kapatma olarak ahşap teras kapatma, çelik teras kapatma olarak modeller mevcuttur.


Ahşap teras kapatma modelleri, çelik teras kapatma modelleri, hangi modelde çatı teras kapatma isterseniz isteyin bizler her birini istediğiniz modelde yapmaktayız. Teras kapatma, olarak fiyatı hakkında maliyeti hakkında bizlerden m2 bazında fiyat teklifi alabilirsiniz.




Teras kapatma sitesi ; www.terasustukapama.gen.tr

26
Webmaster / Engelli Asansörleri
« : 22 Ocak 2018, 14:54:39 »



Uzun yıllar süren mesleki tecrübelerden sonra 2000 yılında aytürk asansör sistemleri olarak kurulmuştur. Dikey taşıma sistemlerinde asansör, yürüyen merdiven, engelli asansörleri konularında faaliyet gösteren firmamız, kısa zamanda başarılı projelere imza atmış, Türkiye ve çevresinde güvenilir ve aranır bir şirket haline gelmiştir. Ülkemizde son dönemde gelişmekte olan engelli ve yaşlı asansörleri sektörü, dünyada ise 2000 yılların başı itibari ile gelişip kabul görüp, altyapıdaki haklı yerini almıştır.


Yerel yönetimler ve toplumun bilinçlenmesi  ve günlük hayatta engelli ve yaşlı insanlarımızın karşılaştığı güçlük ve zorluklara dair daha duyarlı etkin girişimler sonucu geçen kısa zamanda önemli mesafeler katedilmiştir.


Bunun neticesi olarak yasal ve kanuni desteklerle zafiyet ve eksikliklerin önüne geçilmiş olup insanlarımızın yaşam kalitesinin artması adına önemli adımlar atılmıştır. Asansör firması olarak nihai amacımız bir gün ülkemizde merdiven asansörü ve platform asansörleri üretilmeye başladığında bunun öncüleri arasında yer almak ve hakkıyla başaranlardan olmaktır.


Firmamız 2016 yılına girerken kurum kimliği ve yeni yapılandırma çalışmaları çerçevesinde, kaliteli hizmeti arttırmak maksadı ile ürün gruplandırma adı altında insan asansörleri, yük asansörleri, Hidrolik Asansörler ve engelli asansörleri başlığı altında gruplandırılmış ve kalitesin arttırmıştır. Bu alanda uzun soluklu teknolojik çözümler üretmeye sizler sayesinde devam edeceğiz.






Engelli asansörü sitesi ;  www.engelliasansoru.gen.tr


27
Webmaster / Chiller Ses İzolasyonu
« : 22 Ocak 2018, 14:53:24 »

Chiller ses izolasyonu, soğutma sistemlerinin dış ünitelerindeki yüksek şiddetli mekanik seslerin izolasyonu için gerçekleştirilen izolasyon teknolojisidir. Makinelerden kaynaklanan ve bir çok farklı nitelikte sesin izolasyonunu öngören teknik kapsamında akustik sünger başta olmak üzere bir çok farklı teknik kullanılabilir. Chiller soğutma sistemleri çoğunlukla özel olarak imal edilen endüstriyel büyüklükteki harici makinelerdir.


Soğutma chiller grubunuzdan gelen sesler rahatsız edici olabilir. Günlük yaşantınız ve iş hayatınızda olumsuz yönde gürültüye maruz kalmamak adına soğutma chiller grubu ses izolasyonu uygulamaları yapmaktayız. Önceliğimiz cihazlarda performans düşüklüğüne , verim kaybına ve doğal çalışmasına engel olmadan uygulama işlemlerinin yapılmasıdır.


Bu makinelerin imalatında pek çok üretici izolasyon koşullarını dikkat almak veya üreticinin öngördüğü indirgeme seviyesi ile, kullanıcının ihtiyaç duyduğu sessizlik seviyesi örtüşmeyebilir. Bu durumda kaçınılmaz olarak cihazların ek olarak yalıtılması gerekecektir.




Chiller Ses İzolasyonu : http://www.chillersesizolasyonu.com


28
Webmaster / Çatı Katı Dekorasyon Fikirleri
« : 22 Ocak 2018, 14:51:23 »

Çatı katı, eskiden çok fazla kullanılmayan, kullanılsa da çoğunlukla depo olarak tercih edilen bir mekanken, şimdilerde çoğu insanın tercih ettiği bir mekan halini almıştır.


Yeni yapılan evlerin neredeyse hepsinde var olan çatı katı, nasıl değerlendirilmesi gerektiğini bilen kişiler tarafından çok kullanışlı, sıcak bir ortam haline gelebilir. Çatı katlarını nasıl dekore edeceğini bilemeyen insan, bu mekanın kullanışsız olacağını düşünür. Oysa çatı katı dekorasyon modelleri durumun tersini gösterir bize. Eğer istersek çatı katları gayet kullanışlı hale getirilebilir. Çatı katlarının en çok yatak odası olarak kullanıldığını görmekteyiz. Daha sonra ise sırasıyla; çocuk odası, mutfak, ofis… Çalışma odası olarak kullanırsanız ve eğer doğru dekore ederseniz, verimli bir mekan yaratmış olursunuz. Çatınız alçak değilse mutfak olarak da çok konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.


Çatı katları doğru dekore edildiğinde şirin, gösterişli, göz alıcı mekanlar elde etmek hiç de zor değil. Bu nedenle çatı katlarınızı depo gibi görüp karanlığa hapsetmeyin. Nasıl dekore edeceğinizi bilemediğiniz çatı katınız varsa ve siz de çatı katınızı bir yaşam alanına çevirmek istiyorsanız, çatı katı dekorasyon modellerini hiç vakit kaybetmeden incelemenizi tavsiye ederim.




Çatı Katı Dekorasyonu Sitesi; http://www.catikatidekorasyonu.com


29
Webmaster / Ahşap Merdiven
« : 22 Ocak 2018, 14:47:02 »



Ahşap merdiven ve metal sanayi, İstanbul merkezli olarak tüm Türkiye’ye merdiven imalatı konusunda hizmet vermektedir. Ahşap merdivenler ve metal merdivenler başta olmak üzere merdiven aksesuarları, ferforje ve veranda imalatı yapmakta olan firmamız sizlere kaliteyi vaad ediyor.


Firmamız 1980 yılından 2000 yılına kadar mobilya ve dekorasyon üzerine faaliyet göstermiştir.Daha sonra ahşap isleme konusundaki tecrübesini ve birikimlerini ahşap merdiven imalatına taşımış ve bu konuda uzmanlaşmaya gitmiştir. 2000 yılından günümüze dek birçok projede yer almış ve ahşap merdiven konusunda aranan bir marka haline gelmiştir. 35 Yıllık Birikimiyle çeşitli inşaat firmaları ve bireysel müşterilerine yaklaşık 400.000 adet merdiven basamağı üretip montajıyla beraber kullanıma hazır hale getirmiştir. Firmamız ahşap merdiven sistemleri konusunda tüm yurt genelinde müşterilerine hizmet sunmaktadır.


Ahşap Merdiven : www.xn--ahapmerdiven-5mc.net


30
Webmaster / Döner Merdiven
« : 22 Ocak 2018, 14:42:56 »

Doğaya duyulan özlemi döner merdivenler modellerimiz alternatifleri halide mekanlarınıza taşıyor. Çok evlerde ve ofislerinde yılların vermiş olduğu tecrübe ile mekanlarınıza uygun merdiven imalatı ve montaj seçeneklerini ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Dördiven modelleri hakkında fikir edinin ve montaj sonrası ahşabın tüm mekana hakimiyetine şahit olun. Merdiven kurulumu için alanın dar olması sizi yanıltmasın. Tecrübe çözüm üretir.


Döner merdiven firması olarak, mesleğimize duymuş olduğumuz saygımızdan taviz vermeden sizlere hizmet vermekten gurur ve kıvanç duymaktayız. Müşteri memnuniyeti, beğeni ve isteklerinize uyan, tasarımında sizin de pay sahibi olabileceğiniz ahşap merdivenleri üretmenin yanında, kaliteli bir ürün sunmanın müşteri memnuniyeti için gerekli ama yeterli olmadığı inancıyla, projelendirmeden montaja kadar ve montaj sonrasındaki tüm safhalarda müşterilerimizi memnun edebilmek için  titizlikle çalışıyoruz.


Döner Merdiven :  www.xn--dnermerdiven-4ib.net

Sayfa: 1 [2]